• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olduğunu doğumdan bir saat önce öğrendi

Bu haberler hep tuhaf gelmistir bana.hic inanasim gelmiyor.bagirsak hareketi deniyorda hamile oldugunu anlamamak imkansiz.bebegin hareketleri basit bir bagirsak hareketine benzemezki.hele son aylarda bebek icerde resmen oynuyor. karnımız bi ileri bi geri hareket ediyor. o tekmeleri hissetmemek imkansiz.
velhasılıkelam hamile olmak ,evlat sahibi olmak güzel bir duygu :) :anneadayı::KK46::KK200:

Varlığının bilmemesi belkide onun tepkisiz kalmasına neden olmuş olabilir.
Anne karnında onunla konuşan anneye tepki veren bebekler var...

Çok var böyle, bu tür haberler artık benim için haber değeri bile taşımıyor. Şaşırmıyorum.

Ben de inanmıyordum ta ki komsum anlatana kadar

Kendisi aşırı kilolu hissetmemis bile yaşı da geçkin 50 üstü :)

Kocası yurt dışında ve evli 2 kızı var tam huzura erdim artık derken pazar alışverişi dönüşü müthiş bir sancı, apandisit diye korkuyor hastaneye goturuyorlar ve muayene sonrası doğum odasına alıyorlar

1 sene şoku atamadim üzerinden diyor

şaka gibi. hamilelik yaşamadım ama nasıl hissedilmez bu bebeğin tekmeleri, göbeğin şekli değişiyo. bi tarafa toplanıyo diğer taraf küçücük kalıyo falan. millet ilk aylar bulantıdan ölüyo.
adam bide diyoki normal bi kilo olsa karın yumuşak olur, bu çok sertti :KK53:

herseyi anliyorum da o bebecik hic mi tekme atmamis
sahsen bende kizimda 3 aylik gebeyken ogrendim ama ozamanlar hareketleri hissedilmiyordu

valla ben hamileyken hamile olduğumu sık sık unutuyordum :KK53::KK53:

valla ben hamileyken hamile olduğumu sık sık unutuyordum :KK53::KK53:
Bende rahat hamilelerdendim, tek engelim kocaman karnımdı, doğumun olduğu güne kadar çok hareketliydim, doğumdan sonra da hiç durmadığım için annemden sopa yiyecektim:KK70:
Nazar olacaksın deyip durdu, Kötüye birşey olmazzzz dedim:KK70::KK70:

6 aya kadar amenna olabilir ama ondan sonra çocuk içerde danseder beee nasil anlamaz
acaba ne zannetti o tekmeleri
erkende dogmami$ kilosunun maa$allahi avr :)

Simdi ilk hareketler bagirsak hareketine benziyor falan ama sonradan karnin disindan bile belli oluyor yahu?

Bazı insanların iç karnı geniş derler annem bama hamileyken etraftan pek kimse bilmiyormuş doğunca ben :27: şaşırmışlar göbüşü yokmuş anneminde :KK48:

Back