- Konu Sahibi canxoxzxuxmm
-
arkadaşlar ben daha 3.5 aylık evliyim. ilk ayda adetim gününde olmuştu fakat 2 adır gecikiyor.geçen ay 10 gün gecikmşti.bu aysa o gecikmiş tarihten 6 gün geçti hala olamadım.sebebi ne olabilir sizce? göğüslerimde adet öncesi yaşadığım belirtiler var, sıkıntıda veriyor ama olamıyorum.düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim....
Canım çocuk düşünüyomusunuz belki hamilesindir test yaptınmı?CADIARZUarkadaşlar ben daha 3.5 aylık evliyim. ilk ayda adetim gününde olmuştu fakat 2 adır gecikiyor.geçen ay 10 gün gecikmşti.bu aysa o gecikmiş tarihten 6 gün geçti hala olamadım.sebebi ne olabilir sizce? göğüslerimde adet öncesi yaşadığım belirtiler var, sıkıntıda veriyor ama olamıyorum.düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim....
arkadaşlar kasıklardakı agrı tek taraflımı oluyor ?? benımde var belırtıler ??? ama reglı gunumu beklıyorum test ıcın...karnım cok şiş ayrıca kasıklarımdada agrı var ama bır bakıyorum bıtarafım agrıyor bır bakıyorum dıger taraf yada ıkısı bırden....sızde nasıl oldu..
BENİM ĞÖĞÜS UÇLARIMIN RENGİ DEĞİŞTİ.KARNIM SERTLEŞTİ VE ÇOK AKINTIM OLDU BEN BÖYLE ANLADIM....a.s.benim adetime 8 gün var ama ilk hamile oldugumuzu anlayabilecegimiz bi durum varmi acaba ben bu ay cok merak ediyorum karin agrim ve akintim var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?