hamile oldugumuzu ilk nasil anlayabiliriz

:roflol::roflol::roflol kadar cok incir,findik,keci boynuzu tukkettikki esimle...meyve dersen allahin gunu havucu muzu elmasi armutu portakali ama yok yok yok:roflol::roflol::roflol::roflol:sinirimden guluyorum yanlis anlamayin!!!!!!!!!

Insallah iclal hamilesindir...Dr a idrar testimi yaptirdin,kanmi?Idrar testin kaliteliyse kesinlikle yanilmaz...ama seninki biraz karisik durum en iyisi kan da baktir baktirmadiysan eger!!!

labaratuvar da yaptılar idrar testi ama onlarda eczaneden aldıgımız gebelık test kasetlerıyle yapıolardı gördum yanı yaparken fisfisfis nebileyim yani kafam cok karısık yarını iple cekıyorum doktora gıdıp ultrasonda baktırcam hayal kırıklıgı yasamam ınsallah :1rolleyes:

Insallah iclal hamilesindir...Dr a idrar testimi yaptirdin,kanmi?Idrar testin kaliteliyse kesinlikle yanilmaz...ama seninki biraz karisik durum en iyisi kan da baktir baktirmadiysan eger!!!

canım sen git kan testi yaptır şimdi doktora gitsende sana kan testi yapacak 4-5 haftalıkken kese yok denecek kadar küçük olduğundan zaten birşey görünmüyor ultrasonda kan tahlilini yaptır git doktora kanda kesin çıkar... ben öyle yapmıştım ilk günler silik çıkmıştı sonra kanda direk belli oldu zaten inşallah hamilesindir:)

:roflol::roflol::roflol kadar cok incir,findik,keci boynuzu tukkettikki esimle...meyve dersen allahin gunu havucu muzu elmasi armutu portakali ama yok yok yok:roflol::roflol::roflol::roflol:sinirimden guluyorum yanlis anlamayin!!!!!!!!!

ben sadece bilgilendirmek istdedim bende biliorum ne yaparsan yap olmayınca olmuyor ama bunlarda bir çare bence denemekte yarar sonuçta bilidiğimiz şeyler inşallah Allahım bebek isteyen herkese hayırlı sağlıklı bir evlat verir.

benim ayin 4 unde adet olmam gerekiyordu gecen ay nedense 12 sinde adet olmam gerekirken 4 unde oldum neden anlamadim bu ay 4 unde adet olmadim karnimda cok sislik hissediyorum o kadar ama bende umitlenmek istemiyorum onun disinda bisey yok cunku olsada unutuyor olabilirim bilemiyorum ama karnim cok sis nefes alirken cok zorluyor beni

Bende ayin 25inde olurken son 3 aydir ayin 3unde olmaya basladim..hala olmadim benimde karnimda sislik var ama biliyorum adet olacagimdann...sakin stress yapma takma,,,belkide hamilesindir ama sakin kendini fazla kaptirma bu duruma .adet olacaksanda olmuyor gecikiyor o dusunceyle...pozitif dusun nolurr
seni cok iyi anliyorum senden 1 farkim yok suan kafamçokkarıştı

umde senin için dua ediorum inşallah bebeğini kaybetmeszin Allahım seni ve bebeğini korusun cnm kendine çok iyi bak moralini bozma moral çok öenmli Allah büyüktür

çok teşekkür ederim canım.değerlerim iyi gibi en son 215'di.haftaya ultrasona gireceğim hala biraz kanamam var.bakalım.allah bütün isteyenlere en kısa zamanda nasip etsin canım.çok duygulandırdın beni sana binlerce teşekkür ederim.gamzeliiii

arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza öncelikle ALLAH IM bebişlerini kucağınıza en sağlıklı şekilde almayı nasip etsin size bi sorum olacak belirtilerle ilgili benim 2 aydır 6 gün süren adetim 3 gün sürüyo ve göğüs çevresi koyu yer yuvarlaktı şimdi elips şeklini aldı şekil değiştirdi küçük küçük bezelerde var daha önceki aylarda yoktu bunlar sizce neden şimdiden teşekkürler...

arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza öncelikle ALLAH IM bebişlerini kucağınıza en sağlıklı şekilde almayı nasip etsin size bi sorum olacak belirtilerle ilgili benim 2 aydır 6 gün süren adetim 3 gün sürüyo ve göğüs çevresi koyu yer yuvarlaktı şimdi elips şeklini aldı şekil değiştirdi küçük küçük bezelerde var daha önceki aylarda yoktu bunlar sizce neden şimdiden teşekkürler...

cnm ne demek inan ben senin yazını okurken senden daha fazla duygulandım Allahı büyüktür inşallah sonuçların daha iyi olur sevinçli haberlerini alırız kendine çok iyi bak dualarım hep seninle.

cnm aynı sorun bendede var bende keşke sana yardımcı olabilseydim ama bu konuda hiç bir bilgim yok artık herşeyide hamilelilik belirtilerine benzetmekten bıktım artık psikolojimde bozuluyor Allahım hepime hayırlısını versin herşeyin bir zamanı var beklemekten başka yapacak bir şeyimiz yok.
ama şunu söleyim benimde normalde adetim 3 gün sürüyor bundan önce 2 gün sürmüştü aradada kanamalarım vardı doktora gittim rahmimde kist çıktı doktor hiç adet görmeyebilirsinde dedi seni korkutmak istemem ama bence bi doktora görün cnm
senin için daha iyi olur.

serdi'cim.en son geçen cuma günü yaptırdım 977 çıktı.Bugün dr gideceğim ultrasonla bakacaklar.bakalım kese görünecekmi?ancak iki gündür akşamları rahat uyuyamıyorum devamlı tuvalete gidiyorum ve kasık ve belimde ağrı var.en son adet tarihim 8 haziran.deneyimlerini paylaşırsan çok sevinirim canım.sevgiler.

canım değerin güzel görünüyor inşallah kesen görünür .... dert etme kese görünür bu değerle görünmesi gerekir. ama şuda varki daha erken daha 5 haftalık sen moralini yüksek tut doktor ne derse desin gebeliğin sonlanmadığı sürece moralli olmalısın benim düştüğüm hataya düşme. Benim değerim 4 haftalıkken 108 di dr normal demişti. herkez bir olmaz herkezin vücut değeri farklıdır. bence bak görürsün herşeysüper olacak yuppyyy:teytey:a.s.:sm_cool::sm_cool:

arkadaşım mrblar bende aynı durumdayım hemen hemen yani 45 gündür hasta olmuyorum akıntılarım var çok sık idrar var bulantı sabahları akşamlarıda üşüyorum karında şişkinlik var halsizlik var.ama 5 6 ay önce de gecikme olmuştu ama bilmiyooom.yardım edin bana testde yaptırmak istemiyorum hüsrana uğramak istemiyorum arkadaşlar biraz daha bekleyecem ama tşkler

ya dün bbek için ilk temeli atmaya çalşıtık, kendi çabalarımzıal ve amötörce ama
şimdiden acaba diyorum olmuş mudur?
mesela hamile kalınca acab adeti beklemeden kaç gün içn de anlaışıyor.
çünkü 5 günlük süre içinde yapmamaız gereken denemerli yapacağız.
ama ayın sonunu beklemeden tahlille felan çıakr mı ayda en erken kaç günde öğrenebilirm

Tatlım mesajına güldüm vallasırnaşık şey
Bizde bi hafta öncesi temel atma töreni yaptıksırnaşık şey
Aynı takıntı bende de var, acaba oldumu diye:dance:

şu anda hap kulanıyuorum ama gögüslerimi ellediğim zaman çok hassas..ama 1 hafta sonra adet olucam ..ben adet olurken hiçbir belirti yaşamam bakmışım adet olmuşum...bu yazılan belirtileri yaşarsak bileyim o zaman hamileyim:içelim:

merhaba kızlar benim adetime 2 gün var uzun zamandır karnım ağrıyo midem bulanıyo ama kusmuyorum birde tansiyonum düşüyorbelimde arasıra hissedilir derecede ağrılar oluyo bugün idrar testi yaptım negatif çıktı bana yardım edin bebek istiyorum umarım adet olmam Allah hayırlısıyla bebeğimi kucağıma almayı nasip eder..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…