- Konu Sahibi canxoxzxuxmm
-
:roflol::roflol::roflolDR İBRAHİM SARAÇOĞLU HAMİLE KALMAK İÇİN KÜR : Bu kür 21 gün uygulanıyor. 8-9 adet kuru inciri yarım litre suyun içine koyu kaynatın. Kaynayan İncirin içine bir adet sert havuç ilave edin. 2-3 dakika daha kaynattıktan sonra elde edilen suyun yarısını sabah aç karnınakahvaltıdan önce, kalan yarısını da yine aç karnına öğle yemeğinden önce için.
Insallah iclal hamilesindir...Dr a idrar testimi yaptirdin,kanmi?Idrar testin kaliteliyse kesinlikle yanilmaz...ama seninki biraz karisik durum en iyisi kan da baktir baktirmadiysan eger!!!
Insallah iclal hamilesindir...Dr a idrar testimi yaptirdin,kanmi?Idrar testin kaliteliyse kesinlikle yanilmaz...ama seninki biraz karisik durum en iyisi kan da baktir baktirmadiysan eger!!!
:roflol::roflol::roflolkadar cok incir,findik,keci boynuzu tukkettikki esimle...meyve dersen allahin gunu havucu muzu elmasi armutu portakali ama yok yok yok:roflol::roflol::roflol::roflol:sinirimden guluyorum yanlis anlamayin!!!!!!!!!
Bende ayin 25inde olurken son 3 aydir ayin 3unde olmaya basladim..hala olmadim benimde karnimda sislik var ama biliyorum adet olacagimdann...sakin stress yapma takma,,,belkide hamilesindir ama sakin kendini fazla kaptirma bu duruma .adet olacaksanda olmuyor gecikiyor o dusunceyle...pozitif dusun nolurrbenim ayin 4 unde adet olmam gerekiyordu gecen ay nedense 12 sinde adet olmam gerekirken 4 unde oldum neden anlamadim bu ay 4 unde adet olmadim karnimda cok sislik hissediyorum o kadar ama bende umitlenmek istemiyorum onun disinda bisey yok cunku olsada unutuyor olabilirim bilemiyorum ama karnim cok sis nefes alirken cok zorluyor beni
umde senin için dua ediorum inşallah bebeğini kaybetmeszin Allahım seni ve bebeğini korusun cnm kendine çok iyi bak moralini bozma moral çok öenmli Allah büyüktür
çok teşekkür ederim canım.değerlerim iyi gibi en son 215'di.haftaya ultrasona gireceğim hala biraz kanamam var.bakalım.allah bütün isteyenlere en kısa zamanda nasip etsin canım.çok duygulandırdın beni sana binlerce teşekkür ederim.gamzeliiii
arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza öncelikle ALLAH IM bebişlerini kucağınıza en sağlıklı şekilde almayı nasip etsin size bi sorum olacak belirtilerle ilgili benim 2 aydır 6 gün süren adetim 3 gün sürüyo ve göğüs çevresi koyu yer yuvarlaktı şimdi elips şeklini aldı şekil değiştirdi küçük küçük bezelerde var daha önceki aylarda yoktu bunlar sizce neden şimdiden teşekkürler...
canım doktor ne kadar ümitsiz olursa olsun sen çok umutlu olmalısın. moral çok önemli sakın sakın üzülmek asla yok sakın moral çok yüksek olmalı bebişin çok iyi olavcak değerinde normale dönecek bende yaşadım böyle bir olay sana bazı sorularım var kaç günün geçti ve bhcg değerin enson hangi gün yaptın değerin kaç? Söylersen memnun olurum k. i .b :teytey:a.s. her şey yoluna girecek ama stres yapmazsan
serdi'cim.en son geçen cuma günü yaptırdım 977 çıktı.Bugün dr gideceğim ultrasonla bakacaklar.bakalım kese görünecekmi?ancak iki gündür akşamları rahat uyuyamıyorum devamlı tuvalete gidiyorum ve kasık ve belimde ağrı var.en son adet tarihim 8 haziran.deneyimlerini paylaşırsan çok sevinirim canım.sevgiler.
ya dün bbek için ilk temeli atmaya çalşıtık, kendi çabalarımzıal ve amötörce ama
şimdiden acaba diyorum olmuş mudur?
mesela hamile kalınca acab adeti beklemeden kaç gün içn de anlaışıyor.
çünkü 5 günlük süre içinde yapmamaız gereken denemerli yapacağız.
ama ayın sonunu beklemeden tahlille felan çıakr mı ayda en erken kaç günde öğrenebilirm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?