• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile oldugumuzu ilk nasil anlayabiliriz

Arkadaşım Allah kalbine göre versin, inşallah bebiş vardır.
Ama lütfen önce o fosur fosur içtiğin sigaradan vazgeç.Yoksa sen sağlıklı bir bebiş istemiyor musun?
Ben bundan 2 sene öncesine kadar günde 2 paket sigara içiyordum ve eşimin bir tek lafıyla sigarayı bıraktım.Tabi destek aldım ama yine de iş sende bitiyor. Lütfen hem bebişin hem kendin için sigaradan kurtul.Müjdeni de bekliyoruz!!!!!

eşim benim için bıraktı yanı ondan cesaret alayım diye. ama ben iradesiz çıktım işte. bende bebişten cesaret belkiyorum. bi evet geldim dese bende hemen bırakıcam ... sizin bebiş oldumu kızlar?

arkadaşlar ben daha 3.5 aylık evliyim. ilk ayda adetim gününde olmuştu fakat 2 adır gecikiyor.geçen ay 10 gün gecikmşti.bu aysa o gecikmiş tarihten 6 gün geçti hala olamadım.sebebi ne olabilir sizce? göğüslerimde adet öncesi yaşadığım belirtiler var, sıkıntıda veriyor ama olamıyorum.düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim....

arkadaşlar bugün benim adet günümdü geçen ayın ikisinde olmuştum her ay bir gün yada 2-3 gün öncesinde olur ama bu ay 31 günümdeyim ve yaklaşık bir haftadır göğüslerde şişlik,ağrı,kasıklarda şidettli ama hemen geçen sancı var.(adet belirtilerine çok benziyo ama psikolojikmidir bilemiyorum bu ay sanki daha farklı)bulantı baş dönmesi halsizlik yok. birde alt karında yukarı doğru açık kahve bir çizgi dikkatimi çekti.sizce hamilemiyim.test yapsam çıkarmı?

arkadaşlar ben daha 3.5 aylık evliyim. ilk ayda adetim gününde olmuştu fakat 2 adır gecikiyor.geçen ay 10 gün gecikmşti.bu aysa o gecikmiş tarihten 6 gün geçti hala olamadım.sebebi ne olabilir sizce? göğüslerimde adet öncesi yaşadığım belirtiler var, sıkıntıda veriyor ama olamıyorum.düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim....

canım buyukbır ıhtımalle hormonlarda degısım yasandıgı ıcın adetınde duzensızlık yasıyorsun...bu olucaktır bende yaşadım bunu..vucudun bu hormonel degısıme alışana kadar olur boyle..telaşlanma yani

Canım çocuk düşünüyomusunuz belki hamilesindir test yaptınmı?CADIARZU

kasık ağrım vardı sadece ben de onu adet sancısı sanmıştım ve üzülmüştüm meğerse hamileymişim.

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katılıorum şimdiden herkese selam ben 7 aylık evliyim hamilelikle ilgili bütün yazdıklarınızın hepsini okudum evlendiğimden belli hamileliğin bütün belirtileri her ay yaşıyorum ama bir türlü olmuyor en son adet günüm 4 gün geçti çok sevindim hamileyim diye ama hayırlısı deilmiş olmadı Allahım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin inanın çok zor bi durum bir kaç aydır stresteyim bu ay olacakmı olmayacakmı diye beklemek o kadar zor ki birde insanların soruları niye olmuyor sizmi istemiyorsunuz gibi şaçma sorular dahada strese sokuyor olmayınca olmuyor işte yapılacak tek şey var oda Allahımıza dua etmek...

Arkadaşlar,
ben de 3 ay denemenin sonunda ki bu ay klomen ve prugen tedavisi oldum,hamileyim.Ancak değerlerim çok düşük.Bebeği kaybetme tehlikem var ancak bu tecrübemi sizinle paylaşmak isterim.ilk iki ay bende sizler gibi herşeyi gebe olabileceğime bağlıyordum,ama bu ay herşey çok farklıydı.Kasıklarım çok farklı ağrıyordu,göğüslerim ilişki sonrasından 3 gün sonra ağrımaya ve acımaya başladı.
yani arkadaşlar,inanın hamile kaldığınızda o ağrıların,göğüs acımalarının farkını hissediyorsunuz.Ben hissettim.
Umarım bebeğimi kaybetmem,ancak dr çok olumsuz.Hayırlısı olsun.Umarım herkes en kısa zamanda bebiş sahibi olur.Bu konuları çok araştırdım ve yaşadım.Sorularınız olursa memnuniyetle cevaplarım.

iyi akşamlar kızlar sizlere bişey sorucam yardımcı olursanız sevinirim..............
bir hafta önce kan tahlili yaptırdım negatif çıktı ama halada adet olmadım yarından itibaren günüm geçmiş oluyo yumurtlama geç olduysa ondan dolayı negatif çıkmış olabilir mi sizce hamilemiyim değilmiyim kasıklarıma batmalar oluyo bide adet olucakmışım gibi karnım ağrıyo gidip bakıyorum olmamışım gögüslerimde acıyo ????????????????

arkadaşlar kasıklardakı agrı tek taraflımı oluyor ?? benımde var belırtıler ??? ama reglı gunumu beklıyorum test ıcın...karnım cok şiş ayrıca kasıklarımdada agrı var ama bır bakıyorum bıtarafım agrıyor bır bakıyorum dıger taraf yada ıkısı bırden....sızde nasıl oldu..

umde senin için dua ediorum inşallah bebeğini kaybetmeszin Allahım seni ve bebeğini korusun cnm kendine çok iyi bak moralini bozma moral çok öenmli Allah büyüktür

güngüneş benimde bi aralar edat düzelsizliğim vardı doktora gittim kis çıktı ilaç kullandım geçti Allaha şükür yoksa ameliyat olucaktım kisim çok büyüktü cnm sen bi kadın doğuma git doktorum bana hiç hasta olamıyabilirsin demişti bunun için ilaç vermişti inşallah kötü bişey yoktur hamilesindir öyle çok kişi var kanda idrar tahlilinde çıkmayıp hamile olan ultrasona gir bence bi göster.

arkadaşlar kasıklardakı agrı tek taraflımı oluyor ?? benımde var belırtıler ??? ama reglı gunumu beklıyorum test ıcın...karnım cok şiş ayrıca kasıklarımdada agrı var ama bır bakıyorum bıtarafım agrıyor bır bakıyorum dıger taraf yada ıkısı bırden....sızde nasıl oldu..

cnm bendede aynı senin gibi iki tarafımda farklı zamanda ağrılar oluyor batmada var ben 2 aydır bu acıyı çekiorum redlıme 1 hafta var bundan önceki renglimde başladı bu kasık ağrılarım batmalarım bundan önce yoktu bi önceki adetimdede 4 gün geçikti belki yumurtlama dönemi olabilir o yüzden ağrıyabilir bende anlıyamıorum pek bilgimde yok ne ne olursa hamilemiyim acaba diorum.:1no2:

Kızlar her ay aynı şeyleri düşünmek çok kötü bir durum! bizlerin düşünecek ne çok meselesi varken, bir de acaba hamile miyim değil miyim fikrinden vazgeçemiyoruz.oysa ki eşler çok rahat dert tasa etmiyorlar! öyle değil mi sizce de kızlar?
Adet belirtileri ve hamilelik belirtileri birbirleriyle aynı paralellikte.. göğüs karıncalanması ve sızısı, vajinal akıntı,bazen adet beklerken bulantı bile oluyor ve acıkmalar..
En iyisi adetin 4-5 gün gecikmesini bekleyip,kan testi yapmak! İdrar testlerine boşuna para vermemek!
Bana katılan var mııı???

Back
X