hamile oldugumuzu ilk nasil anlayabiliriz

canxoxzxuxmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2008
34
1
86
39
Almanya
a.s.benim adetime 8 gün var ama ilk hamile oldugumuzu anlayabilecegimiz bi durum varmi acaba ben bu ay cok merak ediyorum karin agrim ve akintim var.

valla arkadasim ben ilk bulantilarimla ve kasik batmalarimla anlamistim...ki bu da kisisen kisiye degisir...

ama söyle birsey de var gebeligi ilk gosteren gogusler bence sertlesmesi,hafif sizlamasi gebelik belirtisi bence cunku en erken o basliyor kopya vermeye..

eger akintin yumurta beyazi renginde,akiskan ve kokusuzsa bir suphe olabir...cunku hamilelikte gelen akintinin özellikleri böyle yani en azindan bende öyle...bir de siskinlik hissi de insani dusundurebiliyor...

insallah hersey diledigin gibi olur hamilesindir insallah ..

ah bır ayırt edebılsem reglı belırtılerıyle o kadar benzıyor kı soylenen belırtıler herkestede farklı oluyormus ayrıca..........:çok üzgünüm:

1 . Mide Bulantisi……………………………
2 . Baş Dönmesi………………………
3 . Tansiyon Düşmesi……………………………….……
4 . Alt Karinda şişkinlik Ve Hassaslik………..
5 . Kasiklarda Batma Yada Sanci Kramp………
6 . Kirpiklerin Karişmasi……………………...………
7 . Bel Ağrisi……………………………………..…
8 . Akinti Artmasi…………………
9 . Göğüslerde Hassasiyet………
10. Göğüslerde şişme……………
11. Göğüs Uçlarinin Acimasi………………
12. Göğüs Uclarinin Renginin Koyulaşmasi….
13. Sik Idrara çikma……………
14. Uyku Hali…………………………
15. Halsizlik……………………………………
16. Ağizda Kuruluk…………………………………….
17. Ağizda Metal Tadi Hissetme…………
18. Dudaklarin Fosur Fosur Olmas……
19. Göz Bebeklerin Büyümesi……
20. Idrar Kokusunda Değişme……………………
21. G Azli Olmak ……………………
22. Mide Yanmasi……………………
23. Avuç Içlerinde Sicaklik Hissi…………………
24. Bel Kalinlaşmasi………………
25. Adet Geçikmesi…………………………………
26. Akşamlari Aşiri üşüme Hatta Titreme……
27. Mide Kazinmasi_ çok Acikma…………
28. Sik Idrara çikma…
BIR TOPICTEN ALDIM BUNLARI SANA CANIM UMARIM BIR YARARI OLUR.............Şeniz

bire doktordan duyum....göğüslerin dış kenar kısmında sağlı sollu bir kasa benzer ve sıkıldığında acı hissi veren damar .. süt damaıymış sanırım ..

arkadaslar bende hamıle kaldıgım ay cok aşırı bır halsızlık oldu..o gune kadar hiç hissetmedıgım derecede..sankı kanım çekılıyor gıbıydı..24 saat bogunca hıc yataktan cıkmadan yattım...ve bırde ateşim yükselmıstı...degısık bır duygu...sonra bır kac gun sonra hamıle oldugumu ögrendım..üstelık henuz adetıme bır hafta vardı..

kasık batması sadece başka bişi olmuyo o kadar erken.bikaç gün sonra test yap çok silik çıkar hamileysen

ya kızlar ben en son nisan ayında oldum ve halen olmadım ve dün kan testi yaptırdım 4.4 çıktı dokto ne var ne yok dedi haftaya gel kesinleşir dedi sonuç tam olarak ne çıkarsa oluyo beni bilgilendirirmisiniz

Canım topladığım bilgilere göre sabredebilene en gerçek payı olan belirti adet gecikmesi çünki herkesin belirtileri çok çok farklı sabret güzelim bende geçen ay korunmayı bıraktım ama adet oldum bakalım nasip bu ay ama gerçekten kafadan bu hamilelik düşüncesini atmak gerek yoksa gelecekleri yok...

canözüm stres yapma canim,biliyorum beklemek cok zordur ama baska yapacak bisey yok mecbur adetin gecmesini bekliceksin....insallah hamilesindir canim...guzel haberlerini bekliyoruz.

Bir de hiç olmadığı kadar ayaklar şişiyor özellikle ayakta durunca ve geceleri ayakta yanma oluyor.İştah da her zamankinden fazla oluyr.

ben çok şiddetli bir karın ağrısıyla uyandım adetim 3-4 gün geçmişti.Aslında şaşmazdı ama geçen ay da şaşmıştı adet olmuştum o yüzden hiç şüphelenmedim.Lavaboya gittim ve vücudum kilitlendi herşey dönüyodu eşim zor getirdi yatak odasına ne adet ağrısına benziyodu ne de başka bi şeye . tek hatırladığım ben ölüyorum hiç birşey hissetmiyorum demiş olmamdı.hemen eşim majezik (ağrı kesici-adetlerimde hep içerdim) almak için dışarı çıktı saat gecenin 3 ü filandı eşim gelmeden ağrı geçmişti ama ben tekrar olur diye korktuğum için verir vermez içtim..ertesi gün adet sökücü alıcaktım olimde rahatlim diye.(çünkü geçen ay adet olmamıştım doktor hamile değilsin adet geciktirici al dedi ve almıştım) ama eşim bi test yap belki hamilesin dedi ben konduramamıştım ama aldım yinede.Ve sonuç hamileydim.O gün doktora gittik 1 aylık hamileymişim meğer :) kabus gibiydi ama haber müthişti :)))) şimdi düşünüyorum test almadan adet söktürücü alsaydım ((((( ay Allah korusun !!!

canözüm stres yapma canim,biliyorum beklemek cok zordur ama baska yapacak bisey yok mecbur adetin gecmesini bekliceksin....insallah hamilesindir canim...guzel haberlerini bekliyoruz.

evet kancicegim beklemek cok zor karnimda sol kasigimda agri var.sürekli kabizmisim gibi. kaldi 6 gün bekliyorum insallah hamisimdir dua edin bana lütfen ...............

7 Haftalik Hamileyim Hayatim.canim Bende Uyku Olmustu Ve Iştahim Cok Acilmisti .birde Disarda Oldugumda Ayyy Diyordum Eve Gitsemde Ayakkabiyi Cikari Tasa Bassam.yani Ayaklarimin Alti Yaniyordu Hep Yerlere Basiyordum.allahim Buda Ne Diyordum 1-2 Hafta Sonra Hamile Oldugumu öğrendim

ben 5 haftalık hamileyim canım benim çok farklı oldu göbek deliğimin çevresinde bir kaç kez ağrı olmuştu birde kasıklarım ağrıyordu sık idrara çıkıyordum uyuduğumdada uyandırılmak istemiyorum hala ...

Güzelim bende göğüslerde şişlik oldu ama adet döneminkinden çok farklı ve abartı değildi.Ben aynada kendime bakarken şunu farkedip hamile olabileceğimi düşündüm.kendimi geriye doğru verdiğimde tam sağ yumurtalığımda(solda olabilir seninki)bir şişlik vardı.Gün geçtikçede daha belirgin hale geldi.Tabi bu kişiden kişiye değişir.Adet günümde de bi adet ağrısı oldu hafif tam işte geldi diyordum ama gelmedi.Onun yerine şeffaf bir akıntı geldi.O zaman daha iyi anladım.Uyku hali miğde bulantısı olmadı bunlar biraz daha geçtiği zamanlar oluyor diye biliyorum.Ama senin daha var bence bu belirtileri çok net farkedebilmen zor.Ben 7 haftalıkken düşük yaptım malesef.Ve o şişlik yeni yeni yok oldu.(düşük yapalı 2 ay oldu.)Şimdi bende korunmuyorum inşallah tekrar o güzel duyguyu yaşar ve sağlıkla bebşimizi kucağımıza alırız.Geçen ay olmadı umarım bu ay güzel haberler verebilirim sizlere.Birde hemen ümitsizliğe kapılmayın arkadaşlar.Ben on ay korunmamıştım nerdeyse doktora gidecektim ki hamile olduğumu öğrendim.Bol dua edin allah yardım edecektir dualarımızı duyacaktır.

kızlar benmde adetim 1 gün geçti..adet gelicek gibi oluyor ara ara kasık ağrısı var ama adet yok sadece beyaz bi akıntı geliyor..ama hamilemiyim bilmiyorm yarın kısmetse kanda yaptırcm..

kızlar benmde adetim 1 gün geçti..adet gelicek gibi oluyor ara ara kasık ağrısı var ama adet yok sadece beyaz bi akıntı geliyor..ama hamilemiyim bilmiyorm yarın kısmetse kanda yaptırcm..
Güzelim senin yazılarını takip ediyorum nedense ben bu heyecanı yaşıyor gibi meraklıyım inşallah hamişsindir canım içten dua ediyorum.İçimede hep hamile olduğun doğuyor çünkü belirtilerin benimki gibi.Tabi şu negatif çıkan test biraz kafamı karıştırdı.İnşallah kanda çıkar eğer güzel haberi alırsan kocaman bi başlık atarak bize müjdeyi ver.Bende düşük yaşadım.Şimdi korunmuyoz iki aydır olmuyo inşallah bende temmuzda müjde veririm size.

hanimlar belirtilerinizi yasarken bir de belirtilerin ne zaman basladiginiz yazarsaniz cok sevinirim. yani mesela akinti hemen dollenmeden sonra mi oldu yoksa adetten 1 hafta once mi gibi. mesela goguslerde hassasiyet hep adetten bir kac gun once olur. ama belki hamilelerde hemen dollenmenin arkasindan baslar sismeye. adete 1 hafta kala 2 hafta kala derseniz cok yardimci olursunuz.

ben de bu ay 7. yi denedim. yeni sicakligim yukseldi bugun 2 gun. daha bakmiyorum sicakliga.yumurtlama oldu mu diye bakmistim. olmus. 4 temmuzu bekliyecegim artyik. ne kadar zor olsa da. ama hamile oldugumu hic sanmiyorum. insallah hamileyimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…