Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamile Olduğu Halde Sigarayı Tamamen Bırakmakta Güçlük Çeken Anne Adayları Destek :((
Bende ayni sorunu yasiyorum tamamen birakamiyorum ama icmeyince daha cok Stresse giriyorum biliyorum sagliksiz ama azalttim yinede iciyorum 17 haftalik.
bende yaklaşık 10 yıl sigara kullandım, bebeğimin süpriz bi şekilde hayatıma girişiyle, sigarayı bırakmaya karar verdim fakat çok zorlandım ilk günler, sigara için ağladım, ama başarılı oldum. Son 2 haftadırda mide bulantısı ve istifra sorunum olduğundan sigara kokusunu duyunca bile midem bulanıyo, Sigaradan tiksinmek güzel bi duygu :)
bende malesef içiyorum ama şöyle bikaç ay içmedim başlarda istemedi canım sonra 4.aya girdim resmen aşerdim ama yakıp 2 duman çekip genelde söndürüyorum teyzemin kızı 2tane doğurdu şimdi kocamanlar maşallah çokta sağlıklı cin gibiler oda günde 2paket abartısız içmiş hemde uzun bende pişmanlık duyuyorum ama aklım kalcağına 2 fırt çekiyorum işte yinede iyi düşünelim iyi olsun
ben 18 veya 19 umda başladım sigaraya anne olmaya emin şekilde karar verdiğim de Sigarayı bıraktım hiçte zorlanmadım arada sırada canımın çektiği oldu Sakız yoğurt içicek tükettim bol Çocuğuna değer veren annesi Sigarayı çok rahat bırakır diye düşünüyorum Daha hamile kalamadan bebeğime zarar gelicek korkusu sardı Şimdi Umrumda bile değil sigara içilen ortamda bulunmuyorum iyikide bırakmışım.....
ben 18 veya 19 umda başladım sigaraya anne olmaya emin şekilde karar verdiğim de sigarayı bıraktım hiçte zorlanmadım arada sırada canımın çektiği oldu sakız yoğurt içicek tükettim bol çocuğuna değer veren annesi sigarayı çok rahat bırakır diye düşünüyorum daha hamile kalamadan bebeğime zarar gelicek korkusu sardı şimdi umrumda bile değil sigara içilen ortamda bulunmuyorum iyikide bırakmışım.....
ben 18 veya 19 umda başladım sigaraya anne olmaya emin şekilde karar verdiğim de Sigarayı bıraktım hiçte zorlanmadım arada sırada canımın çektiği oldu Sakız yoğurt içicek tükettim bol Çocuğuna değer veren annesi Sigarayı çok rahat bırakır diye düşünüyorum Daha hamile kalamadan bebeğime zarar gelicek korkusu sardı Şimdi Umrumda bile değil sigara içilen ortamda bulunmuyorum iyikide bırakmışım.....