- Konu Sahibi derinseven
merhaba arkadaşlar 13 haftalık gebeyim ama günde bir ya da iki tane sigara içiyorum ne yapmam lazım çok mutsuzum suçluluk duygum ağır basıyor ama tamamen vazgeçemiyorum sigaradan yardıma ihtiyacım var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaşlar 13 haftalık gebeyim ama günde bir ya da iki tane sigara içiyorum ne yapmam lazım çok mutsuzum suçluluk duygum ağır basıyor ama tamamen vazgeçemiyorum sigaradan yardıma ihtiyacım var
ben 2 gündür öğrendim hamile olduğumu 3 haftalık hamileliğim. günde 6-7 sigara içerdim. dün canım çekmiyo ama aklım çekiyo 1 tane içtim bugün 2 tane.. sabahtan beri konu ile ilgili araştırma yapıyorum içeyimmi içmeyeyimmi stresi sigaranın verdiği zarar kadarmış falan diyolar keşke hiç başlamasaydık.. benim de eşim içmiyorum biliyor.. benim de umudum şu bulantılar başlayınca bırakmak. yakın bir arkadaşım hamile kalmadan bıraktı bebeği için şuan bebeği 5 aylık emzirmediği halde başlamadı tekrar sigaraya sırf bebeğine karşı kendini sorumlu hissediyor diye.
benim kuzenimde içiyodu ama hamile kaldığı anda bıraktı.sonuçta ne zorluklarla hamile kalıyorsunuz ve hamile kaldığınızda bebeğin size ihtiyacı var.bence sigara içmeyin arkadaşlar.bebeğin bi suçu yok.hem kendinize zarar veriyosunuz hemde bebeğinize.benim fikrim bu.
burda da karşılaştık seni görmek güzel
Cok uzun yillar sigara ictim.Sanirim 14 yada 15 yil.Hic birakmadim. Hamile oldugumu hissettigim an gidip hamilelik testi aldim.Testi yapmadan once bir sigara ictim.Testi yaptim 2 cizgiyi gordum ve sigara o dakikadan itibaren hayatimdan cikti.12 haftalik hamileyim tek bir nefes bile cekmedim.Basarmamin sebebide suydu; Ben hic dusunmedim "acaba gunde 2 tane icsem zarari varmi.Icen hamile bayanlarda var cocuklari saglikli.1 tane icsem bisey olmaz." Sayet boyle dusunseydim ben de yenik duserdim.Birakmaktan baska secenegimin olmadigini kendime kabul ettirdigim icin inanin hic zorlanmadim.Hic canim istemedi.Ustelik hic birseye bulantim ve tiksinmem olmadi.Umarim en yakin zamanda birakirsiniz.Zararin neresinden donerseniz kardir.