MerhabaMerhaba benim merak ettiğim bir konu var, hamile kalanlar daha cok cevap verebilir diye düşünmekteyim :) bat zamanınız gelmeden once testte belli olmayan dönemde ne belirtiler yaşadınız acaba ? :) vücutta ne değişiklikler oldu birde ilk denemede hamile kalan varmıdır aranızda onuda sorayım.
neler yaşadınız anlatırsanır sevinirim :)
Normalde adete 12 13 gün kala adet ağrım çok hafiften gün içinde başlardı. Şimdi de aynı şey oldu hatta bu ayda olmadı demiştim erkenden. Yumurtlama günlerinden itibaren bel ağrısı var(bunu yaşamıyordum hiç) . Göğüslerim aynı dolgunlukta çok da belirtim yok şuan öyleYaaa ne güzel sevindim sağlıkla gelsin inşallah:) peki gününüzden ne kdr once basladı belirtiler benzerleri acaba :)
Hmm anladım, benimde 10 gün kala hafif baslıyor agrılrım son 3 4 gün kala artıyor olunca geçiyordu standart ama bu ay 13 14 gün önden basladı gögs agrısı basladı hala devam ediyor ama batada 6 gün var işte o yüzden hiç heveslenmiyorum nolur nolmaz :) ara ara batmalar oluyor kasıklarıma bide. Her ay aynı gün sabit oldugum için yumurtalam donemım genel olrak sabittir diye düşündüm tam o donemde birliktelik oldu tuttumu artık bilemiyorum merakl beklemedeyim ://Normalde adete 12 13 gün kala adet ağrım çok hafiften gün içinde başlardı. Şimdi de aynı şey oldu hatta bu ayda olmadı demiştim erkenden. Yumurtlama günlerinden itibaren bel ağrısı var(bunu yaşamıyordum hiç) . Göğüslerim aynı dolgunlukta çok da belirtim yok şuan öyle
Yaaaa inşaallah tutmuşturHmm anladım, benimde 10 gün kala hafif baslıyor agrılrım son 3 4 gün kala artıyor olunca geçiyordu standart ama bu ay 13 14 gün önden basladı gögs agrısı basladı hala devam ediyor ama batada 6 gün var işte o yüzden hiç heveslenmiyorum nolur nolmaz :) ara ara batmalar oluyor kasıklarıma bide. Her ay aynı gün sabit oldugum için yumurtalam donemım genel olrak sabittir diye düşündüm tam o donemde birliktelik oldu tuttumu artık bilemiyorum merakl beklemedeyim ://
Sabit her ay aynı gün oluyor 3 4 ayda bir anca bilaç gün iler atıyor sonra yine o tarihte aynı gün devam ediyo hep aynı yani :) ilk deneme ama bakalım ihtimal düşük diyolar genelde ilkte :)Yaaaa inşaallah tutmuşturtam regl olana kadar umut her zaman var tabiki.bide düzenli regl döngünüz varsa gebe kalmak için bu çok iyi .
YaaaValla canım benim adetime 15 gün vardı kasıklarıma oksururken hapsurur Ken iğne batar gibi ağrı giriyordu saniyelik bir iki gün devam etti durdu adet günüme iki gün kala yine aynı oldum ve adet günü hamile olduğumu öğrendim
Belli olmaz o herşey gönlünüzce olsunSabit her ay aynı gün oluyor 3 4 ayda bir anca bilaç gün iler atıyor sonra yine o tarihte aynı gün devam ediyo hep aynı yani :) ilk deneme ama bakalım ihtimal düşük diyolar genelde ilkte :)
Amin hepimizin insallahBelli olmaz o herşey gönlünüzce olsun
Valla canım iki evladım var bu üçüncü gebeligim adet zamanı almadıkları için 19/10 adet olmuştum 25/10 da sprailim vardı aldırdım 14/11 normalde adet olmam gerekti olmadım test yaptım adet günüm ve hamile çıktım bir buçuk aylık gebeydim doktorum hatta spraili alınca gebelik testinde yaptirmistim ne gatifti şuan 14 haftalık gebeyimYaaaherkesin değişik oluyor tabi sanırım :) o ay içersinde mi peki birliktelik sonucu tuttu yoksa geç olmuş olablrmi siz daha iyi blrsiniz :)
Ben ilk denemede kalmıştım. Ve ilişkiden bi kaç gün sonrada anlamıştım. Kasık ağrısı iştah artması aşerme duygu değişiklikleri. En net anladığım olayda göğüs uçlarım siyahlaşmıştıMerhaba benim merak ettiğim bir konu var, hamile kalanlar daha cok cevap verebilir diye düşünmekteyim :) bat zamanınız gelmeden once testte belli olmayan dönemde ne belirtiler yaşadınız acaba ? :) vücutta ne değişiklikler oldu birde ilk denemede hamile kalan varmıdır aranızda onuda sorayım.
neler yaşadınız anlatırsanır sevinirim :)
Yaaa demekki o arada ki 19 günde hemen tutmussValla canım iki evladım var bu üçüncü gebeligim adet zamanı almadıkları için 19/10 adet olmuştum 25/10 da sprailim vardı aldırdım 14/11 normalde adet olmam gerekti olmadım test yaptım adet günüm ve hamile çıktım bir buçuk aylık gebeydim doktorum hatta spraili alınca gebelik testinde yaptirmistim ne gatifti şuan 14 haftalık gebeyim
Yaa buldr kısa sürede okdr sey değişiyomu ne kadar garipBen ilk denemede kalmıştım. Ve ilişkiden bi kaç gün sonrada anlamıştım. Kasık ağrısı iştah artması aşerme duygu değişiklikleri. En net anladığım olayda göğüs uçlarım siyahlaşmıştı
Anladım kadarıyla Herkesin farklı oluyor belliki bünyeye göreAdete 3 gün kalana kadar Hiç bir belirtim olmadı 3 gün kala gögüs uçlarım acıyordu. Normalde adet olacagım zaman bir hafta önceden kasık agrım olurdu gögüslerim dolgunlaşırdı hiç birisi olmadı adet olmayacağımı hissettim test yaptım hamileydim
Aynen herkesin farklı herkeste belirti olmuyo kimisinde çok oluyo. Hamilelikte öyle hatta 1. Çocukta çok rahat hamilelik geçirip 2. De çok zor geçiren var aslında aynı kişi ama değişiyor. Belirti arayıp kafaya çok takma bende bi ay bütün belirtiler var kesin hamileyim demiştim ama adet olmuştum.değişiyorAnladım kadarıyla Herkesin farklı oluyor belliki bünyeye göre
Bu belirtiler ilişkiden bikac gün sonra mi basladi ? İlişkiden bikac gün sonra daha adete 10 gün var demek İmkansız olduğunu düşünüyorum. Aserme ve göğüs ucu siyahlasması. 6 haftadan sonra başlayan belirtiler hiç bukadar erken başlayan duymadım.Ben ilk denemede kalmıştım. Ve ilişkiden bi kaç gün sonrada anlamıştım. Kasık ağrısı iştah artması aşerme duygu değişiklikleri. En net anladığım olayda göğüs uçlarım siyahlaşmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?