Hamile olanlarrrr baksın lütfen :)

ectyld

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2022
200
-4
28
27
Merhaba benim merak ettiğim bir konu var, hamile kalanlar daha cok cevap verebilir diye düşünmekteyim :) bat zamanınız gelmeden once testte belli olmayan dönemde ne belirtiler yaşadınız acaba ? :) vücutta ne değişiklikler oldu birde ilk denemede hamile kalan varmıdır aranızda onuda sorayım.
neler yaşadınız anlatırsanır sevinirim :)

Merhaba şahsen adet belirtileri ile aynı ama aynı şeyleri yaşadım yaşamaya devam ediyorum. Sadece içime doğan histen dolayı olacağına inandım çok dua edip tesbihler okumuştum içime doğdu sadece belirtiler kandırabiliyor insanı . İlk deneme değil ama 2. Denemede nasip oldu şükür

Yaaa ne güzel sevindim sağlıkla gelsin inşallah:) peki gününüzden ne kdr once basladı belirtiler benzerleri acaba :)

Yaaa ne güzel sevindim sağlıkla gelsin inşallah:) peki gününüzden ne kdr once basladı belirtiler benzerleri acaba :)
Normalde adete 12 13 gün kala adet ağrım çok hafiften gün içinde başlardı. Şimdi de aynı şey oldu hatta bu ayda olmadı demiştim erkenden. Yumurtlama günlerinden itibaren bel ağrısı var(bunu yaşamıyordum hiç) . Göğüslerim aynı dolgunlukta çok da belirtim yok şuan öyle

Hmm anladım, benimde 10 gün kala hafif baslıyor agrılrım son 3 4 gün kala artıyor olunca geçiyordu standart ama bu ay 13 14 gün önden basladı gögs agrısı basladı hala devam ediyor ama batada 6 gün var işte o yüzden hiç heveslenmiyorum nolur nolmaz :) ara ara batmalar oluyor kasıklarıma bide. Her ay aynı gün sabit oldugum için yumurtalam donemım genel olrak sabittir diye düşündüm tam o donemde birliktelik oldu tuttumu artık bilemiyorum merakl beklemedeyim ://

Yaaaa inşaallah tutmuştur tam regl olana kadar umut her zaman var tabiki.bide düzenli regl döngünüz varsa gebe kalmak için bu çok iyi .

Yaaaa inşaallah tutmuştur tam regl olana kadar umut her zaman var tabiki.bide düzenli regl döngünüz varsa gebe kalmak için bu çok iyi .
Sabit her ay aynı gün oluyor 3 4 ayda bir anca bilaç gün iler atıyor sonra yine o tarihte aynı gün devam ediyo hep aynı yani :) ilk deneme ama bakalım ihtimal düşük diyolar genelde ilkte :)

Valla canım benim adetime 15 gün vardı kasıklarıma oksururken hapsurur Ken iğne batar gibi ağrı giriyordu saniyelik bir iki gün devam etti durdu adet günüme iki gün kala yine aynı oldum ve adet günü hamile olduğumu öğrendim

Yaaa herkesin değişik oluyor tabi sanırım :) o ay içersinde mi peki birliktelik sonucu tuttu yoksa geç olmuş olablrmi siz daha iyi blrsiniz :)

Sabit her ay aynı gün oluyor 3 4 ayda bir anca bilaç gün iler atıyor sonra yine o tarihte aynı gün devam ediyo hep aynı yani :) ilk deneme ama bakalım ihtimal düşük diyolar genelde ilkte :)
Belli olmaz o herşey gönlünüzce olsun

Yaaa herkesin değişik oluyor tabi sanırım :) o ay içersinde mi peki birliktelik sonucu tuttu yoksa geç olmuş olablrmi siz daha iyi blrsiniz :)
Valla canım iki evladım var bu üçüncü gebeligim adet zamanı almadıkları için 19/10 adet olmuştum 25/10 da sprailim vardı aldırdım 14/11 normalde adet olmam gerekti olmadım test yaptım adet günüm ve hamile çıktım bir buçuk aylık gebeydim doktorum hatta spraili alınca gebelik testinde yaptirmistim ne gatifti şuan 14 haftalık gebeyim

Ben ilk denemede kalmıştım. Ve ilişkiden bi kaç gün sonrada anlamıştım. Kasık ağrısı iştah artması aşerme duygu değişiklikleri. En net anladığım olayda göğüs uçlarım siyahlaşmıştı

Ben de kasık ağrıları oldu koltuktan bir anda kalkınca falan, kabızlık oldu ve sarı akıntım oldu öğrenmeden bir gün öncede eğildiğimde göğsümde ağrı oldu adetime 2 gün kala öğrendim bende hem kaset testle hem kanla

Yaaa demekki o arada ki 19 günde hemen tutmuss saglıkla gelsın

Adete 3 gün kalana kadar Hiç bir belirtim olmadı 3 gün kala gögüs uçlarım acıyordu. Normalde adet olacagım zaman bir hafta önceden kasık agrım olurdu gögüslerim dolgunlaşırdı hiç birisi olmadı adet olmayacağımı hissettim test yaptım hamileydim

Yaa buldr kısa sürede okdr sey değişiyomu ne kadar garip iştah artışı bendede var agrılar var ama en fenası da gogus işte :/

Anladım kadarıyla Herkesin farklı oluyor belliki bünyeye göre

Anladım kadarıyla Herkesin farklı oluyor belliki bünyeye göre
Aynen herkesin farklı herkeste belirti olmuyo kimisinde çok oluyo. Hamilelikte öyle hatta 1. Çocukta çok rahat hamilelik geçirip 2. De çok zor geçiren var aslında aynı kişi ama değişiyor. Belirti arayıp kafaya çok takma bende bi ay bütün belirtiler var kesin hamileyim demiştim ama adet olmuştum.değişiyor

Bu belirtiler ilişkiden bikac gün sonra mi basladi ? İlişkiden bikac gün sonra daha adete 10 gün var demek İmkansız olduğunu düşünüyorum. Aserme ve göğüs ucu siyahlasması. 6 haftadan sonra başlayan belirtiler hiç bukadar erken başlayan duymadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…