Hamile olanlar bi bakar mısınız

Yav he hee

Kuşlar kanatlarıyla, insanlar umutlarıyla yükselir
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2018
1.076
2.599
133
Hamilelikte illa göğüs ağrısı olmak zorunda mı belirti olarak? Benim her zaman adetime yakın bi 5 gün önce felan göğüslerim şişmeye acımaya başlardı şimdi 1 gün var hiç ağrı sızı yok göğüste hassasiyet olmayıp gebe olduğunu öğrenen var mı kızlar?

Göğüslerin agrimasa bile uçları sızlıyor hamilelik te canım ilk belirti

Merhaba test yaptinizmi?

Hamılelıgı belırtılere sıgdırmak cok yanlıs bence . Belirti oladabılır olmayadabılır . Herkesin hamılelgı bırbırınden farklı olıyor. Hakkınzda hayırlısı

Hamılelıgı belırtılere sıgdırmak cok yanlıs bence . Belirti oladabılır olmayadabılır . Herkesin hamılelgı bırbırınden farklı olıyor. Hakkınzda hayırlısı
Evet ya öyle oluyor. Hala hiç bi belirtim yok anlamadım ben. 3 4 gün kala başlardı bel göğüs ağrılarım başlamadı hala. Bu arada rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤ ❤ ❤

Ben hiç birşey hissetmedim canım hiç belirtim olmadı adetim 2 gün gecikince test yaptım pozitif çıktı 2 aya kadar hamile olduğumu bile anlamadım gerçi hala anlamış değilim

Göğüs ağrısı değilde göğüs uçlarında hassaslaşma ve sızlama vardı. Birde damarlar ortaya çıkıyor göğüse dokunduğun zaman anlıyorsun hassas olduğunu.

Bende birşey danisacaktim gebeliğin ilk haftalarında her gebenin akıntı artar mi ben gün sayıyorum bata 4 gün kaldı ama hiç akintim yok kupkuru diyebilirim

Ben hiç birşey hissetmedim canım hiç belirtim olmadı adetim 2 gün gecikince test yaptım pozitif çıktı 2 aya kadar hamile olduğumu bile anlamadım gerçi hala anlamış değilim
Yaa hadi hayırlısı bakalım bende hâla adet olmadım bakalım bekliyorum ve hiçbir hassasiyet yok

Bende birşey danisacaktim gebeliğin ilk haftalarında her gebenin akıntı artar mi ben gün sayıyorum bata 4 gün kaldı ama hiç akintim yok kupkuru diyebilirim
Bende akıntı olmadı. Sadece adet gunu ya bır gun omcesı ya sonrası kahverengı akıtı oldu . Baya bır sonra yaptım kı gebeymısım. Baska bır belıtrı yasamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…