- 1 Kasım 2018
- 1.076
- 2.599
- 133
- Konu Sahibi Yav he hee
-
Rabbim size bağışlasınBen hic hissetmedim goggus ağrısı ayaklarim cok agrirdi
Göğüslerin agrimasa bile uçları sızlıyor hamilelik te canım ilk belirtiHamilelikte illa göğüs ağrısı olmak zorunda mı belirti olarak? Benim her zaman adetime yakın bi 5 gün önce felan göğüslerim şişmeye acımaya başlardı şimdi 1 gün var hiç ağrı sızı yok göğüste hassasiyet olmayıp gebe olduğunu öğrenen var mı kızlar?
Merhaba test yaptinizmi?Hamilelikte illa göğüs ağrısı olmak zorunda mı belirti olarak? Benim her zaman adetime yakın bi 5 gün önce felan göğüslerim şişmeye acımaya başlardı şimdi 1 gün var hiç ağrı sızı yok göğüste hassasiyet olmayıp gebe olduğunu öğrenen var mı kızlar?
Hamılelıgı belırtılere sıgdırmak cok yanlıs bence . Belirti oladabılır olmayadabılır . Herkesin hamılelgı bırbırınden farklı olıyor. Hakkınzda hayırlısıHamilelikte illa göğüs ağrısı olmak zorunda mı belirti olarak? Benim her zaman adetime yakın bi 5 gün önce felan göğüslerim şişmeye acımaya başlardı şimdi 1 gün var hiç ağrı sızı yok göğüste hassasiyet olmayıp gebe olduğunu öğrenen var mı kızlar?
Evet ya öyle oluyor. Hala hiç bi belirtim yok anlamadım ben. 3 4 gün kala başlardı bel göğüs ağrılarım başlamadı hala. Bu arada rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤ ❤ ❤Hamılelıgı belırtılere sıgdırmak cok yanlıs bence . Belirti oladabılır olmayadabılır . Herkesin hamılelgı bırbırınden farklı olıyor. Hakkınzda hayırlısı
Yaptım sabah ilk idrarla ama çıkmadıMerhaba test yaptinizmi?
Uçlarında da yok hiç ağrı sızı değilim galibaGöğüslerin agrimasa bile uçları sızlıyor hamilelik te canım ilk belirti
Bende şuana kadar hiç olmadı arada genel bir ağrıyor gibi oluyor ama çok azGöğüslerin agrimasa bile uçları sızlıyor hamilelik te canım ilk belirti
Rabbim size bağışlasın ❤❤rabbim sanada bagislasn canim olmayanlara isteyenlerede
Baktinmi canm insallah vardir dua edicegimUçlarında da yok hiç ağrı sızı değilim galiba
Benim çok az arttı o da adet geciktikten sonraBende birşey danisacaktim gebeliğin ilk haftalarında her gebenin akıntı artar mi ben gün sayıyorum bata 4 gün kaldı ama hiç akintim yok kupkuru diyebilirim
Umut edeyim o zamanBenim çok az arttı o da adet geciktikten sonra
Yaa hadi hayırlısı bakalım bende hâla adet olmadım bakalım bekliyorum ve hiçbir hassasiyet yokBen hiç birşey hissetmedim canım hiç belirtim olmadı adetim 2 gün gecikince test yaptım pozitif çıktı 2 aya kadar hamile olduğumu bile anlamadım gerçi hala anlamış değilim
Bende çok oluyor yaBende şuana kadar hiç olmadı arada genel bir ağrıyor gibi oluyor ama çok az
Bende akıntı olmadı. Sadece adet gunu ya bır gun omcesı ya sonrası kahverengı akıtı oldu . Baya bır sonra yaptım kı gebeymısım. Baska bır belıtrı yasamadımBende birşey danisacaktim gebeliğin ilk haftalarında her gebenin akıntı artar mi ben gün sayıyorum bata 4 gün kaldı ama hiç akintim yok kupkuru diyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?