- 1 Kasım 2018
- 1.076
- 2.599
- 133
- Konu Sahibi Yav he hee
-
Canım benim gögüs hassasiyetim hamile olduğumu öğrendikten sonra başladı. Ama diğer belirtilerin hepsi vardı. Akıntı, bulantı, kasıklarımda ağrı ve kasılma... Bende gögüslerim hassaslaşmayınca hamile değilim herhalde dedim ama hamileymişimHamilelikte illa göğüs ağrısı olmak zorunda mı belirti olarak? Benim her zaman adetime yakın bi 5 gün önce felan göğüslerim şişmeye acımaya başlardı şimdi 1 gün var hiç ağrı sızı yok göğüste hassasiyet olmayıp gebe olduğunu öğrenen var mı kızlar?
Moralini bozma benimde ne uçlarında nede göğüslerimde ağrı yada acı yoktu. Bende değilimdir dedim ama hamileymişimUçlarında da yok hiç ağrı sızı değilim galiba
Akıntı su gibiydi canım. Ama çok az geliyorrdu. Sonraki haftalar artıyorBende birşey danisacaktim gebeliğin ilk haftalarında her gebenin akıntı artar mi ben gün sayıyorum bata 4 gün kaldı ama hiç akintim yok kupkuru diyebilirim
Bulantı ne zaman başladı nasıl bi ağrıydı kasıklarınızdaki?Canım benim gögüs hassasiyetim hamile olduğumu öğrendikten sonra başladı. Ama diğer belirtilerin hepsi vardı. Akıntı, bulantı, kasıklarımda ağrı ve kasılma... Bende gögüslerim hassaslaşmayınca hamile değilim herhalde dedim ama hamileymişim
Sadece ıslanıyo muydu iç çamaşırınız benim de sanki çişimi yapmışım gibi ıslanıyoAkıntı su gibiydi canım. Ama çok az geliyorrdu. Sonraki haftalar artıyor
Ne vardı kızlarda? Bende hiç belirti yokKızlarda vardı ama bu hamileliğimde yok.
Evet nokta kadar çok az ıslanıyorrdu.Sadece ıslanıyo muydu iç çamaşırınız benim de sanki çişimi yapmışım gibi ıslanıyo
Benim adetime 1 hafta kala sabahları bulantılarım başladı. Sonra kadığımda değil karnımın sol tarafında keskin iğne batmaları yaşadım. Ozaman acabamı dedim. Ve kadıklarımda inanılmaz bir kasılma vardı. Uykumda bile bacağımı bir yerden bir yere koyarken kasılmasına uyanıyordumBulantı ne zaman başladı nasıl bi ağrıydı kasıklarınızdaki?
Göğüs hassasiyeti vardı uyku hali birde.Ne vardı kızlarda? Bende hiç belirti yok
Şuan neler var anlatabilir misiniz birazGöğüs hassasiyeti vardı uyku hali birde.
Uyku hali mide bulantisi vs. İlerleyen haftalarda basliyor 8 9 haftaliktan itibaren bu da 2 aylik felan demek nerdeyse. İlk belirtiler hemen hep baslamaz birde kisiden kisiye degisir. Ben bunda hic anlamadim gecikince bile yine stresten gecikti dedim test almadim 3. Gunde oylesine test yaptim pozitif cikti. Yani cokta belirtilere takilma bence adet gunun gecince test yap sabirli ol derim benŞuan neler var anlatabilir misiniz biraz
İlk belirti adet günü kasık agrısı olmuştu. 7den 12 haftaya kadar mide bulantısı vardı ilk hafta uyku hali vardı. Bende ayaklarda sogukluk ve üşüme hali de vardı.Şuan neler var anlatabilir misiniz biraz
Benim dr 4 gün geçti silik miydi çizgi ben test yaptım zor görübüyorUyku hali mide bulantisi vs. İlerleyen haftalarda basliyor 8 9 haftaliktan itibaren bu da 2 aylik felan demek nerdeyse. İlk belirtiler hemen hep baslamaz birde kisiden kisiye degisir. Ben bunda hic anlamadim gecikince bile yine stresten gecikti dedim test almadim 3. Gunde oylesine test yaptim pozitif cikti. Yani cokta belirtilere takilma bence adet gunun gecince test yap sabirli ol derim benhakkinda hayirlisi olsun insallah hamilesindir
Bendr de tam tersi yanma var ayaklarımda geçe uyuyamadım hiç çok yandım var mı yok mu diye kendimle konuşmaktan yoruldum kan versem çıkar mıİlk belirti adet günü kasık agrısı olmuştu. 7den 12 haftaya kadar mide bulantısı vardı ilk hafta uyku hali vardı. Bende ayaklarda sogukluk ve üşüme hali de vardı.
4 gün geçmiş galiba regl varsa çıkar idrarda çıkmadı galiba ben hep idrarda ögrenip kan vermiştim hiç şüphelendiğim zaman çıkmayan olmadı.Bendr de tam tersi yanma var ayaklarımda geçe uyuyamadım hiç çok yandım var mı yok mu diye kendimle konuşmaktan yoruldum kan versem çıkar mı
Silikse gec dollenme olabilir. negatif olsa silik cizgi dahi cikmiyor. Bence hamilesin kan testi versen cikar cunku hcg kandan sonra idrara geciyorBenim dr 4 gün geçti silik miydi çizgi ben test yaptım zor görübüyorkan versem çıkar mı sizce
Kagidin resmini atar misin?Kan verdim.0.17 çıktı bu ne demek oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?