• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olanlar bi bakar mısınız

Kızlar ben adet olmadım 3 gün gecikti akıntım var sarı kremsi adet sancısı felan yok göğüslerimde de hiç bi hassasiyet yok edete 3 kala test yapmıştım çıkmamıştı bi hafta geçti nerdeyse hala hiç yapmadım sizce olabilir mi var mıdır

Hamilelikte illa göğüs ağrısı olmak zorunda mı belirti olarak? Benim her zaman adetime yakın bi 5 gün önce felan göğüslerim şişmeye acımaya başlardı şimdi 1 gün var hiç ağrı sızı yok göğüste hassasiyet olmayıp gebe olduğunu öğrenen var mı kızlar?
Canım benim gögüs hassasiyetim hamile olduğumu öğrendikten sonra başladı. Ama diğer belirtilerin hepsi vardı. Akıntı, bulantı, kasıklarımda ağrı ve kasılma... Bende gögüslerim hassaslaşmayınca hamile değilim herhalde dedim ama hamileymişim ☺️

Canım benim gögüs hassasiyetim hamile olduğumu öğrendikten sonra başladı. Ama diğer belirtilerin hepsi vardı. Akıntı, bulantı, kasıklarımda ağrı ve kasılma... Bende gögüslerim hassaslaşmayınca hamile değilim herhalde dedim ama hamileymişim ☺️
Bulantı ne zaman başladı nasıl bi ağrıydı kasıklarınızdaki?

Bulantı ne zaman başladı nasıl bi ağrıydı kasıklarınızdaki?
Benim adetime 1 hafta kala sabahları bulantılarım başladı. Sonra kadığımda değil karnımın sol tarafında keskin iğne batmaları yaşadım. Ozaman acabamı dedim. Ve kadıklarımda inanılmaz bir kasılma vardı. Uykumda bile bacağımı bir yerden bir yere koyarken kasılmasına uyanıyordum 🤷‍♀️

Şuan neler var anlatabilir misiniz biraz 💕
Uyku hali mide bulantisi vs. İlerleyen haftalarda basliyor 8 9 haftaliktan itibaren bu da 2 aylik felan demek nerdeyse. İlk belirtiler hemen hep baslamaz birde kisiden kisiye degisir. Ben bunda hic anlamadim gecikince bile yine stresten gecikti dedim test almadim 3. Gunde oylesine test yaptim pozitif cikti. Yani cokta belirtilere takilma bence adet gunun gecince test yap sabirli ol derim ben☺️ hakkinda hayirlisi olsun insallah hamilesindir 🤲🙂

Uyku hali mide bulantisi vs. İlerleyen haftalarda basliyor 8 9 haftaliktan itibaren bu da 2 aylik felan demek nerdeyse. İlk belirtiler hemen hep baslamaz birde kisiden kisiye degisir. Ben bunda hic anlamadim gecikince bile yine stresten gecikti dedim test almadim 3. Gunde oylesine test yaptim pozitif cikti. Yani cokta belirtilere takilma bence adet gunun gecince test yap sabirli ol derim ben☺️ hakkinda hayirlisi olsun insallah hamilesindir 🤲🙂
Benim dr 4 gün geçti silik miydi çizgi ben test yaptım zor görübüyor 😔 kan versem çıkar mı sizce 😞

İlk belirti adet günü kasık agrısı olmuştu. 7den 12 haftaya kadar mide bulantısı vardı ilk hafta uyku hali vardı. Bende ayaklarda sogukluk ve üşüme hali de vardı.
Bendr de tam tersi yanma var ayaklarımda geçe uyuyamadım hiç çok yandım var mı yok mu diye kendimle konuşmaktan yoruldum kan versem çıkar mı 😞

Bendr de tam tersi yanma var ayaklarımda geçe uyuyamadım hiç çok yandım var mı yok mu diye kendimle konuşmaktan yoruldum kan versem çıkar mı 😞
4 gün geçmiş galiba regl varsa çıkar idrarda çıkmadı galiba ben hep idrarda ögrenip kan vermiştim hiç şüphelendiğim zaman çıkmayan olmadı.

Kan verdim.0.17 çıktı bu ne demek oluyor?

Benim dr 4 gün geçti silik miydi çizgi ben test yaptım zor görübüyor 😔 kan versem çıkar mı sizce 😞
Silikse gec dollenme olabilir. negatif olsa silik cizgi dahi cikmiyor. Bence hamilesin kan testi versen cikar cunku hcg kandan sonra idrara geciyor🤩

Back