• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile Olabilirmiyim??

Peki kızlar ben buzamana kadar 29 gunde adet oluyordum bu ay 33 gun oldu ya , ben şimdi yumurtlama günümü 33 güne göremiyorum hesaplayacam yoksa 29 güne goremi hesaplayacam kafam karıştı
sorma bu ay benimde sapıttı bakalım nolcak.

Yok sanrm ama biraz daha bekle istersen öyle doktora git geç döllenme olmasın
Yok canım ya ümidim yok artık bu ayı da negatif geçirdim:110: ben şimdi bu ayki yumurtlama yi neye göre hesaplayacam kafam karıştı :KK51:

Tedavi varmi sende yoksa spontene mi deniosnz önünde 3 secenek var 1 en az maliyet ama cok calisma gerektirir 10 cu günden 22 cu güne kadar gün aşırı ilişki 2 yok okadar nettin diosan ovulasyon testleri al internetten ucuza gelio 10 cu günden itibaren yaparsn 3 doktora gidip 2 güne bir catlama dönemini tutturablrsn bende 10 çocuk dogurmus gibi konusuom ama hayir daha bebik yok ama ben tedavi olduğumdan doktor kadar uzmanlastim:KK59:
Yok canım ya ümidim yok artık bu ayı da negatif geçirdim:110: ben şimdi bu ayki yumurtlama yi neye göre hesaplayacam kafam karıştı :KK51:

Tedavi varmi sende yoksa spontene mi deniosnz önünde 3 secenek var 1 en az maliyet ama cok calisma gerektirir 10 cu günden 22 cu güne kadar gün aşırı ilişki 2 yok okadar nettin diosan ovulasyon testleri al internetten ucuza gelio 10 cu günden itibaren yaparsn 3 doktora gidip 2 güne bir catlama dönemini tutturablrsn bende 10 çocuk dogurmus gibi konusuom ama hayir daha bebik yok ama ben tedavi olduğumdan doktor kadar uzmanlastim:KK59:
Tedavi görmüyorum canım

Ay yarım kaldı yazdığım devam edeyim tedavi görmüyorum canım o kadar gün aşırı yapmak istemiyorum o enerji bende yok 2 günde bir Dr gidemem çalışıyorum en iyisi ovulasyon :21:

Sen neden tedavi görüyorsun canım ne zamandır bebek düşünüyorsun ben bi düşük yaptım uzun süre vajinusmusla uğraştım önceden kendim bebek istemiyordum daha sonra çevre baskısından bebek düşündüm bu sene gerçekten istiyorum

Ben şubattan beri ama benm çocuk isteyeli reglim duzensizlesti doktora gittim yumurta tembelliği pkos dedi yani ne zaman yumurtlucam yada yumurtlamicam belli deil o yusden klomen catlama ignesi demiom 4 aydir daha gelen giden yok
Sen neden tedavi görüyorsun canım ne zamandır bebek düşünüyorsun ben bi düşük yaptım uzun süre vajinusmusla uğraştım önceden kendim bebek istemiyordum daha sonra çevre baskısından bebek düşündüm bu sene gerçekten istiyorum

kızlar merhaba size bişey danışmak istiyorum. benim adetim tamamen bittikten 3 gün sonra kahverengi akıntı başladı.3 gündür sürüyor..şehirdışında olduğum için doktoruma gidemiyorum. kasıklarımdaince bir sızı ve belimde ağrı var belime bişeyler batıyo sanki. sizinde başınıza böyle bişey geldimi hiç. hamilelik şüphesi düştü içime ama adet oldum ve bitti..bilemedim ya

Ben şubattan beri ama benm çocuk isteyeli reglim duzensizlesti doktora gittim yumurta tembelliği pkos dedi yani ne zaman yumurtlucam yada yumurtlamicam belli deil o yusden klomen catlama ignesi demiom 4 aydir daha gelen giden yok
Tedaviye başlamak da büyük bir adım bebek için canım 4 ay olmuş inanıyorum güzel haberlerini alacağıma.
Bende daha kadın dogumcu ya kontrol yaptırıcam pazartesi inşallah bişey çıkmaz ilk gün çok şiddetli ağrım oldu cok korktum ikinci gün kesildi gibi oldu üçüncü gün ise siyah gibi akıntım başladi halada köyü siyah lekelenme devam ediyor bir gariplik var buay bakalım ne çıkıcak inşallah kötü bişey yoktur.

kızlar merhaba size bişey danışmak istiyorum. benim adetim tamamen bittikten 3 gün sonra kahverengi akıntı başladı.3 gündür sürüyor..şehirdışında olduğum için doktoruma gidemiyorum. kasıklarımdaince bir sızı ve belimde ağrı var belime bişeyler batıyo sanki. sizinde başınıza böyle bişey geldimi hiç. hamilelik şüphesi düştü içime ama adet oldum ve bitti..bilemedim ya
Canım hamile olabilirsinde gerçi bende senin gibiydim insan ister istemez umitleniyor test yaptırdım negatif daha kadın dogumcu ya gitmedim sen hiç evde idrar testi yaptinmi? Bir test yap bakalım ne çıkacak sonrada dr git benim olmadı ama inşallah sen hamilesindir canım. .

Canım hamile olabilirsinde gerçi bende senin gibiydim insan ister istemez umitleniyor test yaptırdım negatif daha kadın dogumcu ya gitmedim sen hiç evde idrar testi yaptinmi? Bir test yap bakalım ne çıkacak sonrada dr git benim olmadı ama inşallah sen hamilesindir canım. .
yok canım yapmadım test. çokda fazla ümitlemek istemiyorum.ama bi yandan da içimi bişeyler kemiriyo ister istemez. doktorumla konuştum normal olduğunu rahimin temizlendiğini söyledi. gel bile demedi o yüzden kafamı rahatlatmaya çalışıyorum. hamile olmayı çok isterim ama negatif görmek istemiyorum. bazen idrar testlerinde çıkmama ihtimali oluyo ya canım kan testi yaptırcakmısın sen

kizlar bata 2 gun war sizce teste gore hamile olabilir miyim yorumlarsaniz cok sevinirim

Eklentiler

• 20151026_171925.jpg
    20151026_171925.jpg
    51,6 KB · Görüntüleme: 69
Merhaba arkadaşlar

Regli döngüm 26 gün hiç şaşmadı sitelerde bile adeti gösteren günde adet olurdum ama şimdi 1 inde olmam gerekirken hala olmadım sadece adet sancım var ama kanama yok. Daha önce doktora gittim 3 cm çikolata kistim oldugunu soyledi beta hcg tahlilimi geçen ay 24ünde yaptırdım negatif çıktı. Benim merak ettiğim çikolata kistine rağmen gerçekten hamile kalabilirmiyim ve beta hcg kaç günlükken gerçek değer gösterir yada 24ünden bugüne kadar hamile kaldıysam adetimde gecikme olurmuydu?? Ay kafam çok karışık şimdiden teşekkürederim

Kızlar yumurtlama gunumden ıkı gun snra ilişkide eşim bosaldı adetime dha 7 gun var sizce hamile kalma olasılıgım varmıdır

Back
X