Şimdi acilden geldik sinirlerim çok bozuk kadın dogumcu vardı acilde kağıtta yazılani okudu başagrısı mide bulantisiymis şikayetin dedi bende benim birde adetim gecikti 4 gün... dün kanamam çok şiddetli sancılı oldu bugün kesildi dedim yüzüme alaycı gülerek sen gebelik mi istiyorsun dedi bende ben size durumumu anlatıyorum dedim oda ben senin gibi çok gördüm dedi bakın ben psikolojik bişey yaşamıyorum şiddetli başağrım ve mide bulantım var dedim kadın beni kaale almıyor ne dedi biliyormusun tansiyonunu bir olctur... dedimki ben birde gebelik testi istiyorum ona ne dedi peki ; BEN İSTERSEM GEBELİK TESTİ YAPTIRABILIRSIN!..ŞİMDİ GİT TANSİYONUNU OLCTUR!
okadar canım sıkıldı ki anlatamam tansiyonumu olcturdum 11/7 çıktı sonra gittim yanına söyledi.. sonra ağrı kesici yapsınlar sonra gebelik testi yapsınlar bide dedi...
Ben hemşireye ağrı kesici yi yaptırmadım Dr bozuntusunada diyecektim önce gebelik sonucuna bakmak gerekmez mi diye.. Neyse bu arada eşim sağolsun Dr tarafını tuttu bana birsürü kızdı moralim bozuldu sonucu beklemedim eve gidelim dedim. Hala feci şekilde başım ağrıyor ve midem bulanıyor