• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile Olabilirmiyim??

Gunaydn cnm bende aslanim:) bizde inatçıyiz onu unutmsm iyi haberler le gel ınsalaj kist olmamıştır kötü düşünme
Çok sağol canım benim ne kadar iyisin :21: gerçekten cok teşekkür ederim burcum Aslan buarada :) hayırlısı olsun inşallah kist falan yoktur korkum o... haber veririm mutlaka merak etme :KK36: iyi geceler canım. .

merhaba benim kist çıktı sanırım 2 gündür sütlü neskafe rengindeki akıntım birden koyu kahverengi suya dönüştü 30. günde karnım belim hafif hafif ağrıo. yerleşme kanaması böyle değildir değil mi?

Olablr cnm bi test yaptnmi evde yap bakalm daha bisi içmeden kaç günde bir regl oluosn bide regl den önce sende normalde kahverengi akinti olurmu
merhaba benim kist çıktı sanırım 2 gündür sütlü neskafe rengindeki akıntım birden koyu kahverengi suya dönüştü 30. günde karnım belim hafif hafif ağrıo. yerleşme kanaması böyle değildir değil mi?

Olablr cnm bi test yaptnmi evde yap bakalm daha bisi içmeden kaç günde bir regl oluosn bide regl den önce sende normalde kahverengi akinti olurmu
adet başlamadan bir iki gün önce olurdu.sonra adet olurdum hemen. bu sıralar çalıştığım yerdeki bayanlarda gecikme yaşıor ama gebe olan yok.benim reglimde onlara mı uydu diye düşündüm.bu 2. gecikmem geçen 3-5regli dönemi öncesinde iyi huylu bir kist vardı vücudum attı.2 cm miyom var rahim arka duvardında dr almayı düşünüyordu bende umutlandım hemen gecikme olunca bugüne kadar 25. günde olurdum adet. ve miyom yüzünden 2 adetim erkene gelmişti.(erkn kanamaya sebep olmuştu).şimdi adet başamgısı gibi kahverengi akıntı ve kasık ağrım var. 29. gün yaptığım idrar testinde hamile çıkmadım.

Şimdi acilden geldik sinirlerim çok bozuk kadın dogumcu vardı acilde kağıtta yazılani okudu başagrısı mide bulantisiymis şikayetin dedi bende benim birde adetim gecikti 4 gün... dün kanamam çok şiddetli sancılı oldu bugün kesildi dedim yüzüme alaycı gülerek sen gebelik mi istiyorsun dedi bende ben size durumumu anlatıyorum dedim oda ben senin gibi çok gördüm dedi bakın ben psikolojik bişey yaşamıyorum şiddetli başağrım ve mide bulantım var dedim kadın beni kaale almıyor ne dedi biliyormusun tansiyonunu bir olctur... dedimki ben birde gebelik testi istiyorum ona ne dedi peki ; BEN İSTERSEM GEBELİK TESTİ YAPTIRABILIRSIN!..ŞİMDİ GİT TANSİYONUNU OLCTUR!
okadar canım sıkıldı ki anlatamam tansiyonumu olcturdum 11/7 çıktı sonra gittim yanına söyledi.. sonra ağrı kesici yapsınlar sonra gebelik testi yapsınlar bide dedi...
Ben hemşireye ağrı kesici yi yaptırmadım Dr bozuntusunada diyecektim önce gebelik sonucuna bakmak gerekmez mi diye.. Neyse bu arada eşim sağolsun Dr tarafını tuttu bana birsürü kızdı moralim bozuldu sonucu beklemedim eve gidelim dedim. Hala feci şekilde başım ağrıyor ve midem bulanıyor :KK43:
ay boyle doktorlar yuzunden butun doktorlara gicik ve onyargili yaklasir oldum cidden. surekli supheci oluorm acaba muayene ederken bisi atladimi acaba dogru mudahele ediliyo mu acaba acaba acaba die kafayi yiorm surekli. umarim sonuclarin olumlu cikar canim bende merak ettim ogrenince yaz olurmu???

Merhaba kızlar uzun zamandır üyeyim ve uzun zamandır girmiyordum siteye. Ama şuan garip bir durumdayım... Şöyle anlatayım normalde 29 gunde adet olurum ve günüm şaşmaz 17 Ekim adet günümdü olmadım 4 gün kadar gecikti bu arada bir sürü test yaptım çok çok silik çizgi vardı bazen bakıyorum çok silik çizgi diyip foto paylaşılıyor onlarda bariz ikinci cizgi belli oluyor benimki öyle değil baya baya silikti çizgiler. . Neyse 4 gün gecikmenin ardından dün 21 ekimde adet oldum yani 34.günde... dünya başıma yıkıldı üzüldüm tabi çünkü baya heycanlanmistim... Fakat bugün adetim kahve rengi devam etti ve akşam 6 da tamamen kesildi.. ve benim şuan başağrım ve mide bulantısı var azonce afedersiniz küstüm. .. ve ben şimdi çok suphelendim sizce hamile Olabilirmiyim bugun akşam 6 da yaptığım test de çok çok silik ikinci cizgi . Kan testi demeyin her seferinde hemşirelerin negatif demesini o anı yaşamak istemiyorum iyice emin olup kan testi yapmak istiyorum :KK43:
Sizden ricam lütfen bu doktoru BİMER'e şikayet edin. İnternet üzerinde yaşadıklarınızı anlatın. Bi savunmasını alsınlar da aklı başına gelsin. BİMER bu konuda çok hassas anında yazı gönderip ilgili şahsın savunmasını istetiyor bakanlıktan.

Bi kan testi yaptir pzrtsi bence gebis deilsen doktora gidersin brn olsam öle yapardım yani gecikme oluo ama 5 gun gecikmiş nerdeyse
adet başlamadan bir iki gün önce olurdu.sonra adet olurdum hemen. bu sıralar çalıştığım yerdeki bayanlarda gecikme yaşıor ama gebe olan yok.benim reglimde onlara mı uydu diye düşündüm.bu 2. gecikmem geçen 3-5regli dönemi öncesinde iyi huylu bir kist vardı vücudum attı.2 cm miyom var rahim arka duvardında dr almayı düşünüyordu bende umutlandım hemen gecikme olunca bugüne kadar 25. günde olurdum adet. ve miyom yüzünden 2 adetim erkene gelmişti.(erkn kanamaya sebep olmuştu).şimdi adet başamgısı gibi kahverengi akıntı ve kasık ağrım var. 29. gün yaptığım idrar testinde hamile çıkmadım.

Bi kan testi yaptir pzrtsi bence gebis deilsen doktora gidersin brn olsam öle yapardım yani gecikme oluo ama 5 gun gecikmiş nerdeyse
değilim galba adete çevirdi. kan filan geldi ağrı kesicimi içtim :( off yaa off.

Geldiyse şükür canm ılac falan içmeden olmuş oldun önümüzdeki maçlara hazırlanıosn öle düşün rabbim biran once kavustursun meleğinee
değilim galba adete çevirdi. kan filan geldi ağrı kesicimi içtim :KK43: off yaa off.

Geldiyse şükür canm ılac falan içmeden olmuş oldun önümüzdeki maçlara hazırlanıosn öle düşün rabbim biran once kavustursun meleğinee
öyle valla hamile mi kalıyoz olimpiyatlara mı hazırlanıoz belli değil :KK53:

Sizden ricam lütfen bu doktoru BİMER'e şikayet edin. İnternet üzerinde yaşadıklarınızı anlatın. Bi savunmasını alsınlar da aklı başına gelsin. BİMER bu konuda çok hassas anında yazı gönderip ilgili şahsın savunmasını istetiyor bakanlıktan.
Canım bak bu iyi fikir çok sağol kesinlikle şikayet edecem inşallah hesabını sorarlar..

IMG-20151023-WA0003-1.jpg

C
Canım yerleşme olabilir günün geçti mi ? Bat nezaman? Test yapsana

Gebelikten söz edilmesi için değerin en az 10 olması gerekiyor diye biliyorum.

bugün 30. gündü ah cnm bildiğin kanamaya döndü yaa 23 eylülde olmuştum geçen ay. ooof oof ya
Canım benim 4 gün geçti nasıl hayaller kurdum hamileyim diye sonra kanama başladı neyse üzülme kuzum inşallah alırız bebişleri bende kist ten korktum bide inşallah yoktur pazartesi kadın dogumcu ya gidicem. Hakkımızda hayırlısı olsun..

Peki kızlar ben buzamana kadar 29 gunde adet oluyordum bu ay 33 gun oldu ya , ben şimdi yumurtlama günümü 33 güne göremiyorum hesaplayacam yoksa 29 güne goremi hesaplayacam kafam karıştı

Back
X