• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba hamile miyim?

Teşekkür ederim aydinlatmaniz için 10 ay oldu ilk aydan itibaren çocuk istiyoruz bu istek heyecan hep bir heves oldu içimizde eşimle her adet oluşum hüsran oluyor o yüzden herşeyi araştırır kafaya takar olduk malesef

Merhaba. Her yere yazıyor herkese söylüyorum ama kime şifa olur bilinmiyor. Belki sizede vesile olur ☺ çörekotu bal tarçın kürü uyguladınız mı hiç? 6 sene sonra ilk kez bu kür vesilesi ile gebe kaldım. Ovulasyon, adet döngümde sıkıntı yoktu. Buna rağmen vesile oldu. Yumurtaları daha kaliteli hale getiriyor. Üstelik yerken bile yumurtlama ağrısını hissediyorsunuz.

Bu kürü yerken iki güne bir ilişki ve sabah saatlerinde açken ilişki olması çok fayda sağlıyor. Rabbim elbet zamanı gelince nasip edecektir 😍💞

Merhaba. Her yere yazıyor herkese söylüyorum ama kime şifa olur bilinmiyor. Belki sizede vesile olur ☺ çörekotu bal tarçın kürü uyguladınız mı hiç? 6 sene sonra ilk kez bu kür vesilesi ile gebe kaldım. Ovulasyon, adet döngümde sıkıntı yoktu. Buna rağmen vesile oldu. Yumurtaları daha kaliteli hale getiriyor. Üstelik yerken bile yumurtlama ağrısını hissediyorsunuz.

Bu kürü yerken iki güne bir ilişki ve sabah saatlerinde açken ilişki olması çok fayda sağlıyor. Rabbim elbet zamanı gelince nasip edecektir 😍💞
[/QUOTE merhaba nasıl uygulayacağım peki bu kürü anlatırmısınız benimde adetim düzenli hep 10 aydır evliyim

Çörek Otu, Bal, Tarçın Kürü Tarifi

12 tatlı kaşığı kadar çörek otu
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal

Adetin 2.günü başlanıyor ve toplamda 10 gün devam ediliyor. Daha sonra yenmeyecek. Sabah ve akşam aç karnına 1 tatlı kaşığı yenecek.

Çörek Otu, Bal, Tarçın Kürü Tarifi

12 tatlı kaşığı kadar çörek otu
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal

Adetin 2.günü başlanıyor ve toplamda 10 gün devam ediliyor. Daha sonra yenmeyecek. Sabah ve akşam aç karnına 1 tatlı kaşığı yenecek.
Bunu deniyeceğim eğer bu ay tutmazsa allah herkese gönlüne göre versin 🤲🙏

Back