- 21 Mart 2018
- 3.728
- 13.874
- 208
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bel altına yastığı bizde denedik ama malesef sonuç alamadıkYaşın genç daha adetin öyle hemen azalma olmaz genetik bir durum yoksa ailede.
10 ay kısa bir süre ben korunmayı bıraktıktan 1,5 sene sonra hamile kalmıştım bütün hamileliklerimi belimin altına yastık koyunca o ay hamile kalmıştım.
Ben geçen ay doktora gittiğimde kan tahlili yaptırdım adetin 3.günü hormon testi de yaptı bende herşey normal dedi ama eşim için birşey demedi o hiç muayene olmadı dahaKuzum için rahat edecekse .. bi kaç kontrol yaptır . Bizde bebek istiyorduk 6 ay denedim olmadı 6 ay sonunda . Bi kaç test ben bir kaçta eşim yaptırdı . İçin rahatlar hem hemde bak bakalım herşey yolundamı .
Eşinde kesinlikle olsun ben kendimden örbek veriyim 6 ay boyunca kendimi araştırıdm . Hormonlar kan testleri vajinal ultrasonlar vs derken asla aklımıza gelmiycek şekilde eşimin tahlillerde çıktı sıkıntı . Mağlesef erkek infertilesi biraz zor . Tüp bebek yaptırıyoruz. Başka çağremizde pek yok .Ben geçen ay doktora gittiğimde kan tahlili yaptırdım adetin 3.günü hormon testi de yaptı bende herşey normal dedi ama eşim için birşey demedi o hiç muayene olmadı daha
Rica ederim canım inşallah güzel haberler alırsınız tez zamandaTeşekkür ederim aydinlatmaniz için 10 ay oldu ilk aydan itibaren çocuk istiyoruz bu istek heyecan hep bir heves oldu içimizde eşimle her adet oluşum hüsran oluyor o yüzden herşeyi araştırır kafaya takar olduk malesef
Allah gönlünüze göre versin inşallah yarabbimEşinde kesinlikle olsun ben kendimden örbek veriyim 6 ay boyunca kendimi araştırıdm . Hormonlar kan testleri vajinal ultrasonlar vs derken asla aklımıza gelmiycek şekilde eşimin tahlillerde çıktı sıkıntı . Mağlesef erkek infertilesi biraz zor . Tüp bebek yaptırıyoruz. Başka çağremizde pek yok .
Bilemedim ben birkaç gün sonra tekrar test yaptırırım bakalım hayırlısıTestlerde bulanıklık tam mi nedir hafif bir çizgi var sanki
Amin çok teşekkür ederimRica ederim canım inşallah güzel haberler ali
Rica ederim canım inşallah güzel haberler alırsınız tez zamanda
Bir ara araştırıyordu kendi için sonra benim doktorum 1 yıl bekleyin daha erken ama illede ısrar ediyorsanız eşin bir sperm testi yapsın bakalım dedi ben ona söyleyince de çekindi eşimEşinizin de muayene olması lazim canım
Anlıyorum erkekler bu konuda biraz hassas ama eğer bir sorun varsa erken ortelaya çıksın ki tedavi süreciniz sekillensin eğer yoksa da inşallah yoktur denemeye devam edersiniz. 10 ay da az bir süre değil. Bir de 29 yaş çok genç bir yaş adet azaaz ki ben 39 yasimda bebek sahibi oldum. Annelik için çok ideal bir yaş yaşınız. Eskidenmis öyle 20 yaşında çocuk yapmak daha çok gencsiniz inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın.Bir ara araştırıyordu kendi için sonra benim doktorum 1 yıl bekleyin daha erken ama illede ısrar ediyorsanız eşin bir sperm testi yapsın bakalım dedi ben ona söyleyince de çekindi eşim
Rica ederim canım inşallah güzel haberler alırsınız tez zamandaTeşekkür ederim aydinlatmaniz için 10 ay oldu ilk aydan itibaren çocuk istiyoruz bu istek heyecan hep bir heves oldu içimizde eşimle her adet oluşum hüsran oluyor o yüzden herşeyi araştırır kafaya takar olduk malesef
TabikiIdrar testi eğer hamileysem doğru sonuç verir mi şuanda peki
Sanki ben hafif bi çizgi gördüm. Biraz daha net cekebilir misnz. İncecik bi cizgi görür gibi oldm umutlandırmak istemem ama yanılıyorda olabilirmEvde önceden aldığım bir test vardı en son 9 buçuk gibi falan su içmiştim ama 3 kere falan lavaboya çıkmıştım test negatif cıktı malesef belkide yaştan dolayı artık adetim azalıyor olabilir mi
Amin inşallah çok teşekkür ederimAnlıyorum erkekler bu konuda biraz hassas ama eğer bir sorun varsa erken ortelaya çıksın ki tedavi süreciniz sekillensin eğer yoksa da inşallah yoktur denemeye devam edersiniz. 10 ay da az bir süre değil. Bir de 29 yaş çok genç bir yaş adet azaaz ki ben 39 yasimda bebek sahibi oldum. Annelik için çok ideal bir yaş yaşınız. Eskidenmis öyle 20 yaşında çocuk yapmak daha çok gencsiniz inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın.
En net şekli buydu malesef telefonum çok iyi çekmiyor fotoğrafSanki ben hafif bi çizgi gördüm. Biraz daha net cekebilir misnz. İncecik bi cizgi görür gibi oldm umutlandırmak istemem ama yanılıyorda olabilirm
Idrar testini bi tekrarlayip paylasabilir misiniz bizle ? Yerlesme kanamasi da olabilirArkadaşlar adetimi bitireli 5 gün oldu Lavaboya kalktıgımda da şuanda pencetede biraz kan gördüm lavaboda da 1 damla vardı sildikçe hafif hafif geliyor bunun nedeni ne olabilir ilk kere yaşıyorum çok korkuyorum
Dün öğlen yaptım negatif çıkmıştı birazdan gider alırım tekrarIdrar testini bi tekrarlayip paylasabilir misiniz bizle ? Yerlesme kanamasi da olabilir