• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilirmiyim?

Sevcanyldz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2022
19
5
1
25
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum. Geçen ay adetimin 5.gunu kanamam bitmişti temizlendim ve eşimle ilişkiye girdik içime bosaldi ertesi gün hafif pembe kanamam oldu 2 gun devam etti ama yok denilecek kadar azdı. Bu ay ise adetim 5 gun geçikti hafif kaşık ağrım var ve göğüsleri şiş sizce hamile olma şansım varmi? Bizde bebegimiz olsun çok istiyoruz sizce test yapmalıyım??

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum. Geçen ay adetimin 5.gunu kanamam bitmişti temizlendim ve eşimle ilişkiye girdik içime bosaldi ertesi gün hafif pembe kanamam oldu 2 gun devam etti ama yok denilecek kadar azdı. Bu ay ise adetim 5 gun geçikti hafif kaşık ağrım var ve göğüsleri şiş sizce hamile olma şansım varmi? Bizde bebegimiz olsun çok istiyoruz sizce test yapmalıyım??
Yap bakalım test 5 gün gecikmiş çıkar sonuc

Ya da 2 3 tane test alın bir tane şimdi yapın bir de yarın denersiniz

5 gün gecikmeyle çıkar sonucunda canm test alıp yapmalisin

Eklentiler

• IMG_20220309_191059.jpg
    IMG_20220309_191059.jpg
    57,7 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG_20220309_191034.jpg
    IMG_20220309_191034.jpg
    43,6 KB · Görüntüleme: 63
Hayir erken degil 5 gün gecikme olmuş adet biter bitmez korunmasiz iliski olmuş. Nereden baksaniz 20 25 gün geçmis. Bu testlerin pozitif olmasi icin nasil cikmasi gerekiyor?
Bilmiyorm ben aksam ustu yaptım o yönden biraz tedirgin oldum yarın sabah günün ilk idrariyla yapmayı düşünüyorum büyük kutuda artı olması lazim

Back