hamile olabilirmiyim ?

thecamellia

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2020
6
1
1
28
merhaba arkadaşlar ben son bir haftadır hamilelikten şüpheleniyorum adetime 15 gün kala kasık ağrılarım oldu normalde bu kadar erken olmaz ve ara ara yine oluyor adetime 10 günden fazla var ayrıca dün gece bi tansiyonum düşer gibi oldu başım döndü arada bi mide bulantısı oluyor ama çok değil iştahım arttı çok uyuyorum ve sürekli yorgun hissediyorum koku hassasiyeti felan yok ama hepsi hamilelik belirtisi ama acaba paikolojik yada kendim abartıyo olabilirimiyim sizce merak ettim.

Adetime 10 günden fazla var demişsiniz. Bu kadar erken belirti olmuyor genelde. 15 gün kala kasik ağrısı demişsiniz yumurtlama ağrısı olabilir hissettiğiniz. Hamileyseniz bile yeni yerleşmeye çalışıyordur. Henüz belirti hissetmek için çok erken

Adetinize 15 gün kala ya yumurtlamadan dolayı kasık ağrısı çekiyorsunuzdur ya da erken yumurtladınız ve belki şu an döllenme gerçekleşiyor, ama genelde hissedilmiyormuş döllenme.

Eklentiler

• C18C1FAE-0C89-408B-A3F1-F691B73B6AAD.webp
    39,2 KB · Görüntüleme: 31
  • 5890367E-0909-49B3-91AF-C64431812D95.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 22
Adetinize 15 gün kala ya yumurtlamadan dolayı kasık ağrısı çekiyorsunuzdur ya da erken yumurtladınız ve belki şu an döllenme gerçekleşiyor, ama genelde hissedilmiyormuş döllenme.
sorun şu ki yumurtlama döneminden sonra oldum kasık ağrım ve adetime 10 gün var olamayadabilir bişey sadece merak ettim

ilk olunca insan en küçük şeyi belirti sanıyor hayırlısı artık
Ayy doğru vallahi. Kolumuz kaşınsa acaba hamilelikten mi diyeceğiz Hepimizin gönlüne göre olsun bir an önce hamile kalalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…