• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile olabilirmiyim ?

thecamellia

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2020
6
1
1
28
merhaba arkadaşlar ben son bir haftadır hamilelikten şüpheleniyorum adetime 15 gün kala kasık ağrılarım oldu normalde bu kadar erken olmaz ve ara ara yine oluyor adetime 10 günden fazla var ayrıca dün gece bi tansiyonum düşer gibi oldu başım döndü arada bi mide bulantısı oluyor ama çok değil iştahım arttı çok uyuyorum ve sürekli yorgun hissediyorum koku hassasiyeti felan yok ama hepsi hamilelik belirtisi ama acaba paikolojik yada kendim abartıyo olabilirimiyim sizce merak ettim.

Adetime 10 günden fazla var demişsiniz. Bu kadar erken belirti olmuyor genelde. 15 gün kala kasik ağrısı demişsiniz yumurtlama ağrısı olabilir hissettiğiniz. Hamileyseniz bile yeni yerleşmeye çalışıyordur. Henüz belirti hissetmek için çok erken

merhaba arkadaşlar ben son bir haftadır hamilelikten şüpheleniyorum adetime 15 gün kala kasık ağrılarım oldu normalde bu kadar erken olmaz ve ara ara yine oluyor adetime 10 günden fazla var ayrıca dün gece bi tansiyonum düşer gibi oldu başım döndü arada bi mide bulantısı oluyor ama çok değil iştahım arttı çok uyuyorum ve sürekli yorgun hissediyorum koku hassasiyeti felan yok ama hepsi hamilelik belirtisi ama acaba paikolojik yada kendim abartıyo olabilirimiyim sizce merak ettim.
Adetinize 15 gün kala ya yumurtlamadan dolayı kasık ağrısı çekiyorsunuzdur ya da erken yumurtladınız ve belki şu an döllenme gerçekleşiyor, ama genelde hissedilmiyormuş döllenme.

Eklentiler

• C18C1FAE-0C89-408B-A3F1-F691B73B6AAD.webp
    C18C1FAE-0C89-408B-A3F1-F691B73B6AAD.webp
    39,2 KB · Görüntüleme: 31
  • 5890367E-0909-49B3-91AF-C64431812D95.webp
    5890367E-0909-49B3-91AF-C64431812D95.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 22
Adetinize 15 gün kala ya yumurtlamadan dolayı kasık ağrısı çekiyorsunuzdur ya da erken yumurtladınız ve belki şu an döllenme gerçekleşiyor, ama genelde hissedilmiyormuş döllenme.
sorun şu ki yumurtlama döneminden sonra oldum kasık ağrım ve adetime 10 gün var olamayadabilir bişey sadece merak ettim

Back