- 16 Ağustos 2020
- 164
- 179
- 29
- Konu Sahibi siyahh inci
İnşaAllah hamilesindir benim ki bu aya kaldıÜçüncü günü gecikmenin tüm belirtiler var ama testte yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşaAllah hamilesindir benim ki bu aya kaldıÜçüncü günü gecikmenin tüm belirtiler var ama testte yok
Hayır kullanmadım hiçSiz de ovulasyon testi kullanıyormusunuz yumurtlama günü için
Çok fena kasık ağrım var sağ kasığım bacağa vuruyorSiz de ovulasyon testi kullanıyormusunuz yumurtlama günü için
Doktora gitmeyi düşünüyormusunuz pekiÇok fena kasık ağrım var sağ kasığım bacağa vuruyor
Haftaya inşallah adet olmazsam gidecemDoktora gitmeyi düşünüyormusunuz peki
Adet biter bitmez başlayın bence iki güne bir değerlendirin soğan kürü aslan pencesi falan da okudum ben ama denemedim hiç birini bilmiyorum kiOvulasyon testi sipariş ettim baya da kullananların yorumlarını okudum ama genelinin söylediği yumurtlama günü stres oluyordum daha sonra bıraktım o şekilde hamile kaldım stres yapmadan bilmiyorum yarın adetim sonlanıyor
Kaç yıllık evlisiniz bu aradaHaftaya inşallah adet olmazsam gidecem
Bir yıllıkKaç yıllık evlisiniz bu arada
kızlar bide incir kürü var İbrahim Saraçoğlu nun tarifi baya hamile kalan olmuş onunlaBir yıllık
Gerçekten mi bakmak lazım o zaman peki sen kullanıyormusun ovülasyon testikızlar bide incir kürü var İbrahim Saraçoğlu nun tarifi baya hamile kalan olmuş onunla
AynıyızBir yıllık
Benim hala testlerde çıkmıyor yagöğüs ve kasık ağrısı çok ağırlaştı napsam anlamadım sizce adet mı olacamkızlar bide incir kürü var İbrahim Saraçoğlu nun tarifi baya hamile kalan olmuş onunla
evet canım gerçekmiş youtubede yorumları okudum kaç kişi hamile kalmış geçen bi yerde gördüm orda kız yazmıştı incir kürünü yaptım aynı ay hamile kaldım yazmış yok canım ben hiç ovülasyon testi kullanmadımGerçekten mi bakmak lazım o zaman peki sen kullanıyormusun ovülasyon testi
İlk bebeğimin 9.haftada kalbi durmuştu cnm kürtaj olmuştum 3 sene önce şimdi 23 aylık bir oğlum var 2.yi düşünüyoruzyok canım hamile değilim adet oldum bu adetle bebek te olması imkansız zaten senin adına sevindim rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
git bi kan ver canım orda belli olur ne olduğuBenim hala testlerde çıkmıyor yagöğüs ve kasık ağrısı çok ağırlaştı napsam anlamadım sizce adet mı olacam
AMİN inşallah canımİlk bebeğimin 9.haftada kalbi durmuştu cnm kürtaj olmuştum 3 sene önce şimdi 23 aylık bir oğlum var 2.yi düşünüyoruz
Allah isteyen herkese nasibetsin
Sağlık ocağı yok haftasonu. Acillerde covid den dolayı gitmedik istemiyorum haftaya kaldıgit bi kan ver canım orda belli olur ne olduğu