- 29 Ocak 2020
- 735
- 429
- 18
- Konu Sahibi siyahh inci
-
idrar yaptım canım dün silik çizgi çıktı sabah gene yaptım bu sefer bir şey çıkmadı adet olma zamanım geçti kan geliyo bende ama tam adet gibi gelmiyor sorunda orda pedime kan değmiyor peçeteyle baktığımda geliyor karnım çok ağrıyo ama bişey yok eminim ben hamile değilim bebek olsa bu kadar kan gelmezdi yerleşme kanaması desem oda kahverengi Bi kaç gün arada gelip kesiliyomuş bugün üç gündür kesilme yok bendeİnşaAllah öyleyizdir ❤ kaçıncı günündü ve nasıl öğrenmeyi düşünüyorsun kan testi mi idrar mı
Doğrudur ama şu 3 günde o kadar çok fazla araştırma yaptım ki inan ki olabilirsin bu lekelenme uzun da sürebiliyormuş bünyeye ye göre o yüzden üzülme adet süresinin bitmesini bekle ve en son ne zaman yumurtlaman olduidrar yaptım canım dün silik çizgi çıktı sabah gene yaptım bu sefer bir şey çıkmadı adet olma zamanım geçti kan geliyo bende ama tam adet gibi gelmiyor sorunda orda pedime kan değmiyor peçeteyle baktığımda geliyor karnım çok ağrıyo ama bişey yok eminim ben hamile değilim bebek olsa bu kadar kan gelmezdi yerleşme kanaması desem oda kahverengi Bi kaç gün arada gelip kesiliyomuş bugün üç gündür kesilme yok bende
Dün gece negatif çıkmıştı ama fark eder mi sizce bugünTesti tekrar yapın
akıntıya güvenme herkede akıntı belirtisi olmuyormuş canımKasıklarım da sancı ve batma benzeri şeyler oluyor sanki adet olacakmışım gibi belim de agrı var ama başka türlü akıntım falan yok o beni düşündürüyor
15 temmuzda adet oldum canım 27 ve 28 zinde yumurtlama oldu araştırdım eğer yumurta akı gibi gibi akıntım geliyorsa bu yumurtanın çatladığı na işaretmiş bende bu iki günü değenledirdim canım ben 28 veya 29 bir günde adet olurum bir gün önce kahverengi lekem gelir ertesi gün mutlaka tam adet olurum ama bu ay öyle olmadı bu ayın 15 zinde bile tam adet olmadım bugün 33 gün galiba tam adet olamadımDoğrudur ama şu 3 günde o kadar çok fazla araştırma yaptım ki inan ki olabilirsin bu lekelenme uzun da sürebiliyormuş bünyeye ye göre o yüzden üzülme adet süresinin bitmesini bekle ve en son ne zaman yumurtlaman oldu
aynen maalesef öyleAyyy inşaAllah gerçekten adet olsan bir dert olmasan bir bu pandemi sürecincw doğru düzgün randevu dahi alınamıyor
İnşaAllah hamilesindir15 temmuzda adet oldum canım 27 ve 28 zinde yumurtlama oldu araştırdım eğer yumurta akı gibi gibi akıntım geliyorsa bu yumurtanın çatladığı na işaretmiş bende bu iki günü değenledirdim canım ben 28 veya 29 bir günde adet olurum bir gün önce kahverengi lekem gelir ertesi gün mutlaka tam adet olurum ama bu ay öyle olmadı bu ayın 15 zinde bile tam adet olmadım bugün 33 gün galiba tam adet olamadım
yok canım hamile değilim karnım çok ağrıyo tamamen adet olmuşumİnşaAllah hamilesindir
Tabiki fark ederDün gece negatif çıkmıştı ama fark eder mi sizce bugün
Ay inşallah yapayım yarın sabahTabiki fark eder
Üzülme Canım Rabbimim yanında onun da zamanı var Allah razı olsun..yok canım hamile değilim karnım çok ağrıyo tamamen adet olmuşuminşallah sen hamile sindir rabbim bu ay sana nasip etmiştir inşallah
şüphesiz ki öyle rabbim büyük elhamdülillahÜzülme Canım Rabbimim yanında onun da zamanı var Allah razı olsun..
Testi yaptınız mıAy inşallah yapayım yarın sabah
Kan testi yaptırın bence ben de yaptım idrar testi silik çıktı tekrar yaptım bu defa d çıkmadı bilmiyorum umut etmek de insanı yoruyor Allah yardım etsin herkeseNegatif gösteriyor hala ama adet olmadım
Canım naptın hamilemisinİns vardır rabbim nasıl eder sanada gerçekten çok istiyorum
Canım yarın yada Perşembe günü hastaneye gideceğimCanım naptın hamilemisin
Bir an önce git canım öğren durumunuCanım yarın yada Perşembe günü hastaneye gideceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?