- 29 Ocak 2020
- 735
- 429
- 18
- Konu Sahibi siyahh inci
-
Bu ay adet dönemim geçsin sonra test yaptırırım diye düşündüm bu yüzden test aldırmadım her hay bir umutla kaç test yaptım negatif olunca üzülüyorum diye bu ay tuttum kendimi test almadımOlabilirsin tabi neden test yapmıyorsun
testi yok aksi gibi ya eşimde şehir dışına çıktı pazartesiye gelecektest yapmadan bilemezsin. kimse bunu tahmin de edemez şu an. herkes test yap diyecektir :)
test yapcam da elimde test yokŞu an sana kim ne dese boş. ilk Fırsatta test yap :)
AnlıyorumBu ay adet dönemim geçsin sonra test yaptırırım diye düşündüm bu yüzden test aldırmadım her hay bir umutla kaç test yaptım negatif olunca üzülüyorum diye bu ay tuttum kendimi test almadım
eğer hamileysem düşük olmaz demi içime bir korku girdi yaAnlıyorum
Elinde test yoksa bekleyeceksin mecbur. Kendin de alamıyorsun sanırım. Kanama çoğalırsa adetsin demektir zaten, kesilirse test yaparsın.
İnşallah hamilesidir canımtest yapcam da elimde test yok
inşallah canım kaç aydır uğraşıyorum bu ay nasip olmuştur inşallah düşük olmaz demi bu durumdaİnşallah hamilesidir canım
bide testi illa sabah erkenmi yapmam şart canımİnşallah hamilesidir canım
Canım bende 7 ay boyunca hep test yaptm hep negatif ilk defa bu ay kafama takmadım umrumda dahi olmadı hep kendimi oyaladim öyle bı hiç geldi ki içime eşimi aradım test istedim ve yaptım pozitif çıktı şok geçirdim o kadar bekledim olmadı agladigim bile oluyoduBu ay adet dönemim geçsin sonra test yaptırırım diye düşündüm bu yüzden test aldırmadım her hay bir umutla kaç test yaptım negatif olunca üzülüyorum diye bu ay tuttum kendimi test almadım
Bn akşam 7 de yaptım ilk cocugumdada akşam öğleden sonra yaptım sorun olmuyor kizimda kesen oluşmuştu bebek daha olusmamisti doktor kese boş olabilir dedi 3 haftalıkken teste öğrendim 2 3 liralık testlerdebide testi illa sabah erkenmi yapmam şart canım
bende aynı senin durumuna düştüm canım heleki dün belirti görünce nasıl ağladım iyiki test alıpta yapmadım dedim kendi kendime bu seferde bu belirtiler çıktı içimde şüphe kaldı acaba hamile olabilirmiyim diye... bu arada canım gözün aydın rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahCanım bende 7 ay boyunca hep test yaptm hep negatif ilk defa bu ay kafama takmadım umrumda dahi olmadı hep kendimi oyaladim öyle bı hiç geldi ki içime eşimi aradım test istedim ve yaptım pozitif çıktı şok geçirdim o kadar bekledim olmadı agladigim bile oluyodu
test yok elimde ya napcam benBn akşam 7 de yaptım ilk cocugumdada akşam öğleden sonra yaptım sorun olmuyor kizimda kesen oluşmuştu bebek daha olusmamisti doktor kese boş olabilir dedi 3 haftalıkken teste öğrendim 2 3 liralık testlerde
Sabah yapılan test daha iyi diyorlar ama varsa yaptığın saat farketmez çıkar canım. Erken gebelik testi al o daha kesin sonuç veririnşallah canım kaç aydır uğraşıyorum bu ay nasip olmuştur inşallah düşük olmaz demi bu durumda
Canım bnde dün test yaptım ama hâlâ inanamıyorum biliyomusun bide her hafta 6m kare halı surkeliyordum 4 5 tane ins bebege bsy olmazda askm bak bnde pembe leke kahverengi leke bissuru belirtiler oluyodu hepsi pskolojikmen bu ay hiç kafama takma Gül eğlen stres yapma çok faydası var gerçektenbende aynı senin durumuna düştüm canım heleki dün belirti görünce nasıl ağladım iyiki test alıpta yapmadım dedim kendi kendime bu seferde bu belirtiler çıktı içimde şüphe kaldı acaba hamile olabilirmiyim diye... bu arada canım gözün aydın rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
pazartesiye kadar alamam canım ya dışarı çıkma imkanım yok bu yakında eczacı da yok elimde pazartesi dönüyorSabah yapılan test daha iyi diyorlar ama varsa yaptığın saat farketmez çıkar canım. Erken gebelik testi al o daha kesin sonuç verir
Aslında ben emzirdigim için hamile kalmıyorum emzirmeden kestigim gibi hamile kaldımtest yok elimde ya napcam benbu ay adet oldum bebek yok diye doktora gitmeye karar verdim doktordan randevu aldım oda bu ayın sonuna verdiler randevuyu kaç doktor aradım hepsi bu ay doluyuz yoğunuz dediler mecbur ay sonuna aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?