BENDE AYNI SIKINTILARI YASIYORUM AMA NEGATIF CIKIYOR BUGÜN ADET OLMAM GEREKİYORDU OLAMADIM 2GÜN ÖNCE YAPMIŞTIM NEGATIİF ÇIKTI TEST. TEKRAR YAPIP YAPMAMA KONUSUNDA KARARSIZ KALDIM ÜZÜLMEMEK İÇİN.benim batım dündü. olmadım.
kasıklarımda feci bir sancı, şelale gibi bir şeffaf akıntı, fazlaca uyku hali, baş dönmesi, mide bulantısı var.
ama idrar testim negatif ☹
ben doktora gittim meğer şimdi yumurtluyormuşumBENDE AYNI SIKINTILARI YASIYORUM AMA NEGATIF CIKIYOR BUGÜN ADET OLMAM GEREKİYORDU OLAMADIM 2GÜN ÖNCE YAPMIŞTIM NEGATIİF ÇIKTI TEST. TEKRAR YAPIP YAPMAMA KONUSUNDA KARARSIZ KALDIM ÜZÜLMEMEK İÇİN.
5DAKKA ICINDEKİ SONUCSA HAMILESINIZ AMA 1SAAT FALAN SONRAKI ISE OLMAYABILIRSINIZ
Hemen cikti canim5DAKKA ICINDEKİ SONUCSA HAMILESINIZ AMA 1SAAT FALAN SONRAKI ISE OLMAYABILIRSINIZ
Hamilesiniz kan testi yaptırın bian onceHemen cikti canim
Amin canim darisi tum istiyenlerin basina insallah sagliklaHamilesiniz kan testi yaptırın bian onceallah sag salim kucagınıza almayı nasıp etsın
Kuzum adet günün kaç gün geçti
Bende merak ettim :)Kuzum adet günün kaç gün geçti
Yaaa çok mutlu oldum senin adına
benimde buün günüm ama gelen giden yok adet gününden kaç gün sonra yaptı acaba bugün yarın yapsam çıkarmı sonuç merak ettim.Bende merak ettim :)
Benimde 4 gün geçti yapmaya korktum günümden 1gün önce yaptım negatıftıbenimde buün günüm ama gelen giden yok adet gününden kaç gün sonra yaptı acaba bugün yarın yapsam çıkarmı sonuç merak ettim.
Geç döllenmedir belki cnmBenimde 4 gün geçti yapmaya korktum günümden 1gün önce yaptım negatıftı
2 gun gecti canim yumurtlamam erken oldugu icin o kadar koyu cikmistir muhtemelenKuzum adet günün kaç gün geçti
Allah razi olsun canim benim darisi sizin hepinizin basina sagliklaYaaa çok mutlu oldum senin adınasağ salim kucağına al inşallah
Hayırlı olsun canım sağ sağlim kucağına al inşallah2 gun gecti canim yumurtlamam erken oldugu icin o kadar koyu cikmistir muhtemelen
Instagramda c life bitkisel macun diye bir sayfa var kesinlikle ondan kullanmalisiniz tabi once Allahin izniyle ama onunda faydasi oldu gercektenTebrik ederim darısı başımıza, özel birşey kullandınız mı gebe kalabilmek için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?