Artik gunum gecmeden yapmak istemiyorum ya pazartesiye kadar olmazsam test yapicam canimTest yapsana canm varsa cikar
Tmm cnm insallh gebesndr ❤Artik gunum gecmeden yapmak istemiyorum ya pazartesiye kadar olmazsam test yapicam canim
Baska belirtin varmi canimArtik gunum gecmeden yapmak istemiyorum ya pazartesiye kadar olmazsam test yapicam canim
Olabilirsin ben de hamile kaldığım ilk günlerde bi keresinde başım dönmüştü bayaKizlar yarin adet günüm ve bugun otobuste o kadar cok midem bulandiki gozlerim karardi oturmasaydim bayilacakcim bide afadersiniz kusmam geldi ama kusamadim normaldede midem biraz bulanir otobuste ama en son cocukken kusmam gelmistir ve 15 dk dir otobusteydim cok fazla degil hamile olabilirmiyim ?
Yok malesefBaska belirtin varmi canim
Insallah yyaaOlabilirsin ben de hamile kaldığım ilk günlerde bi keresinde başım dönmüştü baya
Test bozuk olabilir gecikmen devam ederse yeni bir test yapmalısınbenim batım dündü. olmadım.
kasıklarımda feci bir sancı, şelale gibi bir şeffaf akıntı, fazlaca uyku hali, baş dönmesi, mide bulantısı var.
ama idrar testim negatif
Adet oldunmu pekiiii bence hamis olabilirsin normalde miden bulanmiyorsa o kadarYok malesef
Idrar testi hemen sonuc vermez , kan testi en doģrusu yani idrar icin 10 gun gecikmeyi oneriyilar yada 5 den yuksekleri olcen predektor varya ondan alcaksin ama hic gerek yok en guzeli kan testibenim batım dündü. olmadım.
kasıklarımda feci bir sancı, şelale gibi bir şeffaf akıntı, fazlaca uyku hali, baş dönmesi, mide bulantısı var.
ama idrar testim negatif ☹
Daha olmadim canim ama karnimda adet agrilari varAdet oldunmu pekiiii bence hamis olabilirsin normalde miden bulanmiyorsa o kadarbgun adet olmazsan yarin kan testi ver canim
Inşallah canim yaBana sadece otobus tutmus gibi geldi. Dusunmemeye calis, zamani gelince nasil olsa ogreneceksin. Dilerim guzel haberler alirsin.
Haklisin canim daha olmadim adet bakalim ya hayirlisi insallah bebis vardir dua edin lütfenSen kan testi ver kuzum
Insallah canim hayirli zamnda hayirlarla gelsin insHaklisin canim daha olmadim adet bakalim ya hayirlisi insallah bebis vardir dua edin lütfen
Inşallah canim Allah razi olsunInsallah canim hayirli zamnda hayirlarla gelsin ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?