Gebeliğe Hazırlık Hamile olabilirmiyim?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Instagramda c life bitkisel macun diye bir sayfa var kesinlikle ondan kullanmalisiniz tabi once Allahin izniyle ama onunda faydasi oldu gercekten 😊
Ben o macunu uzun zamandır almayı düşünüyorum, seninde yorumunla almaya karar verdim şimdi canım. Tekrar tebrikler...

Canim agrilarim ayni adet agrisi gibiydi hicbir farki yoktu hatta afedersiniz ped koydum kesin olcam dedim
Yanbende suan yazarken bile iyi degilim yani oyle soyleyim hasta deglm ama bugun ateslenmeye basladim ayaklarim haric heryerim yaniyor. Bende adet olacagm gibi sancim artti iyice bugun dedgm.gibi bata daha 5 gun var ama kendimi iyi hisssetmiorm. Belimde tutulmus gibi cok zorlaniorm

Yanbende suan yazarken bile iyi degilim yani oyle soyleyim hasta deglm ama bugun ateslenmeye basladim ayaklarim haric heryerim yaniyor. Bende adet olacagm gibi sancim artti iyice bugun dedgm.gibi bata daha 5 gun var ama kendimi iyi hisssetmiorm. Belimde tutulmus gibi cok zorlaniorm
Benimde belim agriyodu bide 1 haftadir basim cok agriyodu canim bence biraz daha bekle yada erken gebelik testi yap canim

Merhaba kızlar bata son 3gün ve kasıklarımda batma baş agrısı dizlerim de sızı lar var böyle yaşayıp gebe kalan oldu mu ki yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler :KK68: :KK200:

Benimde belim agriyodu bide 1 haftadir basim cok agriyodu canim bence biraz daha bekle yada erken gebelik testi yap canim
Laboquick ultra erken gebelik testim var acaba kac gun oncesine kadar cikartiyor yapsammi yarn 4 gun kalior adete ayyy bi heycanlandim smdi insallah vardir :anneadayı::anne::halay:

Erken gebelik testi 4 gün kala sonuç verir ama ben yapma derim. Bat günün geçsin öyle yap bence canım. Sonra çok yıkılıyor insan... Sabret

Bende 25 gunde bir adet oluyorum benim 2 gun gecikmeyle boyle cikti bence bekle erken gebelik testi yaparsan cikar bence ama yine ne olur ne olmaz 2 gun kala test yap
Emin deglm ama 16 17 ekim gibi catladi yumurta cikarmi acep hemen.

Back