Canim agrilarim ayni adet agrisi gibiydi hicbir farki yoktu hatta afedersiniz ped koydum kesin olcam dedimCanim bide bahsettigin kasik agrilarin tam nasildi benmde bat 27 si ama simdiden adrt olacakmisim gibi sancilarim var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim agrilarim ayni adet agrisi gibiydi hicbir farki yoktu hatta afedersiniz ped koydum kesin olcam dedimCanim bide bahsettigin kasik agrilarin tam nasildi benmde bat 27 si ama simdiden adrt olacakmisim gibi sancilarim var
Amin insallah canim darisi sizin basiniza cok dua edicem herkes icinHayırlı olsun canım sağ sağlim kucağına al inşallah
Ben o macunu uzun zamandır almayı düşünüyorum, seninde yorumunla almaya karar verdim şimdi canım. Tekrar tebrikler...Instagramda c life bitkisel macun diye bir sayfa var kesinlikle ondan kullanmalisiniz tabi once Allahin izniyle ama onunda faydasi oldu gercekten![]()
Yanbende suan yazarken bile iyi degilim yani oyle soyleyim hasta deglm ama bugun ateslenmeye basladim ayaklarim haric heryerim yaniyor. Bende adet olacagm gibi sancim artti iyice bugun dedgm.gibi bata daha 5 gun var ama kendimi iyi hisssetmiorm. Belimde tutulmus gibi cok zorlaniormCanim agrilarim ayni adet agrisi gibiydi hicbir farki yoktu hatta afedersiniz ped koydum kesin olcam dedim
Tesekkur ederim canim herkese onericem o macunu kesinlikleBen o macunu uzun zamandır almayı düşünüyorum, seninde yorumunla almaya karar verdim şimdi canım. Tekrar tebrikler...
Benimde belim agriyodu bide 1 haftadir basim cok agriyodu canim bence biraz daha bekle yada erken gebelik testi yap canimYanbende suan yazarken bile iyi degilim yani oyle soyleyim hasta deglm ama bugun ateslenmeye basladim ayaklarim haric heryerim yaniyor. Bende adet olacagm gibi sancim artti iyice bugun dedgm.gibi bata daha 5 gun var ama kendimi iyi hisssetmiorm. Belimde tutulmus gibi cok zorlaniorm
Birde bana nasıl kullandığını yazar mısın. Ne zman başlayıp ne zaman bırakıyorsun...Tesekkur ederim canim herkese onericem o macunu kesinlikle![]()
Laboquick ultra erken gebelik testim var acaba kac gun oncesine kadar cikartiyor yapsammi yarn 4 gun kalior adete ayyy bi heycanlandim smdi insallah vardirBenimde belim agriyodu bide 1 haftadir basim cok agriyodu canim bence biraz daha bekle yada erken gebelik testi yap canim
Adetin ilk gunu baslayip yumutlamadan 3 gun sonra birakiyorsunuz ovulasyon testi kullanmanizi da oneririmBirde bana nasıl kullandığını yazar mısın. Ne zman başlayıp ne zaman bırakıyorsun...
Son adet tarihin ne zamandi canimLaboquick ultra erken gebelik testim var acaba kac gun oncesine kadar cikartiyor yapsammi yarn 4 gun kalior adete ayyy bi heycanlandim smdi insallah vardir![]()
29 eylulSon adet tarihin ne zamandi canim
Bende 25 gunde bir adet oluyorum benim 2 gun gecikmeyle boyle cikti bence bekle erken gebelik testi yaparsan cikar bence ama yine ne olur ne olmaz 2 gun kala test yap29 eylul![]()
Emin deglm ama 16 17 ekim gibi catladi yumurta cikarmi acep hemen.Bende 25 gunde bir adet oluyorum benim 2 gun gecikmeyle boyle cikti bence bekle erken gebelik testi yaparsan cikar bence ama yine ne olur ne olmaz 2 gun kala test yap
Daha 5 gun olmus cikmazki nornalde yumurtlamadan 14 gun sonra cikiyomus sonucEmin deglm ama 16 17 ekim gibi catladi yumurta cikarmi acep hemen.
Aynn ya neyse en iyisi beklemek.Daha 5 gun olmus cikmazki nornalde yumurtlamadan 14 gun sonra cikiyomus sonuc
Merhaba C-life macunu kullanırken mi hamile kaldınız?Daha 5 gun olmus cikmazki nornalde yumurtlamadan 14 gun sonra cikiyomus sonuc
Evet c lifeyle kaldim canim 2. Ayda 1 kutu bitmedi bileMerhaba C-life macunu kullanırken mi hamile kaldınız?
Anladım çok Teşekkür ederimEvet c lifeyle kaldim canim 2. Ayda 1 kutu bitmedi bile