- 23 Ekim 2018
- 152
- 101
- 18
- Konu Sahibi sedamunzur
-
Tesekkür ederim canım amin inşallah sende hayırlısıyla sağlıkla al bebişini kucagına inşallahKeşke acile gitseydiniz, ya da o kadar para verip test aşmak yerine özelde yatırsaydınız. Eşinize de sonucu sürpriz yapardınız. Bence hamilesiniz bu arada hayırlı olsun, Allah kucağınıza almayı da nasip etsin. Ben bile merak ettim.
Tesekkür ederim canım amin inşallah sende hayırlısıyla sağlıkla al bebişini kucagına inşallahen azından biraz daha zaman gecsin istedim cumartesı kan verseydım cıksaydı ıkı gun sonra yıne gel dıgecekler yukselıyormu diye en azından bır ıkı gun daha gecer daha kesın olur dıye düşündüm hem saglık ocagında kurye 10-11 gibi cıkıyormus yanı yıne pazartesıne kalacaktı kı özele yada baska bı hastaneye gıtmek de ıstemedim süreklı kan vermek istemedim
Yaptım canım ıkı tane farklı markadan hemde yapmam mı hiçbugunde test yaptinmi canim idrar testi
testi tekrarladinmi canim
canim normal hamilesin dikkat et kanaman olursa sıkıntı folik asite basla hemenBasına böyle bısey gelen var mı acaba
Kanama yok şuana kadar inşallah da olmaz bı saat sonra kan verecegım hayırlı haberlerle gelırım inşallah aranızacanim normal hamilesin dikkat et kanaman olursa sıkıntı folik asite basla hemen
canm benm hamilesin çok şükür ya heyecanla kan sonucunu bekliyorumBugünde koyulasma varmı dıye baktım bana var gıbı geldı çizginin kaybolmasından veya daha silikleşmesinden cok korktum gece rüyamda bu çizgi 3 taneydi tövbe tövbe bu ne dedimbiri yanlıs sonuc verırse dıye hep iki tane yapıyorum
Valla bende geldim saglık ocagına 9 dan önce alacagız dedıler hemsırenın gelmesını beklıyorum cok heyecanlıyım cokda korkuyorumcanm benm hamilesin çok şükür ya heyecanla kan sonucunu bekliyorum
korkma kuzum ya hamilesin değerinde çok güzel çıkacak bak gör günün geçtimi normal oldu demi kuzum herhangi tedavi falan değilValla bende geldim saglık ocagına 9 dan önce alacagız dedıler hemsırenın gelmesını beklıyorum cok heyecanlıyım cokda korkuyorum
İnşallah canım yakorkma kuzum ya hamilesin değerinde çok güzel çıkacak bak gör günün geçtimi normal oldu demi kuzum herhangi tedavi falan değil
korkma canm belirti o ağrı inşalalh bende tasarım en kısa zamanda gözün aydın haber et sonucu canm kacta cikacakİnşallah canım yayok 2 gün kaldı bata 28 inde. Normal kuzu bu ikinci denemeydı ınsallah tutar belimin agrısı benı cok korkutuyor
Canım sanki ben seni hamilesin diye biliyodum baska bı konuda sanki silik çizgi fotosu atmıtın bu sefer oldu galiba diyekorkma canm belirti o ağrı inşalalh bende tasarım en kısa zamanda gözün aydın haber et sonucu canm kacta cikacak
kuzum bende öyle biliyordum ama değil.isim kan vermeye gittiğim gün adet oldum zaten kanda 0.100 cıktı ve lh hormonu yüksekmiş meğer bunu gittiğim doktor değilde başka doktor söyledi bana bende onu düşürmek.icin aslanpencesi kullanıyorum 1 ay içicem sonra ovulasyonve bal tarcin corekotu yapicam insallah olurCanım sanki ben seni hamilesin diye biliyodum baska bı konuda sanki silik çizgi fotosu atmıtın bu sefer oldu galiba diye
Gebelik testinde mi çıktı yoksa ovülasyon testinde iki koyuu çizgiyi gördünüz ??kuzum bende öyle biliyordum ama değil.isim kan vermeye gittiğim gün adet oldum zaten kanda 0.100 cıktı ve lh hormonu yüksekmiş meğer bunu gittiğim doktor değilde başka doktor söyledi bana bende onu düşürmek.icin aslanpencesi kullanıyorum 1 ay içicem sonra ovulasyonve bal tarcin corekotu yapicam insallah olur
Olsun üzme kendını bı bebişin oldu demek ikinciside olabiliyor sıkma canını sorun yok bence zamanı var demekki bu ay ben pek takip edemedim hatta yumurtlama gününde esımle küstüm degerlendıremedik 14-15 yumurtlama günümdü 11 ve 16 sında degerlendırebıldım bu ay hep bacaklarımı kendıme dogru cekıp belımın altına yastık koydum olmazsa da daha yenı dıye olabılır dıye cok takmadım acıkcası ılk olunca ınsan daha da bır korkuyorkuzum bende öyle biliyordum ama değil.isim kan vermeye gittiğim gün adet oldum zaten kanda 0.100 cıktı ve lh hormonu yüksekmiş meğer bunu gittiğim doktor değilde başka doktor söyledi bana bende onu düşürmek.icin aslanpencesi kullanıyorum 1 ay içicem sonra ovulasyonve bal tarcin corekotu yapicam insallah olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?