• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile olabilirmiyim yardimm

mineliko

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2014
71
22
98
37
Kizlar slm
Sat 24 agustostu 30 gunde bir adet oluyorum 22 eylul olmam gerekiodu olmadim.dun aksam test yaptim tek cizgi:KK43: belirtilerim koca bi gobegim var cok siskin.goguslerim cok fazla sisti ve aciyo bas donmesi birde adet sancisi gibi agrilarim oluyo.hatta ayy adet oldum diye kosuorum bakiorum ama bise yok.acaba buna benzer belirtiler yasayaniniz varmi :110:

Son düzenleme:
Kizlar slm
Sat 24 agustostu 30 gunde bir adet oluyorum 22 agustosta olmam gerekiodu olmadim.dun aksam test yaptim tek cizgi:KK43: belirtilerim koca bi gobegim var cok siskin.goguslerim cok fazla sisti ve aciyo bas donmesi birde adet sancisi gibi agrilarim oluyo.hatta ayy adet oldum diye kosuorum bakiorum ama bise yok.acaba buna benzer belirtiler yasayaniniz varmi :110:

Bayaa da gecmis adetinin uzerinden kan tahlili yaptirdin mi? Daha net sonuc alabilirsin. Benim idrarda adetim on gun gectikten sonra bile cikmamisti..

Bayaa da gecmis adetinin uzerinden kan tahlili yaptirdin mi? Daha net sonuc alabilirsin. Benim idrarda adetim on gun gectikten sonra bile cikmamisti..[/QUOTE
Yanlis yazmisim 22 eyluldu adet tarihim :) yapmadim kan tahlili daha.arada adet olucakmisim gibi sancilarim oluyo umudumu kaybediyorum :( olmusmuydu oyle agrilarin

canım benim ilk gebeliğimde oluyodu adet sancısı gibi sancılar gebelikte normal hatta ben adetim 8 gün geçtikten sonra test yapmıştım sancılarım var nasıl olsa adet olucam gerek yok diye yani gebe olma ihtimalin var

canım benim ilk gebeliğimde oluyodu adet sancısı gibi sancılar gebelikte normal hatta ben adetim 8 gün geçtikten sonra test yapmıştım sancılarım var nasıl olsa adet olucam gerek yok diye yani gebe olma ihtimalin var
Ayy agzindan bal damliyo :) sancim gun gectikce azaliyo morelimi bozan idrar testinin negatif cikmasi.gerci yaptigim zmn gunum gecmemisti.tam olmam gereken adet gunu yaptim suanda 2 gun gecti yarina kdr olmszsam kan testi yaptiricam.hayirlisi bakalim cok heyecanliyimm :)

Ayy agzindan bal damliyo :) sancim gun gectikce azaliyo morelimi bozan idrar testinin negatif cikmasi.gerci yaptigim zmn gunum gecmemisti.tam olmam gereken adet gunu yaptim suanda 2 gun gecti yarina kdr olmszsam kan testi yaptiricam.hayirlisi bakalim cok heyecanliyimm :)
bugünde yaptırsan çıkar kanda hatta idrarda da çıkar ama sabah ilk idrarınla aç karna yapınca çıkıyomuş eczacı öyle demişti inşallah gebesindir canım sonucu bildir :KK49::KK69:

Islh canimm cok umutlandim.bugunde gecsinde yarin gidip yaptiricam kan testini haber veririmm ;)

Mrb CNm oncelikle inşallah bebis vardir:) bende 3.5 aylik evliyim.ilk ay hapla korunduk ama sonra korktum biraktim hapi. Bisey kullanmiyoruz.bende 20 21eylul De adet olmam gerekiyordu olmadim hala. Ne adet agrim var ne goguslerde hassasiyet. Sadece karnim çok sis özellikle aksamlari patlicak gibioluyorum. Ve iiçim bayik bayik gibi ama bulanti değil. Bende meraktayim. Gerçi evlenmeden öncede adetin geçerdi hep ama uç aysie gününde geliyordu

Ben şuan hamileyim regl günümden 12 gün sonra evde test yapmıstım onda bile çok silik çizgi çıkmıstı belli belirsiz.
geç dölleme olabilir doktorum bana geç dölleme dedi bebeğim bir hafta küçük görünüyor.
Rabbim gönlünüze göre versin

Kizlar slm
Sat 24 agustostu 30 gunde bir adet oluyorum 22 eylul olmam gerekiodu olmadim.dun aksam test yaptim tek cizgi:KK43: belirtilerim koca bi gobegim var cok siskin.goguslerim cok fazla sisti ve aciyo bas donmesi birde adet sancisi gibi agrilarim oluyo.hatta ayy adet oldum diye kosuorum bakiorum ama bise yok.acaba buna benzer belirtiler yasayaniniz varmi :110:
Canım en garantisi kan testi inşallah hamilesindir :) benimde adetlerim pek düzenli değildir tahmini adet olmam gereken tarihte idrar testi yaptım çıkmadı ama pazar günü kanda 50.62 çıktı bugün yine verdim kan sonuçlarını bekliyorum bende.

Mrb CNm oncelikle inşallah bebis vardir:) bende 3.5 aylik evliyim.ilk ay hapla korunduk ama sonra korktum biraktim hapi. Bisey kullanmiyoruz.bende 20 21eylul De adet olmam gerekiyordu olmadim hala. Ne adet agrim var ne goguslerde hassasiyet. Sadece karnim çok sis özellikle aksamlari patlicak gibioluyorum. Ve iiçim bayik bayik gibi ama bulanti değil. Bende meraktayim. Gerçi evlenmeden öncede adetin geçerdi hep ama uç aysie gününde geliyordu
Benim adetlerim hep sancili olur yine arada sanci vuruyo islh hamileyizdir ve Allah gonlumuze gore verir.Herkesde belirtiler ayni olmuyor zaten onu ayirt etmek zor.insallah bebisimiz vardir:)

Canım en garantisi kan testi inşallah hamilesindir :) benimde adetlerim pek düzenli değildir tahmini adet olmam gereken tarihte idrar testi yaptım çıkmadı ama pazar günü kanda 50.62 çıktı bugün yine verdim kan sonuçlarını bekliyorum bende.
Katiliyorum zaten idrar testini yaparkende cok umudum yoktu biliodum tek cikacagini bugunde adet olmazsam baya umutlanicam.senin icinde cok sevindim canim Allah hayirlisiyla ve saglikli dogmasini nasip etsin:)

Selam Kızlar :) 11 aylık evliyim 3 ay korunduk bugün adet olmam lazım genelde hissederdim ağrılarım kasıklarıma inerdi test yapmaktan vaz geçer çok geçmeden kırmızıyı görürdüm. Şimdi ağrılarım yok Test yapmaya hiç cesaretim yok beklemek fenaa :(( Umarım isteyen herkezin Rabbim bebeklerini verir.

Benim adetlerim hep sancili olur yine arada sanci vuruyo islh hamileyizdir ve Allah gonlumuze gore verir.Herkesde belirtiler ayni olmuyor zaten onu ayirt etmek zor.insallah bebisimiz vardir:)
Benimde oyle olurdu ama bu sefer agri yok. Amin insallah cnm hayirlisi olsun hakkimizda :)

Ben şuan hamileyim regl günümden 12 gün sonra evde test yapmıstım onda bile çok silik çizgi çıkmıstı belli belirsiz.
geç dölleme olabilir doktorum bana geç dölleme dedi bebeğim bir hafta küçük görünüyor.
Rabbim gönlünüze göre versin
Hayirli olsun cnm bebisin :) islh vardir biseler beklemek cok zor:( surekli bakiyorum adet olmusmuyum diye:(

Hayirli olsun insallah :) ssglikla kucagina almak nasip olsun :)

Back