• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile olabilirmiyim yardimm

Normalde batım 28i felandi ama ayın 20 sinde koyu kahverengi bi leke geldi siyaha yakin böyle 4 gun her lavaboya gidişimde devam etti sonra adet günümdede çok acık pembe bi lekelenmem oldu ben ümidi kesmiştim yoktur birşey dedim dun dayanamayip test aldim iste baktim 2inci cizgi cok beklemeden net bi sekilde cikti

Kızlar ben daha 1aylk evliyim hap kullandm ama arada kaçırdığım oldu 26 eylülde adet olmam gerekiyodu 5 gün geçikti dün idrar testi yaptm silik pembe renkte pozitf çktı yani hamileyim değilim mi? Çok erken değilm mi napcam hiç hazrlıklı değilm düşünüp aglamaya başlıyorum napcamı bilemedim :(

Ayy canim ya hic üzülme Rabbim rizkiyla getirir o bebişi. Ne kadar evlat hasretiyle yananlar var. Annelğe hazir olmak kendini hazir hissetmek çocuğunu istemek önemli tabiki ama kimse anneden dogma ogrenmiyoki bu kutsal görevi. Bebeğini kucagina aldiginda iyiki olmuş diyeceksin. Darisi tüm isteyenlere inşallah...

Evet haklısın ama evime eşime alışmaya yeni yeni başlarken korkuyorm annelk gibi güzel görevi yapmıycam diye.eşimde harektlernden istemediğini anlıyorum çokk zorr yaa :(

Ben 8 aydir bekliyorum bunu. Bu ay gecikmem var 5 gün oldu heyecanla sabirla bekliyorum. Korkudan test yapamiyorum. İlk 4 ay esimde istemedi sörf ben istiyorum diye yapiyoduk. Simdi o benden fazla istiyor. Seni anlayabiliyorum. Ama emin ol geç kalmadigin için o kadar sevineceksiniz ki. Esin senden daha fazla isteyip sevecek

Rabbim hayırlı haberlr görmeyi duymayı nasip etsin inşallah.Allah yardimcinz olsn kısmt diyelim bugün dktora gitmeylm aklımdki soruları in cevabnı alıp öyle karar vermeliym bakalm hayırlısı olsun..

Önce kendini ve eşini buna hazir etmeye calis olumlu yönlerini oturup konusun. Daha birbirinizin bi çok şeyini yeni kesfederken evine yeni alisirken bunu duymak duygusal olarak üzmüş olabilir seni. Ama bundan da vardır bi hayir diyip tadini cikarmaya ve eşine de cikartmaya bak. Yoksa ikinizde yipranirsiniz sakin buna izin verme... İnşallah bende hamisimdir

İnşallah güzel haberi veririm canım. Hayırlısı neyse o olsun hepimiz için...

Kızlarr çok fenayim yaaa :KK43: göğüs uçlarim çok acıyo karnim şiş surekli tuvalete gidiyorum midem her aksam kotu sol kasigimda ağrı vardi bi kaç güne şimdi çimdik atılıyo gibi oluyo arada kasigimda adetime 4 gun var sizce hamile olabilirmiyim benim gibi yaşamış olan var mi hiç yardımcı olabilirmisiniz merak ediyorum çok test yapsam cikar mi sizce :110:

Canım kendini hemen odaklama hamileliğe. Tabiki olabilir ama adet dönemin yaklaşíyor diye de olabilir. Sık sık idrara çıkman üşütmendende olabilir. Günün geçerse şüphen artar. Sen yinede temkinli ol ama inşallah hamilesindir tabi istiyorsan.

İnşallah canım ya inşallah çok istiyorum dusunmemeye çalışıyorum bakalım artık bi kaç gün daha bekleyeyim oyle test yapicam olmadı kan tahliline gidicem Allahım nasip etsin

Bekle biraz daha sonra üzülürsün çıkmazsa. İnşallah Rabbim tüm isteyenlere nasip eder.

Ben bugün regl oldum. Biraz üzüldüm ama herşey nasip. İnşallah diğer bekleyenlerin bebişleri onlarladır. Rabbim hayirli zamanda hayirli bir evlat nasip etsin insallah

Olsun canım herşeyin bi vakti varmış onu bekliyodur Allahım yakin zamanda o güzel duyguyu hissettirsin hepimize :KK16:
Ben bugün regl oldum. Biraz üzüldüm ama herşey nasip. İnşallah diğer bekleyenlerin bebişleri onlarladır. Rabbim hayirli zamanda hayirli bir evlat nasip etsin insallah

Bu arada senin adetine 2 g7n kaldı galiba. Günün geçerse test yap bende merak ettim inşallah hamilesindir ;)

:mad: Günümü bekleyemiyorum

Çok heycanlıyım şuan .sanki bu ay olucak gibi. 20 sinde olmam gerekiyor. Daha çok var. Ama ben pozitif olursa eşime nasıl sürprizle söylerim diye düşünüyorum. Tam bir kaç gün unutuyorum sonra aklıma geliyor.

Kendimi bu sayfaları okurken buluyorum. Bu site bağışıklık yapıyor insanda valla. Evlenmeden önce evim güzel evimdeki bütün evleri hatmettim. Şimdi gebelik bölümü. Allahım sen sabır ver.

Çok fazla düşünmemeye çalış. İnşallllllaaaaahhhhh hamilesindir. Güzel haberi öğrenince buraya da yaz merak ettim bende ;)

Back