- 22 Temmuz 2012
- 142
- 14
- 318
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin İnşallahh cümlemize yaşatsın o çift cizgileri İnşallahh en kısa zamanda hamile kalırsın Hepimiz Bekliyoruz Allahım nasıl bi bekleyiştir bu Hayırlısı inşallahhVe an itibariyle adet olmuş bulunmakta yim . Rabbim sizin beklentilerin izi boşa cikarmasin.
Hadi Hayırlısı Tatlım :) Umarım Test Sonucun pozitif olur İnşallah Tüm kalbimle dua edicem Güzel haberlerini bekliyorum Benim dün olmam lazımdı bu gün hala olmadım :)Kizlar bgn oglen ksn testi yaptitiyorum benim icin dua edin bgn 33.gunum
Arada yogun sancilarim vuruyo umarim adet olmam yaa gercekten cok umutlandim bu sefer.ama hamileykende sanci oldunu soyluyorlarr bakalim gorucem bgn :)
cok sevindim cnm hayırlı olsun ne kadar süredir istydnz ?Hamileyim inanamiyorummmm hamileyimmmm
ayyy cnmm yaa bende sonucu merakla bekliyodummm :) hadi hayırlı olsun diyelim ozamanCok sevindim cnm hayirli olsun.
Buarada bende hamileyim kizlar yazmaya firsatim olmadi5+2 olduk bugun.Allah isteyen herkese nasip etsin insallah
Senide tebrik ederim canim, saglikla gelsin insallah bebisinBende yumurtlama gunlerimdeyim sanirim. 2 gunden beri karnim acayip sisti ve gecmeyen gaz sancilarim var, kasik agrilarimda oldu bu arada. Insallah gununu tutturabilmisizdirde hamilelik yonunde olumlu belirtilerdir bunlar.. senin bata yakinmi basladi karnindaki sislik yoksa yumutlamadan beri devammi ediyor canim?Kizlar slm
Sat 24 agustostu 30 gunde bir adet oluyorum 22 eylul olmam gerekiodu olmadim.dun aksam test yaptim tek cizgi belirtilerim koca bi gobegim var cok siskin.goguslerim cok fazla sisti ve aciyo bas donmesi birde adet sancisi gibi agrilarim oluyo.hatta ayy adet oldum diye kosuorum bakiorum ama bise yok.acaba buna benzer belirtiler yasayaniniz varmi
Canim aynisi bende de oldu bu ay lekenme ve adettim 3 hundur geçiyor inş hamileyizdir bir bayansa boyle olmuş lekenme oluyormuş test yapmis hamile olduğunu ogrenmisduygutarik .!.:Selam arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım gerçi uzun bir süredir sessiz tekipcinizim bana yardımcı olursanız sevinirim sat 27 ağustostu hesaplamalara göre bu ay 28 de adet olmam gerek ama ayın 20 sinde koyu kahverengi lekelenmem oldu 4 gün sürdü ama çok degil peçeteyi kirletecek kadar kasıklarımda yanma tarzımda sancılarım var belimdede aynı sanki acı biber sürmüş gibi bel kemiklerime daha öncelerinde adetimden once sadece hafif bel sancim olurdu göğüslerimin sadece uçlarında kabarıklıklar var sizce nedendir bunlar