- 27 Mart 2019
- 65
- 40
- 3
- 39
- Konu Sahibi Banuizmirli
-
Kan vermiş miydin? Okudum ama gözden kaçırmış olabilirim :)aynı marka test aldım birini iki gün önce gece 11 de yaptım değerinide bugün 2 de yaptım
Bende görüyorum çizgiyi hastaneye git canımaynı marka test aldım birini iki gün önce gece 11 de yaptım değerinide bugün 2 de yaptım
kan vermedim yarın verebiliyormuyuz acaba hani haftasonu diye belki almazlar hastanedeKan vermiş miydin? Okudum ama gözden kaçırmış olabilirim :)ben silik de görsem hemen kana giderdim heralde
Geçen sene Kasım ayında 32.günümde idrar testi ile öğrenmiştim ben de. Ya test almıştım dur bi yapayım diyerek, pek üzerinde stres yapmayarak hem de. Test 2 gün durmuştu evde :) 6 haftalıkken kalbi durdu vs kürtaj olmak zorunda kaldım. Şimdi ise stres yapıyorum. Oysaki kendim deneyimledim rahat olup kafaya takmayınca oluyor.. kısmet sanırım :)
hakkında hayırlısı olsun canım allahım en kısa zamanda kucağını doldursun inşallahBu arada bana söktürücü verildi gebelik yok olsun bunada şükür
Öğlene kadar çalışıyor özel hastaneler. Bildiğim kadarıyla verebilirsin sabahtan :)kan vermedim yarın verebiliyormuyuz acaba hani haftasonu diye belki almazlar hastanede
Canım bende gördüm silik çizgi inşallah sağlıkla gelsindanırım benim testlerim yanlış bugün yine test yaptım bu sefer sanki hiç yok gibi hangisine inanacağımı şaşırdım
Amin canım inşallah hepimiz inşallahhakkında hayırlısı olsun canım allahım en kısa zamanda kucağını doldursun inşallah
Canım verebilirsin diye biliyorum. Bence de hamilesin ben de gördüm 2. Çizgiyi benim de aynı böyle olmuştu meleğimkan vermedim yarın verebiliyormuyuz acaba hani haftasonu diye belki almazlar hastanede
O his insanın içine giriyor hissediyor sanki benim beta 0.07çıkınca ihtimali bile mucizeCanım verebilirsin diye biliyorum. Bence de hamilesin ben de gördüm 2. Çizgiyi benim de aynı böyle olmuştu meleğimgeç döllenme vardı kan degerlerim çok düşüktü hatta ama sağlıkla kucagima aldım da 18 aylik oldu bile bu arada adet söktürücü alan arkadaş içini bulandirmak istemem ama doktor benim gebeliğimi anlamayıp sende kist var diyip adet söktürücü vermişti. Bu ay artık bebiş olmaz önümüzdeki ay olur demişti. Ben hissediyorum hamileyim diyip içmedim meğerse geç döllenme imiş ve hamile olduğum ortaya çıktı 10 gün sonra başka doktora gittim şimdi bende böyle oldu diye sende de olur diyemem ama pek güvenemiyorum bu yaşadığımdan dolayı.
regl olacam sanırım kızlar
Bekle bakalım ama yüksek ihtimalaz önce tuvalet gittim peçetemde çok açık kırmızı bir leke oldu turuncuya yakın kesin regl oluyorum dimi
sancıların gidip geliyor ne güzel reglim geçti diyodumBekle bakalım ama yüksek ihtimal
Yerleşme kanaması olabilir mi? Dün kan verecektin vermedin mi? Bi gitseysin keşkeartık testlere güvenmicem
geldiGeldimi
Hiç üzülme şükret ben ilaç kullan mama ramen hala gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?