• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilir miyim🙄☹️🤷‍♀️

merhaba kızlar bi sorum olacaktı reglime 4 gün var ve eşimle birlikte olduğumuzda benden kahverengi iltihaplar çıktı nedenini bilen varmı regl mi olacam yoksa

Bugün tam tamına 5gün geçti biliyorum bazı şeyler psikolojik oluyor ama sonuç olarak kadınız hastalanmıyıncada tüm hormonlarımız değişiyor bir belirtiyse eğer minik minik tuvalete çıkma ağzımın içinde bir bulantı hafif bir bel ağrısı var 3gün gecikmede gittiğimde doktora biliyorsunuz rahim kalınlaşmış demiş ti bekle dedi ee şimdi hastamı olcam yoksa geç döllenme olup bebiş mi olcak acaba 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️sizce

Bugün tam tamına 5gün geçti biliyorum bazı şeyler psikolojik oluyor ama sonuç olarak kadınız hastalanmıyıncada tüm hormonlarımız değişiyor bir belirtiyse eğer minik minik tuvalete çıkma ağzımın içinde bir bulantı hafif bir bel ağrısı var 3gün gecikmede gittiğimde doktora biliyorsunuz rahim kalınlaşmış demiş ti bekle dedi ee şimdi hastamı olcam yoksa geç döllenme olup bebiş mi olcak acaba 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️sizce
merhaba canm birazcık daha bekle rahim kalınlaştıysa olma ihtimali yüksek benimde hamileliği öğrenmeden önce kasık ağrılarım bel ve adet sancısı gibi sancılarım vardı geç döllenme de olabilir bir haftaya belli olur durumun

merhaba canm birazcık daha bekle rahim kalınlaştıysa olma ihtimali yüksek benimde hamileliği öğrenmeden önce kasık ağrılarım bel ve adet sancısı gibi sancılarım vardı geç döllenme de olabilir bir haftaya belli olur durumun
Hadi inşallah canım yaaa🙏🙏senin kaç gün sonra beta hcg kaç çıkmıştı

ben geç öğrenmiştim 5 haftalıktı öğrendiğimde beta hcg 898 di sanırım benimki sürpriz bebek oldu o yüzden ben adet sancıları zannettim
İnşallah bizimde süpriz bişeyler olur ya🙄aptal gibi oldum kaç gündür doktor kalınlaşma var bir kaç güne hastalanır sın dedi ama yok gelen giden

Ve ben hala hastalanmadım dayanamadım bugün doktora gittim rahim çok fazla kalınlaştığını betaya bakıp(yarın vericem) ona göre eger gebelik yoksa söktürücü vericeğini söyledi
Sadece biraz bel ağrım var ve gazım hiç böyle birşey yaşayan varmı kızlar 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

sizce hamilemiyim bugün regl günüm testi dün gece yaptım anınada çıktı

Eklentiler

• 9F2C6402-C734-4CC6-A59C-5255951A42D9.jpeg
    9F2C6402-C734-4CC6-A59C-5255951A42D9.jpeg
    51,6 KB · Görüntüleme: 62
  • B368FF87-F79F-4563-B266-58ACB4933A93.jpeg
    B368FF87-F79F-4563-B266-58ACB4933A93.jpeg
    180,4 KB · Görüntüleme: 60
Arkadaşlar anlamıyorum adetim 3gün gecikti normalde hiç böyle olmaz kasıklarım da batma var belimde agrı adet tarihimden iki gün önce ovülosyon akıntısı gibi akıntım oldu ilişkimiz oldu iki gün üst üste acaba ozaman mı bişey oldu suan kanama geçiremiyorum doktora gittim bugün kan degerli 0.15 alt muayene oldum rahimde kalınlaşma var ama bişey görünmüyor uff vallaha sinir geldi hiç başına böyle bir olay gelip hamile kalan oldumu
Rahim de kalinlasma bebek habercisi canım ☺️

Ve ben hala hastalanmadım dayanamadım bugün doktora gittim rahim çok fazla kalınlaştığını betaya bakıp(yarın vericem) ona göre eger gebelik yoksa söktürücü vericeğini söyledi
Sadece biraz bel ağrım var ve gazım hiç böyle birşey yaşayan varmı kızlar 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️
aslında gaz da bir belirtidir, benim de çok olmuştu. inşallah geç yumurtlama ve döllenme olmuştur

bu arada önceki sayfada yazdığınız mesajı sonradan gördüm. 4 gün kala kahverengi leke olmuş. yerleşme kanaması yaşamışsınız :) işaret vermiş bebek size
tam khverengi lekelen me değil aslında şöyle eşimle birliktelik klduğunda bende iltihap olduğu için birazı dışarı çıkıyor o günde kahverengiydi regl olacam zannettim ama sadece o gün sürdü sonra olmadı

Back