- 4 Nisan 2018
- 152
- 48
- 48
- 26
- Konu Sahibi Banuizmirli
merhaba kızlar bi sorum olacaktı reglime 4 gün var ve eşimle birlikte olduğumuzda benden kahverengi iltihaplar çıktı nedenini bilen varmı regl mi olacam yoksa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım çok teşekkürler eğer hamileysem yazacağım
Hiç duymadım canım böyle bişey lekelenmede olabilir bu durum ama inşallahmerhaba kızlar bi sorum olacaktı reglime 4 gün var ve eşimle birlikte olduğumuzda benden kahverengi iltihaplar çıktı nedenini bilen varmı regl mi olacam yoksa
merhaba canm birazcık daha bekle rahim kalınlaştıysa olma ihtimali yüksek benimde hamileliği öğrenmeden önce kasık ağrılarım bel ve adet sancısı gibi sancılarım vardı geç döllenme de olabilir bir haftaya belli olur durumunBugün tam tamına 5gün geçti biliyorum bazı şeyler psikolojik oluyor ama sonuç olarak kadınız hastalanmıyıncada tüm hormonlarımız değişiyor bir belirtiyse eğer minik minik tuvalete çıkma ağzımın içinde bir bulantı hafif bir bel ağrısı var 3gün gecikmede gittiğimde doktora biliyorsunuz rahim kalınlaşmış demiş ti bekle dedi ee şimdi hastamı olcam yoksa geç döllenme olup bebiş mi olcak acaba sizce
Hadi inşallah canım yaaasenin kaç gün sonra beta hcg kaç çıkmıştımerhaba canm birazcık daha bekle rahim kalınlaştıysa olma ihtimali yüksek benimde hamileliği öğrenmeden önce kasık ağrılarım bel ve adet sancısı gibi sancılarım vardı geç döllenme de olabilir bir haftaya belli olur durumun
ben geç öğrenmiştim 5 haftalıktı öğrendiğimde beta hcg 898 di sanırım benimki sürpriz bebek oldu o yüzden ben adet sancıları zannettimHadi inşallah canım yaaasenin kaç gün sonra beta hcg kaç çıkmıştı
İnşallah bizimde süpriz bişeyler olur yaaptal gibi oldum kaç gündür doktor kalınlaşma var bir kaç güne hastalanır sın dedi ama yok gelen gidenben geç öğrenmiştim 5 haftalıktı öğrendiğimde beta hcg 898 di sanırım benimki sürpriz bebek oldu o yüzden ben adet sancıları zannettim
inşallah canm Allah nasip eder inşallah böyle stres olunca da gecikiyor psikolojik olrak rahat olmaya calışİnşallah bizimde süpriz bişeyler olur yaaptal gibi oldum kaç gündür doktor kalınlaşma var bir kaç güne hastalanır sın dedi ama yok gelen giden
Ne değişik bir fizyoyapımız var yainşallah canm Allah nasip eder inşallah böyle stres olunca da gecikiyor psikolojik olrak rahat olmaya calış
Gebelik var kaç gün gecikmen varsizce hamilemiyim bugün regl günüm testi dün gece yaptım anınada çıktı
sabah ilk idrarla yapsanız daha net çıkardı. gece yapınca bu kadar çıkmış. hayırlı olsun hamilesiniz :)sizce hamilemiyim bugün regl günüm testi dün gece yaptım anınada çıktı
regl günüm bugün bekliyorumGebelik var kaç gün gecikmen var
Rahim de kalinlasma bebek habercisi canımArkadaşlar anlamıyorum adetim 3gün gecikti normalde hiç böyle olmaz kasıklarım da batma var belimde agrı adet tarihimden iki gün önce ovülosyon akıntısı gibi akıntım oldu ilişkimiz oldu iki gün üst üste acaba ozaman mı bişey oldu suan kanama geçiremiyorum doktora gittim bugün kan degerli 0.15 alt muayene oldum rahimde kalınlaşma var ama bişey görünmüyor uff vallaha sinir geldi hiç başına böyle bir olay gelip hamile kalan oldumu
Evet hamilesin kan testine git hemen bnde de silik çıkmıştısizce hamilemiyim bugün regl günüm testi dün gece yaptım anınada çıktı
aslında gaz da bir belirtidir, benim de çok olmuştu. inşallah geç yumurtlama ve döllenme olmuşturVe ben hala hastalanmadım dayanamadım bugün doktora gittim rahim çok fazla kalınlaştığını betaya bakıp(yarın vericem) ona göre eger gebelik yoksa söktürücü vericeğini söyledi
Sadece biraz bel ağrım var ve gazım hiç böyle birşey yaşayan varmı kızlar
bu arada önceki sayfada yazdığınız mesajı sonradan gördüm. 4 gün kala kahverengi leke olmuş. yerleşme kanaması yaşamışsınız :) işaret vermiş bebek sizesizce hamilemiyim bugün regl günüm testi dün gece yaptım anınada çıktı
tam khverengi lekelen me değil aslında şöyle eşimle birliktelik klduğunda bende iltihap olduğu için birazı dışarı çıkıyor o günde kahverengiydi regl olacam zannettim ama sadece o gün sürdü sonra olmadıbu arada önceki sayfada yazdığınız mesajı sonradan gördüm. 4 gün kala kahverengi leke olmuş. yerleşme kanaması yaşamışsınız :) işaret vermiş bebek size
İnşallah adetim 8gün geçti değerlere yarın bakılcak eğer değer düşük çıkarsa söktürücü vericeklerRahim de kalinlasma bebek habercisi canım