• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilir miyim🙄☹️🤷‍♀️

iki seferdir bu testler beni yanıltıyor hamileyim diyorum silik çizgi çıkıyor bi bakıyorum regl oldum 😭 tam koyulaşmadam hamileyim demicem bidaha

Dün gece damla şeklinde kahverengi kırmızı karışık akıntım geldi. Başka da gelmedi. Bu sabah yine test yaptım negatif. Araştırdım yerleşme kanaması olabilir mi diye. Öyle olunca bile 4-5 gün sonra çıkıyormuş 🤦‍♀️ muhtemelen benim de reglim başlıyor.. yok artık hiçbişi takip etmicem :) ne örnekler duyuyorum, birini de kendim yaşadım sonu üzücü olsa da..napalım olacaksa hayırlısıyla zamanıysa olur yapacak bir şey yok 🤷‍♀️

Vee dediğim gibi regl oldum. Ben de artık beklemicem, takip etmicem, ümitlenmicem valla🤷‍♀️

Allah herkesin hakkinda hayirlisini versin insallah hepimize hayirli guzel ahlakli evlatlat nasip etsin 🙏🏻
Bende polikistik over hastasiyim 2 asilama gecirdim hersey cok guzel her seferinde bu sefer olacak dedi doktor tabiki Allah istemedikce hic kimse bisy yapamaz olmadi doktorlar hicbir engel gormuyorlar hersey normal diyorlar demekki hayirli zaman bu zaman degil neyse konuya doneyim canlar bende 1 seneye yakin biraktim hic bir sey yapmiyorum ve adetim cok duzensiz internetten macun getirttim o dahada maffetti 2 ayda bir olmaya basladim sonra duzeldi cok sukur ve normalde 40 gunde 35 gunde bi oluyorum bu ay erken den kanama geldi fakat az az 4 gundur geliyor ben gecen ay 10 nunda olmustum bu ay 4 unde lekeler geldi ve simdi iyice azaldi normalde 8 gun adet surem ama bu 4 gunde bitti rengi koyu siyah gibi ve toplamda en fazla 5,6 damla geliyordur bu yerlesmekanamasi olma ihtimali varmi bilemedim extradan bi cok hassassim herseyi kafama takip agliyorum sadece bu belirti var baska bi belirti yok buda adet donemi olma ihtimalindede olabilir galiba dua edin 🙏🏻 Allahim tum isteyene versin saglikla insallah Allaha emanet olun ♥️ Hayirli bayramlar 🌹

IMG_20190606_215931.jpg
resmeumud ediyoruz herşeyimiz mucizeye baglgerçekten bende de ikinci çizgi silik beyaz ama benim elimde daha net yaklaşık en son 10gün geçtiğinde doktora gitmiştim gebelik yoktu

Eki Görüntüle 2276460 resmeumud ediyoruz herşeyimiz mucizeye baglgerçekten bende de ikinci çizgi silik beyaz ama benim elimde daha net yaklaşık en son 10gün geçtiğinde doktora gitmiştim gebelik yoktu
Sizinle tamamen aynı durumu yaşıyorum adetim 3 gün gecikti normalde erken gelir asla gecikmedi. Adet günü kan verdim 0.01 çıktı. Sadece arada kahve leke geliyor başka bir şey yok. Psikolojim bozuldu

Bende oda yok ara ara batma giri yor başkada bişey yok doktora da gitmek istemiyorum artık canımı çok yaktılar

Yok canım kist falan da yok Açıkcası stres falan da olmadım tabiki illaha istiyorum ama bilemedim ya şimdi böyle gelmiyince de sıkıldım hormonlarım değişti
Bugün ingilizce bir makale okudum. Regl gecikmesi, düzensizliğine sebep olabilecek şeylerin başlarında stres geliyor. Farketmeden de olsa kafamızda düşünmemiz bile etkiliyor gerçekten. Stres yapmıyoruz dediğimiz halimiz bile alttan alttan acaba neden geciktim, ay midem mi bulandı acaba hamile miyim dur test mi yapsam derken sonuç bu. Ki hamilelik belirtileri asıl 4-5 haftadan sonra başlıyor ki bu süreç zaten gecikmenin 1 hafta sonrasına aşağı yukarı denk geliyor. Ki ben yaşadım, benim yaşadığım (o zamanlar hamile miyim acaba diye düşünmemiştim bile, hatta test aldım 2 gün evde bekledi test ) tek belirti çok fazla göğüs hassasiyeti ve acısıydı. Test yapmadan 2 gün önce kahve içememiştim midem almamışto resmen ki ben çok kahveci bi insanımdır. Hatta eşim o zaman anlamalıymışız falan demişti :)
Şimdi çok istiyorum, kafama takıyorum kendim yaşamama rağmen böyle şeyi, kendime söz geçiremiyorum. Yurtdışında yaşıyorum en ufak stresimde doktoruma yazıyorum 2 ayda bir. Adam artık yılmıştır :) bugün artık hiç düşünmemeye karar verdim ne kadar olursa. Çok uzattım, uzun lafın kısası, en stres yapmıyoruz dediğimiz halimiz bile yapıyor..

Bende düşünüyorum acaba adet tarihinden 2gün önce üst üste yaptık acaba diyorum omu böyle olmasına sebep oldu elbetteki stres herşeyin başı

Back