- 4 Nisan 2018
- 152
- 48
- 48
- 26
- Konu Sahibi Banuizmirli
regl oldum artık napalım ne reglimin geciktiğine inanacam ne de testlereYerleşme kanaması olabilir mi? Dün kan verecektin vermedin mi? Bi gitseysin keşke
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
regl oldum artık napalım ne reglimin geciktiğine inanacam ne de testlereYerleşme kanaması olabilir mi? Dün kan verecektin vermedin mi? Bi gitseysin keşke
Sizinle tamamen aynı durumu yaşıyorum adetim 3 gün gecikti normalde erken gelir asla gecikmedi. Adet günü kan verdim 0.01 çıktı. Sadece arada kahve leke geliyor başka bir şey yok. Psikolojim bozulduEki Görüntüle 2276460 resmeumud ediyoruz herşeyimiz mucizeye baglgerçekten bende de ikinci çizgi silik beyaz ama benim elimde daha net yaklaşık en son 10gün geçtiğinde doktora gitmiştim gebelik yoktu
Söktürücü işe yaramadı mı ben de bari söktürü versinler diye randevu aldım. Gebeliği ilk kez denedim. Direk regl olsam üzülmezdimBende oda yok ara ara batma giri yor başkada bişey yok doktora da gitmek istemiyorum artık canımı çok yaktılar
Yok gelmedi canım ilaç bitti gelen giden gene bişey yokSöktürücü işe yaramadı mı ben de bari söktürü versinler diye randevu aldım. Gebeliği ilk kez denedim. Direk regl olsam üzülmezdim
Umarım benim gelir randevu gününe kadarYok gelmedi canım ilaç bitti gelen giden gene bişey yok
Sizin 0.07 çıkmış bu bir gebelik sayılmaz mıymışYok gelmedi canım ilaç bitti gelen giden gene bişey yok
Yok canım kist falan da yok Açıkcası stres falan da olmadım tabiki illaha istiyorum ama bilemedim ya şimdi böyle gelmiyince de sıkıldım hormonlarım değiştiSizin 0.07 çıkmış bu bir gebelik sayılmaz mıymış
İlk gebelik denemen miydi senin de? Bn 3 ay önce gittim hiç bir sorunun yok demişti vehiç aksamazdıYok canım kist falan da yok Açıkcası stres falan da olmadım tabiki illaha istiyorum ama bilemedim ya şimdi böyle gelmiyince de sıkıldım hormonlarım değişti
5aydır korunmuyorum hayatımda ilk defa böyle gecikme yaşıyorum ne eşimde nede bende sıkıntı var anlamadım suan ne yaşıyorumİlk gebelik denemen miydi senin de? Bn 3 ay önce gittim hiç bir sorunun yok demişti vehiç aksamazdı
Umarım tez vakitte hayırlı haber alırız o halde. Belki de mevsimsel yaşadığımız5aydır korunmuyorum hayatımda ilk defa böyle gecikme yaşıyorum ne eşimde nede bende sıkıntı var anlamadım suan ne yaşıyorum
İnşallah canım daha kötü bişey olmasındaUmarım tez vakitte hayırlı haber alırız o halde. Belki de mevsimsel yaşadığımız
Bugün ingilizce bir makale okudum. Regl gecikmesi, düzensizliğine sebep olabilecek şeylerin başlarında stres geliyor. Farketmeden de olsa kafamızda düşünmemiz bile etkiliyor gerçekten. Stres yapmıyoruz dediğimiz halimiz bile alttan alttan acaba neden geciktim, ay midem mi bulandı acaba hamile miyim dur test mi yapsam derken sonuç bu. Ki hamilelik belirtileri asıl 4-5 haftadan sonra başlıyor ki bu süreç zaten gecikmenin 1 hafta sonrasına aşağı yukarı denk geliyor. Ki ben yaşadım, benim yaşadığım (o zamanlar hamile miyim acaba diye düşünmemiştim bile, hatta test aldım 2 gün evde bekledi test ) tek belirti çok fazla göğüs hassasiyeti ve acısıydı. Test yapmadan 2 gün önce kahve içememiştim midem almamışto resmen ki ben çok kahveci bi insanımdır. Hatta eşim o zaman anlamalıymışız falan demişti :)Yok canım kist falan da yok Açıkcası stres falan da olmadım tabiki illaha istiyorum ama bilemedim ya şimdi böyle gelmiyince de sıkıldım hormonlarım değişti