• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilir miyim🙄☹️🤷‍♀️

tam khverengi lekelen me değil aslında şöyle eşimle birliktelik klduğunda bende iltihap olduğu için birazı dışarı çıkıyor o günde kahverengiydi regl olacam zannettim ama sadece o gün sürdü sonra olmadı
iltihaba karışıp onu kahverengine boyamış diye düşünüyorum. yani 4 gün önceden kahverengi veya pembe akıntı yerleşmeye işaret genelde..

Skm kızlar bende adet öncesi pembe lekelenme oldu üstünden 3 gün geçti regl olmadım hala yerleşme kanaması olabilirmi belirti olarak yorgunluk uyku basması var birde idrarda koyuluk bşkada bir belirtm yok bu durumu yaşayıp hamile olduğunu öğrenn varmı lütfen paylşın benimle

Skm kızlar bende adet öncesi pembe lekelenme oldu üstünden 3 gün geçti regl olmadım hala yerleşme kanaması olabilirmi belirti olarak yorgunluk uyku basması var birde idrarda koyuluk bşkada bir belirtm yok bu durumu yaşayıp hamile olduğunu öğrenn varmı lütfen paylşın benimle
Benim adetim bugün itibariyle 10gün geçti ama benim daha farklı şikeyrtlerim var birazdan doktora gidicem bence sende doktora git gebe olabilirsin

Bendede hem bel ağrısı hem kasık ağrısı oldu hep bir gelicekmiş duygusu oldu ya mevsimsel geciş yaşıyorum yada bakalım nasip hakkımızda hayırlısı bu olay mucizelerle dolu
bel ağrısı yokta sancım var ara ara bazıları gaz sancısıymış bide afedersiniz bi kaç gündür tuvalete çıkamıyorum 🙈

danırım benim testlerim yanlış bugün yine test yaptım bu sefer sanki hiç yok gibi hangisine inanacağımı şaşırdım

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    161,9 KB · Görüntüleme: 65
Back