- 31 Ağustos 2018
- 80
- 12
- 18
- 36
- Konu Sahibi Banuizmirli
-
İnşallah canım anlamadım gitti adetim gelcek gibi görünmüyoraslında gaz da bir belirtidir, benim de çok olmuştu. inşallah geç yumurtlama ve döllenme olmuştur
Tebrik ederim hamilesin canım bugün kan değerlerine haktırregl günüm bugün bekliyorum
iltihaba karışıp onu kahverengine boyamış diye düşünüyorum. yani 4 gün önceden kahverengi veya pembe akıntı yerleşmeye işaret genelde..tam khverengi lekelen me değil aslında şöyle eşimle birliktelik klduğunda bende iltihap olduğu için birazı dışarı çıkıyor o günde kahverengiydi regl olacam zannettim ama sadece o gün sürdü sonra olmadı
Değerlerini bizimlede paylaş lütfenTebrik ederim hamilesin canım bugün kan değerlerine haktır
İnşallah gebelik vardır da söktürücü vermezler iyi düşün ki iyi olsun canımİnşallah adetim 8gün geçti değerlere yarın bakılcak eğer değer düşük çıkarsa söktürücü vericekler☹
Sagol canım inşallah aminİnşallah gebelik vardır da söktürücü vermezler iyi düşün ki iyi olsun canım
ya inşallah öylediriltihaba karışıp onu kahverengine boyamış diye düşünüyorum. yani 4 gün önceden kahverengi veya pembe akıntı yerleşmeye işaret genelde..
Benim adetim bugün itibariyle 10gün geçti ama benim daha farklı şikeyrtlerim var birazdan doktora gidicem bence sende doktora git gebe olabilirsinSkm kızlar bende adet öncesi pembe lekelenme oldu üstünden 3 gün geçti regl olmadım hala yerleşme kanaması olabilirmi belirti olarak yorgunluk uyku basması var birde idrarda koyuluk bşkada bir belirtm yok bu durumu yaşayıp hamile olduğunu öğrenn varmı lütfen paylşın benimle
Bendede hem bel ağrısı hem kasık ağrısı oldu hep bir gelicekmiş duygusu oldu ya mevsimsel geciş yaşıyorum yada bakalım nasip hakkımızda hayırlısı bu olay mucizelerle dolukızlar sanki adet olacakmışım gibi sancım var ara ara gidip geliyor
bel ağrısı yokta sancım var ara ara bazıları gaz sancısıymış bide afedersiniz bi kaç gündür tuvalete çıkamıyorumBendede hem bel ağrısı hem kasık ağrısı oldu hep bir gelicekmiş duygusu oldu ya mevsimsel geciş yaşıyorum yada bakalım nasip hakkımızda hayırlısı bu olay mucizelerle dolu
bel ağrısı yokta sancım var ara ara bazıları gaz sancısıymış bide afedersiniz bi kaç gündür tuvalete çıkamıyorum
inşallah allahım isteyen herkese nasip etsin sende durumundan haberdar et olurmu inşallah hamişsindirİnş bebiş geliyordur
İnşallah canım gidiyorum şimdi bakalım mutlaka olumlu yada olumsuz yaşadığımız herşey bize tecrübeinşallah allahım isteyen herkese nasip etsin sende durumundan haberdar et olurmu inşallah hamişsindir
canım sonuç ne hamilemisin inşallahİnşallah canım gidiyorum şimdi bakalım mutlaka olumlu yada olumsuz yaşadığımız herşey bize tecrübe
Daha doktora tahlil sonucunu vermedim ama kendim gördüğüm kadarıyla değilim canımcanım sonuç ne hamilemisin inşallah
Ben görüyorum ikinci çizgiyi :) testlerin hassasiyetleri farklı oluyor. Ya da yaptıgınız saatle bile değişirdanırım benim testlerim yanlış bugün yine test yaptım bu sefer sanki hiç yok gibi hangisine inanacağımı şaşırdım
aynı marka test aldım birini iki gün önce gece 11 de yaptım değerinide bugün 2 de yaptımBen görüyorum ikinci çizgiyi :) testlerin hassasiyetleri farklı oluyor. Ya da yaptıgınız saatle bile değişir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?