kan testi için her hangi bir özel hastaneye mi gitsem yoksa özel bir muayenehanede mi test yaptırsam daha iyi.fiyatı ne kadardır ki bilgi var mı cnm?
o kadar utanıyorum ki kimseye anlatamam. sizden yardım almak istedim sadece.nasıl iğrenç bi durum oldugunun farkındayım.çektiğim acı tarifsiz.nolur bana yardım edin
o kadar utanıyorum ki kimseye anlatamam. sizden yardım almak istedim sadece.nasıl iğrenç bi durum oldugunun farkındayım.çektiğim acı tarifsiz.nolur bana yardım edin
hayır hamile değilsiniz
Adet olduğunuz zaman ovulasyon bitmiş demektir.
Ovulasyon zamanı yani hamile kalma riskinin en yüksek olduğu zaman adetin biriminden 1 hafta sonraki 7 günlük zamandır.
Tabi hiç bir şey kesin değil.
İlla içim rahatlasın diyorsanız kan testi yaptırın
Bir çok korunma yöntemi var
Bari onları uygulayında hata üstüne hata olmasın
Arkadaşlar merhaba ben yeni üyeyim. Bişey sormak istiyorum ama yeni konu açamadığım için burdan yazıyorum. bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. ben bu ay ilk defa kadın doğum doktoruna gittim jinekolojik muayene oldu. ama kafama takılan bişey var. o an ki stresle fark edemedim doktor ultrason aletini temzledi mi diye bunların temizliği nasıl yapılıyo acaba ve eğer temizlenmediyse bi riski olabilir mi? mikrop kapma gibi ya da aletin üstünde önceki hastadan sperm kalmış olabilir mi? lütfen yardımcı olun bana kafama takılıyo
Arkadaşlar merhaba ben yeni üyeyim. Bişey sormak istiyorum ama yeni konu açamadığım için burdan yazıyorum. bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. ben bu ay ilk defa kadın doğum doktoruna gittim jinekolojik muayene oldu. ama kafama takılan bişey var. o an ki stresle fark edemedim doktor ultrason aletini temzledi mi diye bunların temizliği nasıl yapılıyo acaba ve eğer temizlenmediyse bi riski olabilir mi? mikrop kapma gibi ya da aletin üstünde önceki hastadan sperm kalmış olabilir mi? lütfen yardımcı olun bana kafama takılıyo
Sperm kalacağını sanmam...
Bu tür şeylerin sürekli sterilize edilmesi lazım ama devlet hastanesiyse ben de güvenmiyorum...
adet olunca ovulasyon bitmiş demek olmuyor
adet olmak döllenmemiş ovumu ve de gebeliğe hazırlanan ama gebelik olmayan endometriumu atarak uterusun ve overin yeni siklusta gebeliğe tekrar tekrar hazırlanmasını sağlamaktır.
son adetin ilk gününden sonra eğer adet siklusu 28 gün sürüyorsa 14. gün yumurtlama olur yumurtlamadan 14 gün sonra da adet olur.
Aynı şeyleri yazmışsınız farkındaysanız.
soru soruyorsunuz cevap yazınca sallamıyorsunuz, aynı soruyu bir daha yazıyorsunuz
yukarıya bakar mısınız
kocaman usgnin sterilizasyonu söz konusu olamaz, ayrıca bozulur da uygun değil.
zaten dediğim gibi kondom kullanılıyor, devlet ya da özel farketmez
hayır aynı şeyleri yazmamışız farkındaysanız.
adet olununca ovulasyon bitmez, bir menstrual siklus biter biri başlar.
ovulasyon adetin 14. günü olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?