How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

hamile olabilir miyim :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi anngg
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kan testi için her hangi bir özel hastaneye mi gitsem yoksa özel bir muayenehanede mi test yaptırsam daha iyi.fiyatı ne kadardır ki bilgi var mı cnm?

Canım devlet hastanesine gidip dahiliyeye numara al. Ordan Beta- Hcg değerime baktırmak istiyorum, gebelikten şüpheleniyorum de tabii yaşın kaç bilemiyorum:)

Bunun için devlet ücret almıyor, ki ailenden dolayı devlet düşünmezsen de şöyle bir durum var, doktor adet düzensizliğinde de bu değere bakıyormuş.

o kadar utanıyorum ki kimseye anlatamam. sizden yardım almak istedim sadece.nasıl iğrenç bi durum oldugunun farkındayım.çektiğim acı tarifsiz.nolur bana yardım edin

utanmanı gerektirecek bişey olduğunu düşünmüyorum yaptığın iğrenç bi durum falanda değil bence bu kötü düşünceleri sil bence kafandan sana yardımı olmaz adetin çok gecikmemiş bence hamile değilsin ama içim rahat etsin dersen git kan testi yaptır kesin çıkar varsa...

Canım test yap, umarım istediğin sonucu alırsın.
Aldıktan sonra da gerekli korunma yöntemlerini uygulayın lütfen.
Kınanacak birşey değil, kimse istemez bir cana kıymayı. Ama olan biten birşey için seni yargılayamayız.

kesinlikle hamile falan değilsn adetin biter bitmez yaşanmış ilişki yumurtlama döneminde bile değilken kolaymı hamile kalmak yumurtlayacan olgunlaşacak çatlayacak nerden baksan adetin 16-17 gününü buluyo uygun zaman :32::32::32::32::32:

Arkadaşlar merhaba ben yeni üyeyim. Bişey sormak istiyorum ama yeni konu açamadığım için burdan yazıyorum. bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. ben bu ay ilk defa kadın doğum doktoruna gittim jinekolojik muayene oldu. ama kafama takılan bişey var. o an ki stresle fark edemedim doktor ultrason aletini temzledi mi diye bunların temizliği nasıl yapılıyo acaba ve eğer temizlenmediyse bi riski olabilir mi? mikrop kapma gibi ya da aletin üstünde önceki hastadan sperm kalmış olabilir mi? lütfen yardımcı olun bana kafama takılıyo

o kadar utanıyorum ki kimseye anlatamam. sizden yardım almak istedim sadece.nasıl iğrenç bi durum oldugunun farkındayım.çektiğim acı tarifsiz.nolur bana yardım edin

O halde utanacağınız işler yapmayın ve yaptığınızın arkasında durun...
Bu arada hamile falan değilsinizz korkmayın...

hayır hamile değilsiniz
Adet olduğunuz zaman ovulasyon bitmiş demektir.
Ovulasyon zamanı yani hamile kalma riskinin en yüksek olduğu zaman adetin biriminden 1 hafta sonraki 7 günlük zamandır.
Tabi hiç bir şey kesin değil.
İlla içim rahatlasın diyorsanız kan testi yaptırın
Bir çok korunma yöntemi var
Bari onları uygulayında hata üstüne hata olmasın

adet olunca ovulasyon bitmiş demek olmuyor
adet olmak döllenmemiş ovumu ve de gebeliğe hazırlanan ama gebelik olmayan endometriumu atarak uterusun ve overin yeni siklusta gebeliğe tekrar tekrar hazırlanmasını sağlamaktır.
son adetin ilk gününden sonra eğer adet siklusu 28 gün sürüyorsa 14. gün yumurtlama olur yumurtlamadan 14 gün sonra da adet olur.

Arkadaşlar merhaba ben yeni üyeyim. Bişey sormak istiyorum ama yeni konu açamadığım için burdan yazıyorum. bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. ben bu ay ilk defa kadın doğum doktoruna gittim jinekolojik muayene oldu. ama kafama takılan bişey var. o an ki stresle fark edemedim doktor ultrason aletini temzledi mi diye bunların temizliği nasıl yapılıyo acaba ve eğer temizlenmediyse bi riski olabilir mi? mikrop kapma gibi ya da aletin üstünde önceki hastadan sperm kalmış olabilir mi? lütfen yardımcı olun bana kafama takılıyo

Allah aşkına bir önceki hastadan nasıl sperm kalsın yaa mantıklı mı bir düşünün.
ayrıca vajinal usg aletine her kullanımdan önce zaten kondom takılır yoksa hastalık riski olurdu yani

Sperm kalacağını sanmam...
Bu tür şeylerin sürekli sterilize edilmesi lazım ama devlet hastanesiyse ben de güvenmiyorum...

İlişki yaşamnız elbette kimseyi ilgilendirmez ama korunmadan acaba haberiniz var mı ben en çok bunu merak ediyorum. İlişki yaşabilecek olgunlukta biri cinsel sağlık ve korunma hakkında da tam bilgiye sahip olduğunda bu olguluğa bie nebze olsun erişmiş sayılabilir korunmamamaktan kastınız neydi onu anlamadım açıkçası? Emin olmak için de önce eczaneden test alabilirsiniz daha emin olmak için kan testi yaplıyor diye biliyorum hastanede. Umarım bundan sonra korunmayı akıl edebilirsiniz sen ve erkek arkdaşın hadi bir taraf düşünmüyor diğer tarafın da mı aklına gelmiyor bu ya benim aklım mantığım almıyor bu devirde her şeye ulaşmak bu kadar kolayken.

adet olunca ovulasyon bitmiş demek olmuyor
adet olmak döllenmemiş ovumu ve de gebeliğe hazırlanan ama gebelik olmayan endometriumu atarak uterusun ve overin yeni siklusta gebeliğe tekrar tekrar hazırlanmasını sağlamaktır.
son adetin ilk gününden sonra eğer adet siklusu 28 gün sürüyorsa 14. gün yumurtlama olur yumurtlamadan 14 gün sonra da adet olur.

Aynı şeyleri yazmışsınız farkındaysanız.

soru soruyorsunuz cevap yazınca sallamıyorsunuz, aynı soruyu bir daha yazıyorsunuz
yukarıya bakar mısınız
kocaman usgnin sterilizasyonu söz konusu olamaz, ayrıca bozulur da uygun değil.
zaten dediğim gibi kondom kullanılıyor, devlet ya da özel farketmez

soru soruyorsunuz cevap yazınca sallamıyorsunuz, aynı soruyu bir daha yazıyorsunuz
yukarıya bakar mısınız
kocaman usgnin sterilizasyonu söz konusu olamaz, ayrıca bozulur da uygun değil.
zaten dediğim gibi kondom kullanılıyor, devlet ya da özel farketmez

kusura bakma arkadaşım ben yeni üye oldum cevap yazmayı beceremedim tekrar aynı yazı gitti yanlışlıkla
takmadığım için değil yani ilgilenip cevap verdiğiniz için teşekkür ederim

:ssz::ssz: ilişkiye girmeye bilipte hamile kaldıgınımı kestiremedin?..

Cahil cahil işler yapmayın ozman.. Ertesi gün hapı alsaydın .

Hamilede olabilirsin olmayada bilrsin.

Olursa üzlümem çünkü çok cahilsin. Hem yapıyorsun ama hiç birşey bilimiyorsun.:31:

Allah aşkına ilişkiye girmeden hiç mi aklınıza gelmez bu işler? Filmlerde falan da hep öyle olur ya iş işten geçer sonra dank eder. :ssz:
Tamam heyecanlandık bir anda oldu diyebilirsin de bari condom kullansaymış erkek arkadaşın. Bu ne cesarettir?
Ha bu arada olan olmuş da bari ilerisi için bir tavsiye vereyim geri çekilme DOĞUM KONTROL YÖNTEMİ DEĞİLDİR.
Tam emin değilim ama adet olmuşsunuz, hamile olan biri normal şartlarda kanamaz:26:
Bence en iyisi siz gidip kan testi yaptırın. İçiniz rahat eder hiç değilse.

herkese çok tşk ederim.ama cahil vs diyen arkadaşlar için o sırada öyle bir imkan yoktu.sadece geri çekilme gibi bi imkan vardı.yani hadi sevişelim diyip hazırlık yapmadık neyin ne oldugunun neyin yanlış neyin doğru oldugunun bilincindeyim ve öyle bir şey varsa ikimiziz de çocugu aldırıp kurtulalım olayına yaklaşmayız.gerekeni yaparız. anlayan anlamayan herkese çok tşk ederim.bi kaç gün sonra emin olup gereken neyse onu yapıcaz. cvp veren herkese çok teşekkür ederim. içime su serptiniz.

hayır aynı şeyleri yazmamışız farkındaysanız.
adet olununca ovulasyon bitmez, bir menstrual siklus biter biri başlar.
ovulasyon adetin 14. günü olur

Ovulasyon tabiki bitmez ovulasyon donemi biter.
Her adetten sonra tekrarlar siz nasil okuyorsunuz nasil anliyorsunuz anlamiyorum.
Sizin yazdiginizi okudugumda ayni seyi anliyorsam demekki sorun bende degil
Ben arkadasin anlayacagi agizdan yaziyorum farkindaysaniz tip terimleriyle suslemiyorum gerekte duymuyorum:ssz:

Back