• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile olabilir miyim

• Konu Sahibi Konu Sahibi asli98
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

asli98

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2024
18
4
1
26
merhaba hanımlar, 4 gündür devam eden kahverengi lekelenme yaşıyorum ya damla şeklinde(az) yada peçeteye . adet olmam gerekiyordu aslında dün ama bi kaç aydır tam olarak gününde gelmediği için kesin diyemiyorum, ve aşırı uyku halim var sürekli uyumak istiyorum akşam işten gelince direk uyuyorum . daha önce bu şikayetleri yaşayan var mı? yardımcı olun lütfen

merhaba hanımlar, 4 gündür devam eden kahverengi lekelenme yaşıyorum ya damla şeklinde(az) yada peçeteye . adet olmam gerekiyordu aslında dün ama bi kaç aydır tam olarak gününde gelmediği için kesin diyemiyorum, ve aşırı uyku halim var sürekli uyumak istiyorum akşam işten gelince direk uyuyorum . daha önce bu şikayetleri yaşayan var mı? yardımcı olun lütfen
Canım 1 2 gün daha bekleyip test verebilirsin. Adetin geçmesini beklemek en iyisi.

İnşallah güzel haberler alırsın Rabbim gönlüne göre versin 🙏🏼

Canım 1 2 gün daha bekleyip test verebilirsin. Adetin geçmesini beklemek en iyisi.

İnşallah güzel haberler alırsın Rabbim gönlüne göre versin 🙏🏼
Test yapmaya da korkuyorum artık negatif görmekten. İnşallah bu sefer herşey güzel olur. Aminnn hepimizin Allah gönlüne göre versin inşallah 🙏

Üstüne bir de bugün bulanık gibi görme sorunum başladı gözüm sanki seçmiyor hiç birşeyi

Back