Hamile olabilir miyim

İnşallah şuan korkum sağ tüplerinden birinin patlama ihtimali var hastaneye yatırmak istediler dün ama yatmadım psikolojik olarak çok kötü oldum değerlerim yükselmiş yine iğne olmuştum olmadan önce 1000 falandı 4 cü gün 2500 olmuş kürtajı yapan doktor 3 gün sonraki tahlilde yüksek çıkarsa yatacaksın dedi söz verdim öyle çıktım birden bire rehin alıyorlarlar ya daha çok panik oluyorum ben birde ailem şehir dışında ben farklı şehirde yaşıyorum çok korkuyorum eşimden başka kimsem yok şuan 😞
İnsallh öyle bişiy olmaz canım ailene şöyle yanlız kalmazsın hem son durumun nedir 😔

İnsallh öyle bişiy olmaz canım ailene şöyle yanlız kalmazsın hem son durumun nedir 😔
Haber alır almaz Annem geldi çok şükür cumartesi günü kontrolüm vardı 2500 den 2320 ye düşmüş tekrar hastaneye yattım iğne vurdular yine çıktım hastaneden yarın bir daha gideceğim bakalım sonuçlar ne çıkacak dua ediyorum sürekli düşsün diye 😞

Haber alır almaz Annem geldi çok şükür cumartesi günü kontrolüm vardı 2500 den 2320 ye düşmüş tekrar hastaneye yattım iğne vurdular yine çıktım hastaneden yarın bir daha gideceğim bakalım sonuçlar ne çıkacak dua ediyorum sürekli düşsün diye 😞
Düşer inşallah canım hayırlısıyla dün gittin değilmi tekrardan varmı bı değişiklik 🤍

Back
X