Hamile olabilir miyim?

Acaba bende versem mi bir arkadaş erken daha dedi ama kafama takıyorum beş gün geçti birde leke gelince bilemedim
Canım erken değil regl 5 gün gecikmiş daha ne olsun ben bu ay öğrendim 1 gün gecikti hemen kan testi verdim gecikmemin ertesi günü beta 287 çıktı düşün artık
+ hamilelik belirtilerim sol kasık ağrısı bel bacak ağrısı nefes darlığı

Ooy maşallah inşallah bende böyle güzel bir haber alırım tüm bekleyenlerde sağlıkla kavuşun miniğinize nerede kan verdiniz sağlık ocağı mı hastaneye bir keresinde gittim şüphem var dedim bana bakmadılar bilgi verirmisiniz çok teşekkür ederim

Akıntın var mı canım kahverengi lekelenmemden önce de sonrada akıntım olmadı benim çok az

Ben acile gittim sol kasık ağrısından duramıyorum dedim hemen kan istediler

Bugün akıntım çoğaldı böyle beyaz su gibi ama göğüs ağrısı falan yok sadece kasıklarımda ağrı var birazda migdem bulanıyor
Benim de akıntım başladı göğüs ucum ve göğsüm ağrıyor aşırı halsizlik yorgunluk var üzerimde nasipse yarın kan vereceğim inşallah çıkar

Belirgin bir çizgi bence gitmelisin canım güzel haber alacağız Allah'ın izniyle
İnşallah canm hepimiz inşallah ama anlamadığım kaset teste böyle çıkıyor ama erken gebelik testinde daha silik çıkıyor nimo diye bir test almış eşim güvenilir mi bilmiyorum ama sanki varsada çok yeni gibi bana göre böyle silik çıktığına göre ama daha önceleri yaptığımda erken gebelik testinde çıkıyordu kaset teste çıkmıyordu şimdi kaset teste çıkıyor ama erken gebelik testinde daha silik çıkıyor anlamdım gitti vallahi ama inşallah vardır hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah geç olsun sağ sağlim sağlıklı olsun

Açıkçası güvenemiyorum testlerede evet çıkıyormuş die duyuyorum şahit oluyorum fakat bilemiyorum erkense bile kanda çıkar amin inşallah sağlıkla kolaylıkla olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…