Hamile olabilir miyim?

Evet ne bilim ilk ve çok tedirgin oluyor insan nasıl geçiyor hamilelik mide bulantısı varmı benim çok nadir hiç yok gibi hatta sadece yorgunluk halsizlik ve aşırı baş dönmesi
Benimde ilk hamile olduğumu öğrendiğim günden beri halsizlik ve iştahsızlık var. Sol kasık ağrısı 1 hafta sürdü hemen geçti. Mide bulantim da 2 gün sürdü ama hicbisey yedirmedi. İştahsızlık ve biraz mide bulantim var onun haricinde hicbisey yok şuanda. Bence geliyor gelmekte olan belirtiler yandık vallla

Hemde nasıl geliyor bendede tam tersi çok acikiyorum yemek yiorum ve sanki hiç bir şey yemişim gibi sağ kasığımda batma oluyor ara ara hemen geçiyor

Ben ikisinide istiyorum ama doğrusu içime erkek doğuyor senin içine ne doğuyor
Bende de kız doğuyor araştırdım İştahsızlık sol kasık ağrısı kız. çok yemek sağ kasık ağrısı erkek diyolar bakalım bizde ne olcak minikler sağlıklı gelsinler hiç önemli değil tabi cinsiyetleri ama tatlı bi kızım olsun çok isterdimm

Diymi bende araştırdım öyle yazıyor dediğin gibi sağlıkla gelsin minikler bende bi oğlum olsun istiyorum hep içime doğuyordu bekarken bile

Kızlar markası freely olması dışında sorun yok ara ara gelen sancılar ve uyku halim . Sancılarla birlikte de bel ağrısı vurup gidiyor ama marka yalancı pozitife el verişliymiş. Sizcee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…