Test yapsanız da çıkabilir regliniz 5gün gecikmiş çünkü kahverengi de yerleşme kanaması olabilirMerhabalar benim size bir sorum olacaktı yardımcı olursanız çok sevinirim reglim beş gün geçti dün lekelenmem oldu kahverengi azar azar daha sonra durdu şuandada hiç bir şey gelmiyor acaba mı dedim kan testi vermeyi düşünüyorum acaba aranızda böyle bir durumu yaşayan oldu şimdiden çok teşekkür ederim
Bu test yalancı pozitif çıkarıyor canım. Benim de bu şekilde testim vardı ve kan negatifti maalesef. albi daha güvenilirArtimed gebelik testi böyle çıktı ama albi yaptım negatif sizce hangisi doğru kafam karıştı hangi test daha guvenilir yardımcı olursaniz sevinirim
Evet gectiÇizgi görünüyor fakat bilemiyorum ben yapmıştım çıkmamıştı artimet adetiniz geçtii mı acaba
Bende öyle duymuştum umarım hamiledirBu test yalancı pozitif çıkarıyor canım. Benim de bu şekilde testim vardı ve kan negatifti maalesef. albi daha güvenilir
Kaç gün geçti peki belirtti var mı?Evet gecti
Kan ver canım günün geçmiş çünküEvet gecti
Kan vermek en iyisi ozamanBu test yalancı pozitif çıkarıyor canım. Benim de bu şekilde testim vardı ve kan negatifti maalesef. albi daha güvenilir
İnşallah canmBende öyle duymuştum umarım hamiledir
5 miğde bulantim var canmKaç gün geçti peki belirtti var mı?
Bencede kan verin inşallah hamileyizdir haberleşelim buradan canım benim mide bulantısı yok bacak ve belimde ağrı var bakalım5 miğde bulantim var canm
Acaba bende versem mi bir arkadaş erken daha dedi ama kafama takıyorum beş gün geçti birde leke gelince bilemedimKan ver canım günün geçmiş çünkü
İnşallah canm haber ederimBencede kan verin inşallah hamileyizdir haberleşelim buradan canım benim mide bulantısı yok bacak ve belimde ağrı var bakalım
Heyecanla bekliyorum canımİnşallah canm haber ederim
İlişki sonrası Kan testinde kaç gün sonra çıkar gebelikÇok acele etmeyin ben şu an iki buçuk aylık hamileyim adetim gecikmeden hamile olduğumu öğrendim tamamen tesadüfen eczaneden aldığım testlerde hiçbir şekilde çıkmadı belli olmuyordu kan tahlilinde belli oldu idrar tahlilinde de 6 haftamda çıktı o yüzden biraz bekleyip kan tahlili yaptırın İnşallah hamilesinizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?