Başka test varsa bidaha yap emin olalımKızlar merhaba endometriyum kalınlaşmış dendi 2 hafta duphaston kullandım bugün ilaç bitti test yaptım ama hala emin olamıyorum sizce hamile miyim
Silik cikmis hamilelik olabilir kac gun gecikme var ?Kızlar merhaba endometriyum kalınlaşmış dendi 2 hafta duphaston kullandım bugün ilaç bitti test yaptım ama hala emin olamıyorum sizce hamile miyim
Ya yedek test yok şuan duphaston geciktirir mi acaba ya yarın kan vercem şuan silik gibi ama çıkar herhaldeBaşka test varsa bidaha yap emin olalım
Selamm testin markası ne?Kızlar merhaba endometriyum kalınlaşmış dendi 2 hafta duphaston kullandım bugün ilaç bitti test yaptım ama hala emin olamıyorum sizce hamile miyim
24gün nerdeyse ben anlam veremedimSilik cikmis hamilelik olabilir kac gun gecikme var ?
Varsa çıkarYa yedek test yok şuan duphaston geciktirir mi acaba ya yarın kan vercem şuan silik gibi ama çıkar herhalde
FreelySelamm testin markası ne?
TeşekkürlerVarsa çıkar
Ilac kullanirken adet olmazsin zaten. Ilaci 2 hafta kullanmissin. Gebelik olusursa desteklesin diye. Bir durum var belli ki :) testin silik çıkmış. En dogrusu sabah kan ver degerine bak24gün nerdeyse ben anlam veremedim
Freely için yalancı pozitif çıkarıyor diyen de var doğru bilen de… Alacaksan predictor tavsiye ederimFreely
Bu ay aşılama planlayacaktık reglim gecikince oda sekteye uğradı kendimi çokta yükseltmiyorum ilaçtan vsdir diyeIlac kullanirken adet olmazsin zaten. Ilaci 2 hafta kullanmissin. Gebelik olusursa desteklesin diye. Bir durum var belli ki :) testin silik çıkmış. En dogrusu sabah kan ver degerine bak
En dogrusunu yapıyorsun cunku kimyasal da olmus olabilir bu durumu geciktirmis olabilirsin. Test cok silik cikmis daha koyu beklerdim 2 haftaya göre. Umarim vardir tabikiBu ay aşılama planlayacaktık reglim gecikince oda sekteye uğradı kendimi çokta yükseltmiyorum ilaçtan vsdir diye
Kimyasal olunca ne oluyorEn dogrusunu yapıyorsun cunku kimyasal da olmus olabilir bu durumu geciktirmis olabilirsin. Test cok silik cikmis daha koyu beklerdim 2 haftaya göre. Umarim vardir tabiki
Beta yukseliyor ama normal bir gebelik olmuyor adetle sökülüp gidiyor. Naptin kan verdin mi bugun?Kimyasal olunca ne oluyor