- 11 Şubat 2024
- 78
- 21
- 8
- Konu Sahibi dreamer999
- #41
Çok teşekkür ederimm amin inşallahÇok sevindim Allah'a kucağınıza almayı nasip etsin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederimm amin inşallahÇok sevindim Allah'a kucağınıza almayı nasip etsin![]()
Merhaba göğüste nasıl bir fark anlayamadım. Ben de test yapmak istiyorum ama hep üzülüyorum bu sefer hiç yapmadım 14 kasım regl oldum. 19 aralıkta leke gördüm ve sonra bugun leke geldi Eğer ki zamanında döllenme olduysa çıkar evet ama kafamda kurmadan bilmek istiyorum belirtilerinizi açık bir şekilde ifade ederseniz çok sevinirimBelirtim, adet gecikmesi, puf puf göğüsler,sol kasığa girip çıkan pıt pıtt ve tabilki bel ağrısı o fazla![]()
Göğüslerim ağırlaşmadı normal yani içi boş gibi henüz öyle bi belirti göstermedi göğüslerim ağırlaşma ya da ağrı gibi ama bazılarında oluyormuş. Adetim 3 gün gecikti ilk defa gecikir. Adet günümden 2 gün önce önce pembe bi leke sonra kahverengiye döndü 1 gün falan sürdü cok hafif once adet oluyorum sandım ama kırmızıya dönmedi ve adet günüm geldiğinde hiiç bi leke gelmedi daha normal beyaz akıntı gelmeye başladı kendi eski rutinine dönmüş oldum. Adetin başında ya da o yerleşme kanaması olduğu için o ara bel ve kasık ağrım oldu fakat âdet ağrısı gibi değildi hafif girip cıktı girip cıktı ilk defa yanş böyle bir şey yaşadım. Sonradan şu güne kadar hafif sol taraflı ağrı yaşadım işte pıt pıt atıyor orda bişey resmen arada yine giriyor ayağı üşüyünce falan ya da gazım olunca. Farklı başka bişeyim yoktu. Ağzımın tadı yok bide . Mide bulantısı baş dönmesi öyle bişeler yok bende sadece ağzımın tadi yok yani aman aman bişey çekmiyor canımMerhaba göğüste nasıl bir fark anlayamadım. Ben de test yapmak istiyorum ama hep üzülüyorum bu sefer hiç yapmadım 14 kasım regl oldum. 19 aralıkta leke gördüm ve sonra bugun leke geldi Eğer ki zamanında döllenme olduysa çıkar evet ama kafamda kurmadan bilmek istiyorum belirtilerinizi açık bir şekilde ifade ederseniz çok sevinirim![]()
Benim olmam gereken adet günüm 27 aralıktı işte o günden bir gün önce erken gebelik testi yaptım onda silik gördüm kaset test yaptım onda cıkmadı mesela. Aradan 2 gün geçti kaset testte de silik cızgı cıktı. Erken gebelik testinde daha kırmızı bi çizgi gördüm. Sonra da kan verdim zaten cok yeni daha ondan da olabilir siz de kan verin isterseniz. Çok teşekkür ederim bu arada darısı başınıza inşallahYa hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim benimde ayın 28 deydi adet günüm silik çizgi var varla yok arası ayın 30 da kahverengi camurumsu leke geldi sonra akşam iğne ucu gibi leke geldi bugün hiç yoktu akşam ayakta çok durunca ve temizlik falan yapınca pembemsi leke geldi şuan hiç bişey yok ama 4 gündür adet olmuyor sol kasıkta ağrı var arada belim ağrıyor inşallah bende daha belirgin çizgi görürüm inşallah rabbim tüm isteyen herkese nasip etsin inşallah
Adetim sokuldu benim inşallah sizin vardırBenim olmam gereken adet günüm 27 aralıktı işte o günden bir gün önce erken gebelik testi yaptım onda silik gördüm kaset test yaptım onda cıkmadı mesela. Aradan 2 gün geçti kaset testte de silik cızgı cıktı. Erken gebelik testinde daha kırmızı bi çizgi gördüm. Sonra da kan verdim zaten cok yeni daha ondan da olabilir siz de kan verin isterseniz. Çok teşekkür ederim bu arada darısı başınıza inşallah![]()
Kan testinde betam 596 cıktıAdetim sokuldu benim inşallah sizin vardır
Yaaa hayırlısı olsun sağlıkla kucağına al inşallah çok sevindimKan testinde betam 596 cıktı
Çok teşekkğr ederim darısı isteyenlerin başınaYaaa hayırlısı olsun sağlıkla kucağına al inşallah çok sevindim
Merhaba tam olarak regliden kaç gün önce oldu bu dediğinizCanım geç döllenme yada erken gebelik olduğu zaman testlerde hemen pozitif çıkmayabiliyor 10 gün bekle ondan sonra kan tahlili ver beta HCG yüksek çıkarsa zaten hamilesin demektir ama kahverengi akıntı hamile belirtisi olabiliyor bendede öyle olmuştu çünkü yerleşme kanamasında kahverengi akıntı geliyor
Hamile misinizne oldu son durumDayanamadım bugün yine erken gebelik testi aldım predictor aldım yaptım yine![]()
2 gün önceMerhaba tam olarak regliden kaç gün önce oldu bu dediğiniz
Adet gecikmesinin 3.günü kan verdim yani pazartesi günü beta 596 çıktı. Haftaya kadın doğuma randevu aldım inşallah kese görünürHamile misinizne oldu son durum
Ayyyy çok sevindim benim de üç gün kala testim negatif ama dua edin bana da ya lütfen hamilelerin duası kabul olurAdet gecikmesinin 3.günü kan verdim yani pazartesi günü beta 596 çıktı. Haftaya kadın doğuma randevu aldım inşallah kese görünür![]()
Allahım inşallah isteyen herkese nasip ederAyyyy çok sevindim benim de üç gün kala testim negatif ama dua edin bana da ya lütfen hamilelerin duası kabul olur![]()
Aminn canım inşallahAllahım inşallah isteyen herkese nasip edersadece Allaha güvenin kızlar hiç beklemediğiniz bir anda oluyor siz elinizden geleni yapın sonrasını Allaha bırakın o en doğru zamanda veriyor
![]()
Oy maşaAllah canım ben kan verdim sonuç ysrın çıkacak ama bugün kaset test yaptım olsa çıkrdı değil mi kasette. İlişki olalı 12 gün olduKeseyi de gördük çok şükür kızlar![]()
Yaaa çok şükür çok sevindim sağlıkla al kucağına inşallah dualarında bizi de unutmaKeseyi de gördük çok şükür kızlar![]()