- 27 Ekim 2021
- 2.017
- 459
- 43
- 28
- Konu Sahibi Karkuresi64
Peki idrar testinde çıkıyor muydu sizinkiBenimde testler böyleydi kan verdiöimde 3.9 du doktor şüpheli demişti iki güne tekrarlamıştım 26 olmuştu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki idrar testinde çıkıyor muydu sizinkiBenimde testler böyleydi kan verdiöimde 3.9 du doktor şüpheli demişti iki güne tekrarlamıştım 26 olmuştu
Evet nasılsa cıkmıştı erkem gebelol testinde veya görmek icin gördüm atayım hatta testi bulursamPeki idrar testinde çıkıyor muydu sizinki
Merhaba benimde reglime 7 gün var bu şekilde cıktı ama 10 dkkadan sonra cıktı. Su tuttum geçmedi sizce bişey var mıdırMerhaba benimde reglime iki gün var bu sabah yaptım ama emin olamadım bakabilir misiniz
Hemn cikmiyir işte benimki başka markalarda denedin hepsinde 2saat filn geciyor öyle çıkıyor sizinki de mi öyle kiminde çıkıyor kiminde çıkıyor hangisine inanayım bilemedimAçık olan ilk kan verdiğimde 29 kasım 3.9
Diğeri 30 kasım kan vermemiştim ama 1 aralık 26 tıydı değerim
Hayır hemen cktı saatler sonra cıkanlar oldu adet oldum hepHemn cikmiyir işte benimki başka markalarda denedin hepsinde 2saat filn geciyor öyle çıkıyor sizinki de mi öyle kiminde çıkıyor kiminde çıkıyor hangisine inanayım bilemedim
Bende hemn cikmiyir işte kandada. Negatif zatn demk ki yokHayır hemen cktı saatler sonra cıkanlar oldu adet oldum hep
Kanda kaç? Negatifse kan teste guvenmeBende hemn cikmiyir işte kandada. Negatif zatn demk ki yok
0.100 degerim dün o şekilde çıktı bugün de 1 gün geçti adetim kist filanda yokmuş şükürKanda kaç? Negatifse kan teste guvenme
Elimde bir tane daha test var yapmamak için kendimi zor tutuyorumKanda kaç? Negatifse kan teste guvenme
Elimde bir tane daha test var yapmamak için kendimi zor tutuyorum
Aynn bekleyeymYarın yqp vrya bi kaç gün bekler yarn kan ver eğer yükselmemişse yoktur canm
Var gibi biseyler sanki :) hayırlısı olsun lan testi yaptir benceMerhaba benimde reglime 7 gün var bu şekilde cıktı ama 10 dkkadan sonra cıktı. Su tuttum geçmedi sizce bişey var mıdır