Gebelik var mı ?

Arkadaşlar son adet tarihim 13 Kasım ama adetim düzensiz hep erken adet olurum ( geçen ay 1 hafta erken olmuştum). Bugün sol tarafımda gerilme ve atma hissettim test yaptım bembeyazdı sonra kenara koydum 10 dk sonra tekrar baktığımda çok silik çizgi gördüm. Kan tahlili verdim beta 26 çıktı. Acildeki doktor daha yeni dölleniyor çok erken kesin gebelik diyemeyiz dedi. Kafam karıştı sizce gebelik var mı? Değer normal mi?
Ben 7aylık evlıyım hazıranda kürtajj oldum ve hemen sonra doğum kontrol kullandım 1ay sadece sonra bıraktım korunmama ragmen gebe kalamıyorum en son adetım14kasımdı her ay bıkaç gun önde oluyor bıkaç gun sonra olucak ama dua edıyorum olmaması ıcın test yapmamak ıcın kendımı zor tutuyorum bu stresden kafamı alamıyorum içimi kemiren kürtajdan sonramı olmuyor haplardan dolayımı doktor muanesınde hıcbı sıkıntım yok folıkasıt verdı hergun ruyalarımda hamıle oldugumu doğum yaptıgımı goruyorum sadece ınsalahh bu ay guzel bı haber yazarız şuraya😏😊

Yemin ederm benmde şuan basıma geldi geçen ay senin gibi 13üne oldum solumda batma var bende senin gibi bekliyorum test yapmadm doktorada gitmedm bekliyorum
Bende de batma gerilme oldu canım idrarda hala daha belli belirsiz o kadar yeni yani. İnşallah sen de hamilesindir 🤲🏻

Ben 7aylık evlıyım hazıranda kürtajj oldum ve hemen sonra doğum kontrol kullandım 1ay sadece sonra bıraktım korunmama ragmen gebe kalamıyorum en son adetım14kasımdı her ay bıkaç gun önde oluyor bıkaç gun sonra olucak ama dua edıyorum olmaması ıcın test yapmamak ıcın kendımı zor tutuyorum bu stresden kafamı alamıyorum içimi kemiren kürtajdan sonramı olmuyor haplardan dolayımı doktor muanesınde hıcbı sıkıntım yok folıkasıt verdı hergun ruyalarımda hamıle oldugumu doğum yaptıgımı goruyorum sadece ınsalahh bu ay guzel bı haber yazarız şuraya😏😊
Canım benim de bebeğim düştü tüp bebekle hamile kalmıştım 6hafta 4 günlükken düştü ve 4 haziranda da kürtaj oldum. Aynı ayda olmuşuz bak onunla bir ilgisi yok içini ferat tut. Ben de şaşkınım tedavi gördük olmadı kendiliginden nasıl oldu diye ama çok sevinemiyorum değer çok düşük diye 😞

İnsallah canım rabbim gonlune göre versin biraz daha bekle test için bnce

Canım benim de bebeğim düştü tüp bebekle hamile kalmıştım 6hafta 4 günlükken düştü ve 4 haziranda da kürtaj oldum. Aynı ayda olmuşuz bak onunla bir ilgisi yok içini ferat tut. Ben de şaşkınım tedavi gördük olmadı kendiliginden nasıl oldu diye ama çok sevinemiyorum değer çok düşük diye 😞
Olmaz. İns ayağın yukarda yat kndini fazla yorma ilk üç ay

Arkadaşlar son adet tarihim 13 Kasım ama adetim düzensiz hep erken adet olurum ( geçen ay 1 hafta erken olmuştum). Bugün sol tarafımda gerilme ve atma hissettim test yaptım bembeyazdı sonra kenara koydum 10 dk sonra tekrar baktığımda çok silik çizgi gördüm. Kan tahlili verdim beta 26 çıktı. Acildeki doktor daha yeni dölleniyor çok erken kesin gebelik diyemeyiz dedi. Kafam karıştı sizce gebelik var mı? Değer normal mi?
Canim benim de öyle olmuştu hatta benim beta HCG değeri 3.79 çıkmıştı bana da daha çok yeni dediler 5 gün bekledim 5 gün sonra 170 e yükselmişti kalp atışlarını dinledim herşey iyiydi ama 3 aylıkken düşük yaptım tutunamadı malesef inşallah hamilesindir ama eğer ilk bebeğinse kendini çok fazla kaptırma kaybedince daha fazla çöküyorsun.

Arkadaşlar bugün adet günüm 3 gündür test yapiyorm önce hep negatif çıktı sonra 2 3 saat sonra çıkmaya başladı hafif çizgi suya tuttuğunda geçmedi bugünde ilk idrarimla hemn çok hafif çıktı karartma yaptığım test acaba gebelik mi

Eklentiler

• IMG_20211209_094649_712.webp
    IMG_20211209_094649_712.webp
    109,9 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG20211209094006.jpg
    IMG20211209094006.jpg
    84,8 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG20211209093654.jpg
    IMG20211209093654.jpg
    86 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG20211209093650.jpg
    IMG20211209093650.jpg
    80,3 KB · Görüntüleme: 53
Merhaba benimde reglime iki gün var bu sabah yaptım ama emin olamadım bakabilir misiniz

Eklentiler

• IMG20211209095057.jpg
    IMG20211209095057.jpg
    94,4 KB · Görüntüleme: 54
Canim benim de öyle olmuştu hatta benim beta HCG değeri 3.79 çıkmıştı bana da daha çok yeni dediler 5 gün bekledim 5 gün sonra 170 e yükselmişti kalp atışlarını dinledim herşey iyiydi ama 3 aylıkken düşük yaptım tutunamadı malesef inşallah hamilesindir ama eğer ilk bebeğinse kendini çok fazla kaptırma kaybedince daha fazla çöküyorsun.
Çok geçmiş olsun canım inşallah en hayırlı zamanda yeniden olur ve sağ salim kucağına alırsın. Ben de tüp bebek tedavisi gördüm ilki hiç tutmadı ikincisi tuttu onda da Haziran'da 6+4 günlükken düşük yaptım kürtaj oldum. ben bile çok etkilendim 3 ay daha uzun bir süre Rabbim sabır versin 😞 dün tekrar verdim iki gün sonra yani 111 çıktı bakalım hayırlısı diyorum. Sevinemiyorum da

Back