Hamile olabilir miyim ?

cileklikek67

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2024
31
7
21
Hanımlar sat 22 Kasım 3 gün yumurtlama değerlendirdim sonra adete 6 gün kala kahverengimsi akıntım oldu 8 gün kala da belim ayırmaya ve midem bulunmaya başlamıştı. 4 gün kala iyice belim ağırdı. Normalde adet günümden önce midem çok ağırır o ağrı ile anlarım olacağımı belim vs ağırmaz. Cuma günü ilk adet günü gidip kan ve idrar verism pazartesi çıkar dediler. Dayanamadım erken gebelik testi aldım yaptım ve negatif çıktı. Bu 2. Gecikme günü. Normalde gecikmem olmuyor. Sizce hamile miyim?

Geç döllenme de olabilir bir hafta daha bekle öyle yap ama çok zor beklemek 🙃 istersende iki günde bir idrar testi yap hatta sen direkt git kan ver kuzum kan kesin sonuçtur😅♥️♥️ inşallah gebelik vardır dilediğin gibi olsun gönlünce

Geç döllenme de olabilir bir hafta daha bekle öyle yap ama çok zor beklemek 🙃 istersende iki günde bir idrar testi yap hatta sen direkt git kan ver kuzum kan kesin sonuçtur😅♥️♥️ inşallah gebelik vardır dilediğin gibi olsun gönlünce
Kan verdim de pazartesi çıkacakmış aklımda şöyle bir soru var " madem test negatif o zmn neden gecikti ?" 😟

X