Şimdi test yaptım çift çizgi çıktı belirgin şekilde aşırı heyecanlandım tekrar yapacağım test pazartesi de hastaneye gideceğim inşallah :)inşallah gönlündeki gibi olur canım benim iki gebeliğimde de yerleşme kanaması olmadı. bel ağrıyorsa kendini yorma bol bol dinlen bebek tutunana kadar
Hayırlı olsun son adet tarihiniz neydi bir de hangi marka test yaptınız acabaŞimdi test yaptım çift çizgi çıktı belirgin şekilde aşırı heyecanlandım tekrar yapacağım test pazartesi de hastaneye gideceğim inşallah :)
Hayırlı olsun son adet tarihiniz neydi bir de hangi marka test yaptınız acaba
O zaman sizinki geç yumurtlama mı yoksa değeriniz mi çok yüksek . 26 Eylül değilde Ekim olmasın . TeşekkürlerTeşekkür ederim isteyen herkese nasip olur inşallah 26 eylülde olmuştum son adetimi comfort adlı marka ama eczaneden aldığınız herhangi bir test de olur erken gebelik testi yapmıştım ben
Ay evet Ekim nolur nolmaz diye tekrar test yaptım bu kez daha belirgin çıktıO zaman sizinki geç yumurtlama mı yoksa değeriniz mi çok yüksek . 26 Eylül değilde Ekim olmasın . Teşekkürler
Ay maşallah çok net bence 1000lerde beta değerinizAy evet Ekim nolur nolmaz diye tekrar test yaptım bu kez daha belirgin çıktı
Teşekkür ederim inşallah isteyen herkese nasip olurAy maşallah çok net bence 1000lerde beta değeriniz
Ya bişey daha sormak istiyorum benim şuan özellikle sağ kasıkta ağrım var ama ağrı giriyor birden sonra hemen geçiyor tekrar ağrı oluyor normal miAy maşallah çok net bence 1000lerde beta değeriniz
Evet rahim yatak hazırlayıp genişlemeye başlıyor ilk üç ayda kanama olmadığı sürece bu ağrılar yerleşme ağrılarıYa bişey daha sormak istiyorum benim şuan özellikle sağ kasıkta ağrım var ama ağrı giriyor birden sonra hemen geçiyor tekrar ağrı oluyor normal mi
yaaa anladım teşekkür ederimEvet rahim yatak hazırlayıp genişlemeye başlıyor ilk üç ayda kanama olmadığı sürece bu ağrılar yerleşme ağrıları
Ne demekyaaa anladım teşekkür ederim
Göğüs uçlarında kararma var mı konulardan tiksinme yemeklerden tiksinme ve yorgunluk halsizlik var mıhanımlar merhabalar , öncelikle adetim aşırı düzenli ve her ay 25in gecesi oluyorum bugün geçeli adetimin tam 3 gün oldu 4de dönüyorum ve göğüs ucu ve göğüsümde hassasiyetim aşırı fazla özellikle ucu çok acıyor arada adet olacakmış gibi ağrı geliyor ama kasıklarımda kramplar oluyor ve ben lekelenme tarzı bişey yaşamadım her kadın yaşamıyormuş sanırım ve belim 1 haftadır aşırı ağrıyor sabah test yapacağım ama teste de güvenmiyorum sadece lekelenme olmadan hamile olanlar var değil mi ve bu gece daha fazla kramp giriyor belim de aynı şekilde umarım bebiş vardır :)
Bunlardan şuan sadece yorgunluk ve halsizlik var 2 test yaptım zaten pozitif çıktı pazartesi de kan tahlili vereceğim sadece sağ kasık ve göğüs ucu ve normal göğüs ağrım var kararma yokGöğüs uçlarında kararma var mı konulardan tiksinme yemeklerden tiksinme ve yorgunluk halsizlik var mı
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah lekelenme bir 5 6 yada 7 haftalıkken oluyo zatenBunlardan şuan sadece yorgunluk ve halsizlik var 2 test yaptım zaten pozitif çıktı pazartesi de kan tahlili vereceğim sadece sağ kasık ve göğüs ucu ve normal göğüs ağrım var kararma yok
Herkeste olmuyormuş lekelenme sanırım şimdiden karnımın büyüdüğünü hissediyorum resmen bakacağız kaç haftalık olmuş bebeğim Allah isteyen herkese tez vakitte nasip eylesinHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah lekelenme bir 5 6 yada 7 haftalıkken oluyo zaten
Hanımlar bişey daha sormak istiyorum benim karnım sanki 5-6 aylık karın gibi birde parmağımı bastırınca parmak izlerim çıkıyor ödem falan mı yoksa normal mi bu durumlar acabaHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah lekelenme bir 5 6 yada 7 haftalıkken oluyo zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?