Ayy inşallah ikinci hamileliğim olcak inşallah ama regl geçmeden kan vermek istemiyorum çünkü çok yalancı pozitif gördüm :)Teste göre hamilesiniz, hayırlı olsun :)
İnşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin hiç bir annenin kucağını boş bırakmasın. Bakalım 3 günde bi fatk olur mu kanda onu da bilmiyorum 3 gün önce 10 günüm vardı şimdi 7 sabah ilk idrarla da tekrarlıycam :)Ben o kadar test yaptım böyle çizgi görmedim hamile olduğuna yemin edebilirimdarısı başıma ya
Amin bir oğlum var ilk denememde tuttu ikinciyi bir senedir deniyorum olmuyor insan üzülüyor senin adına çok mutlu oldum Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla kucağına alırsınİnşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin hiç bir annenin kucağını boş bırakmasın. Bakalım 3 günde bi fatk olur mu kanda onu da bilmiyorum 3 gün önce 10 günüm vardı şimdi 7 sabah ilk idrarla da tekrarlıycam :)
Benim de 3 yaşında kızım var benimde hamile kalmam kolay olmuyor çok zor kalıyorum. Stres yapma onu aklından çıkar ve o şekilde ilişki yaşa kafan ne kadar rahat olursa okadar rahat gebe kalabiliosun. Ben kızıma tam vazgeçtim dediğim ay hamile kaldım :) ama bu test ne kadar doğru bilemedim son hali de bu şekildeAmin bir oğlum var ilk denememde tuttu ikinciyi bir senedir deniyorum olmuyor insan üzülüyor senin adına çok mutlu oldum Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla kucağına alırsın
Vallah hamilesinĞ
Benim de 3 yaşında kızım var benimde hamile kalmam kolay olmuyor çok zor kalıyorum. Stres yapma onu aklından çıkar ve o şekilde ilişki yaşa kafan ne kadar rahat olursa okadar rahat gebe kalabiliosun. Ben kızıma tam vazgeçtim dediğim ay hamile kaldım :) ama bu test ne kadar doğru bilemedim son hali de bu şekilde
Merhaba tekrar test yaptın mı? İnşallah pozitifdirĞ
Benim de 3 yaşında kızım var benimde hamile kalmam kolay olmuyor çok zor kalıyorum. Stres yapma onu aklından çıkar ve o şekilde ilişki yaşa kafan ne kadar rahat olursa okadar rahat gebe kalabiliosun. Ben kızıma tam vazgeçtim dediğim ay hamile kaldım :) ama bu test ne kadar doğru bilemedim son hali de bu şekilde
Maşesef canım negatif sabah idrarıyla aynı marka testi yaptım negatifVallah hamilesin
Malesef sabah idrarıyla yapmama rağmen çok silik hayalet çizgi gibi çıktı demekki bebe time yalancı pızitif gösteriyorMerhaba tekrar test yaptın mı? İnşallah pozitifdir
Malesef sabah idrarıyla yaptım dünkünden çok çok silik çıktı demekki yalancı pozitif gösteriyor bebe time marka gebelik testiMerhaba tekrar test yaptın mı? İnşallah pozitifdir
Hmm anladım. Adetine daha çok var zatenMalesef sabah idrarıyla yapmama rağmen çok silik hayalet çizgi gibi çıktı demekki bebe time yalancı pızitif gösteriyor
Sabah idrarıyla yaptım negatif malesefMerhaba tekrar test yaptın mı? İnşallah pozitifdir
Kan verdir senMaşesef canım negatif sabah idrarıyla aynı marka testi yaptım negatif
Ne bileyim ya acaba reglimin geçmesini beklesem benim normalde göğüslerim hiç ağrımaz regl olcağım zaman ama şuan göğsümün kenarları ağrıyorKan verdir sen
Sürekli şüpheye düşmektense ver kan benceNe bileyim ya acaba reglimin geçmesini beklesem benim normalde göğüslerim hiç ağrımaz regl olcağım zaman ama şuan göğsümün kenarları ağrıyor