Kaç kere heveslendim 10 aydır istiyoruz korkuyorum:)O zaman nasıl bileceğiz kız al yap :)
Bugün yap canım mutlakaKaç kere heveslendim 10 aydır istiyoruz korkuyorum:)
Hamile miyimdir acaba çıkmazsa çok üzülürümBugün yap canım mutlaka
Yap yap korkma :)Kaç kere heveslendim 10 aydır istiyoruz korkuyorum:)
Mutlaka öğreneceksin yap kurtul bu düşüncedenHamile miyimdir acaba çıkmazsa çok üzülürüm
Üzülürsün ama geçer yap öğren kurtul hemenHamile miyimdir acaba çıkmazsa çok üzülürüm
Test yaptın mı merak ettim10 aylık evliyim polikistik over var ama doktora gittim çok küçük küçükler hamile kalmaya engel durum yok dedi ve düzenli adet görürüm ilk defa geçen ay 10 gün geciktim şüphelendim ama hamile değilmişim 8 temmuz adet olma günümdü 7 temmuzda çok yoğun adet sancımın çok üstünde bir sancı yaşadım dün de sabah bulantım oldu ve kustum şimdi ara ara kasık sancısı geliyor ve geri gidiyor gecikmemin 3. Günü bugün hala adet olmadım adet mi olucam hamile miyim tecrübesi olanlar yazabilir mi lütfen test almak istemiyorum hemen
Hayır hala yapmadım adette olmadım ama sancı girip çıkıyor galiba olucamTest yaptın mı merak ettim
Anladım canım yarın olmazsan test yapHayır hala yapmadım adette olmadım ama sancı girip çıkıyor galiba olucam
Test yaptın mı canımHayır hala yapmadım adette olmadım ama sancı girip çıkıyor galiba olucam
yapmana gerek kalmadı bir saat önce adet oldumTest yaptın mı canım
Üzülme canım inşallah bir dahakine olacakyapmana gerek kalmadı bir saat önce adet oldum
Üzerinden baya geçmiş şimdi gezerken gördüm ne durumdasınız merak ettim. İnşallah güzel haber almışsınızdırArkadaşlar. Çatlamamın üzerinden 10 gün geçti. Belirtilerim arttığı için test yaptım. Reglime hesapladım 6 gün var. Çok silik bir şekilde çizgi çıkıyor. Bu testlerde ikinci çizgi ne olursa olsun hamilelik diye biliyorum ama teyit etmeye ihtiyacım var. Regli tarihime kadar kan testi yaptırımıcam. Sizce hamile miyim?
9 haftalık hamileyimÜzerinden baya geçmiş şimdi gezerken gördüm ne durumdasınız merak ettim. İnşallah güzel haber almışsınızdır
Çok geçmiş olsun kilo sorun değil sağlık olsun. Reflü için süt için ama yavaş yavas yudum yudum için ise yarıyor. Hamile olmanıza sevindim9 haftalık hamileyimama şuan aşırı kusma, boğaz reflüsü ve yemek yiyememekten muzdaribim kilo almam gerekirken 6kg verdim.3 günde 1 serum takıyorlar. Dua edin benim için lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?