• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken başlayan belirtiler

bu bilye hissediyorum ilk defa bu yazıda okudum valla bravo arkadaşa yakalamış :46:ve bugün ben de sol tarafta harekte eden bilye gibi bir şey hissettim çok garip eşim damardır dedi ama anlamadım neden olur böle bişi.. bi de karnımın alt kısmında bi gerginlikvar gibi.. benim de bir gün gecikti adetm.. yumurtlama zamanımdan sonra göğus uçlarım acıyordu ama şimdi ne şişlik ne acı var.. geçen hafta da batmalar oluyıordu ama o da şimdi kesildi. baş ağrım da bu hafta geçti.. idrarım bana da koyulaşmış gibi geldi. başka hiç bir belirti yok gibi ne göğüslerim şiş ne de akıntım var.. bugun de gelmezse pts kan testi düşünüyom..

derincim aynı belirtiler bendede vardı ve şu anda yok bat 19 u bende bekliyorum ve merak ediyorum inşallah hakkımızda hayırlısı olur

burcuuu napıosun cnm ben gebelik bölümünde artık umudumuz eylüle kaldı forumundayım ortam çok güzel sende gel

derincim aynı belirtiler bendede vardı ve şu anda yok bat 19 u bende bekliyorum ve merak ediyorum inşallah hakkımızda hayırlısı olur

kızlar bende de sağ tarafta oldu ama geçti perşembe den düne kadar aralıklarla vardı.bugün olmadı benimde bat en geç 18 eylül...sizde başka belirtiler varmı? bende başka bişi yok :50:

sonucum poz 132. 13 ağustostu son adetim. ama keseyi görmek önemli. hiç belirtim yok gibi biraz kasıklarım gergin o kadar

kızlar bende de sağ tarafta oldu ama geçti perşembe den düne kadar aralıklarla vardı.bugün olmadı benimde bat en geç 18 eylül...sizde başka belirtiler varmı? bende başka bişi yok :50:

dilacım benim ara ara kasıklarım ağrımaya devam ediyor.bir sağda birde solda ara ara hakkında hayırlısı olsun.

Son düzenleme:
dilacım benim ara ara kasıklarım ağrımaya devam ediyor.bir sağda birde solda ara ara hakkında hayırlısı olsun.[/QUOT

amin canım.hepimiz için.birde bende kist var.eğer 18 inde adet olursam dr gidicem.kistin durumunu görmek için.çünkü 3 aydır hiç bişi kullanmıyorum.hapı kullanırken büyüdümüyodu amaa şimdi korunmadığımız için durum belirsiz :50:

kızlar birşey sormak istiyorumm... siz de böyle bişey yaşadınzmı diyee... benm adetime 13 gün var ve bikaç gündür devam ediyo göğsümdeki şişlik ağrı yani dokunamıoyurm bile o kadar kötü durumdalar... yumurtlama yzzünden desem değil çnkü her ay böyle bişey olmuyo yani yumurtlama zamanı göğüslerim böyle tepki vermiyo... ya o kadar dolgunlar ki kabına sığmıyoo ve aşırı acıyolar... acaba hamilelik desem ama bu kadar öncesinden belirti olurmu ki ??? ne diyosunuz ? :18:

dilacım benim ara ara kasıklarım ağrımaya devam ediyor.bir sağda birde solda ara ara hakkında hayırlısı olsun.[/QUOT

amin canım.hepimiz için.birde bende kist var.eğer 18 inde adet olursam dr gidicem.kistin durumunu görmek için.çünkü 3 aydır hiç bişi kullanmıyorum.hapı kullanırken büyüdümüyodu amaa şimdi korunmadığımız için durum belirsiz :50:

cnm hamile değilsen git bence doktora. bendede adetle atlan cinsinden vardı doktor adetle atılırdedi.bazı yumurtalar çatlamayınca kiste dönüşüyormuş onuda adetle atıyormuşsun.hadi hayırlısı olsun.derin ne yaptı acaba keseyi gördümü merak ettim:26:

kızlar birşey sormak istiyorumm... siz de böyle bişey yaşadınzmı diyee... benm adetime 13 gün var ve bikaç gündür devam ediyo göğsümdeki şişlik ağrı yani dokunamıoyurm bile o kadar kötü durumdalar... yumurtlama yzzünden desem değil çnkü her ay böyle bişey olmuyo yani yumurtlama zamanı göğüslerim böyle tepki vermiyo... ya o kadar dolgunlar ki kabına sığmıyoo ve aşırı acıyolar... acaba hamilelik desem ama bu kadar öncesinden belirti olurmu ki ??? ne diyosunuz ? :18:

olabilir cnm bekle derim.mesela benimde yumurtlamadan sonra göğüs uclarımda acayip acı oldu ama şimdi geçti bende beklemedeyim.hayırlısı olsun

cnm hamile değilsen git bence doktora. bendede adetle atlan cinsinden vardı doktor adetle atılırdedi.bazı yumurtalar çatlamayınca kiste dönüşüyormuş onuda adetle atıyormuşsun.hadi hayırlısı olsun.derin ne yaptı acaba keseyi gördümü merak ettim:26:

evet canım benimkide o cinsten.ama adetle gitmedi işte tarihini bekliyorum.olursam adetliyken bakıyo zaten..

evet canım benimkide o cinsten.ama adetle gitmedi işte tarihini bekliyorum.olursam adetliyken bakıyo zaten..

ben sipreyimi çıkarrtırdıgım zaman bakmıştı çok küçük adetle atılır dedi.adetliyken bakıldığını bimiyodum.ben yıkanınca gitmiştim. rahim daha yukarıya çıkmamış oluyor.hakkında hayırlısı olsun.ben merak ederim sürekli yaz haberlerini bekliyorum

seninki gitmişmiydi tekrar gittin mi kontrole?birde ne zamandır korunmuyosun? yazarım inş hayırlı olan durumlarla karşılaşırız canım yaa

Yok canim daha cok erken sali gunune Verdi randevu bi de progesteron Verdi ilacini heyecanla beklemedeyim sizlerden de guzel haberler gelir umarim

Yok canim daha cok erken sali gunune Verdi randevu bi de progesteron Verdi ilacini heyecanla beklemedeyim sizlerden de guzel haberler gelir umarim

derincim inşallah hayırlı haberi alırsın bende senin gibi aynı belirtileri yaşıyorum haberlerini dört gözle bekliyoruz cnm bende pazar veya pazartesi bat az kaldı yani dua et inşallah kızım olmasını çok istiyorum.senin bat(beklenmeyen adet tarihi) nezamandı cnm

Son düzenleme:
iyi geceler kızlar,ben pko hastası olduğum için bazen çok düzenli adet oluyorum,bazen de 2-3 ayda bir ,ama son 4 aydır her ayın 15 ile 20 arası mutlaka adet oluyorum.netten hesapladığıma göre beklenen aslında beklenmeyen adet tarihim 19 eylül....ve son 1 haftadır acayip belirtiler var,yorumlarınızı bekliyorum:)
1) 3-4 gün boyunca gece gündüz demeden sürekli uyumak
2) aşırı halsizlik-güçsüzlük
3) yediğim hiçbirşeyden tat alamama
4) karnım patlayacak kadar şiş
5) karında ve oturup kalkarken makattan giren sancılar
6) bacaklarda-ellerde ve yüzde şişmeler
bunlar hamilelik belirttisi olabilir mi ? yada bu kadar erken belirti olabilir mi?

bende aynı sıkıntı içindeyim.ve bende emin olamıyorum.kistim var netten hesapladığım tarih 15 eylül ama 3 aydır gelme süresine göre 18 ine kadar beklemem lazım.ve devamlı kasıklarımda ağrılar var hem bu 1 haftadan beri devam ediyor.bunlar belirti olabilir.erken döllenme olduysa tabi.böyle okumuştum bazı kişilerde.ama adet belirtisiyle o kadar benzeşiyorki ayırmak mümkün değil.

Back