• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken başlayan belirtiler

derincim inşallah hayırlı haberi alırsın bende senin gibi aynı belirtileri yaşıyorum haberlerini dört gözle bekliyoruz cnm bende pazar veya pazartesi bat az kaldı yani dua et inşallah kızım olmasını çok istiyorum.senin bat(beklenmeyen adet tarihi) nezamandı cnm

benim son adet tarihim 13 ağustostu. 4 haftada bir düzenli reglim yani 10unda olması gerekiyordu ben de 12 sinde test yaptırdım poz çıktı.. bi daha da test yaptırmadım inşallah salı günü doktorda keseyi görürüz kalp atışını ne zaman duyarız ki.. yarın tam 5 haftalık olucam ben de oglum olsun çok istiyorum.. sen de testi yapınca haberdar et

benim son adet tarihim 13 ağustostu. 4 haftada bir düzenli reglim yani 10unda olması gerekiyordu ben de 12 sinde test yaptırdım poz çıktı.. bi daha da test yaptırmadım inşallah salı günü doktorda keseyi görürüz kalp atışını ne zaman duyarız ki.. yarın tam 5 haftalık olucam ben de oglum olsun çok istiyorum.. sen de testi yapınca haberdar et

kalp atışının yedinci-sekizinci haftada duyulabildiğini biliyorum, sat 6 ağustos, ben de en erken önümüzdeki ihafta duyabileceğim:)

tmm cnm haber veririm.benim şu anda acayipkasığım ağrıyor gerinmek istiyorum gerinemiyorum bıçak saplanıyor sanki.birde çocuklara kızınca ağrı oluyor hamile olabilirmiyim acaba bu ay çok değişik şeyler oluyor.heralde bildiğim kadarıyla 2- 2,5 aylıkken duyuluyor inşallah bebeğin rahmindedir ve onun minicik kalp atışını duyarsın:49:

Son düzenleme:

derincim dört gözle bekliyorum güzel haberlerini.hadi nerdesin gitmedinmi doktora çatlıycam

Son düzenleme:
derincim dört gözle bekliyorum güzel haberlerini.hadi nerdesin gitmedinmi doktora çatlıycam

canım yazamadım evde diildim. salı günü gittim doktora. keseyi gordük normal düzgün dedi. verdigin tarihinle uyumlu boyutu dedi. embriyoyu göremeyiz henüz dedi haftaya gidicem tekrar hem embriyoyu görmemiz lazım hem de kalp atışı. bir sürü yasak verdi daha önceden 2 düşüğüm oldugu için..10 haftaya kadar ve 14. haftaya kadar çok önemli dedi. dinlen ıkındırıcak hareketler yapma dedi.. seni sık sık çağırıcam inşallah bu sefer problem yaşamıcaz falan deidi. . önemli olan haftaya bebeği görmek boş gebelik korkusu sardı biraz. sen naptın durumlar nedir

canım yazamadım evde diildim. salı günü gittim doktora. keseyi gordük normal düzgün dedi. verdigin tarihinle uyumlu boyutu dedi. embriyoyu göremeyiz henüz dedi haftaya gidicem tekrar hem embriyoyu görmemiz lazım hem de kalp atışı. bir sürü yasak verdi daha önceden 2 düşüğüm oldugu için..10 haftaya kadar ve 14. haftaya kadar çok önemli dedi. dinlen ıkındırıcak hareketler yapma dedi.. seni sık sık çağırıcam inşallah bu sefer problem yaşamıcaz falan deidi. . önemli olan haftaya bebeği görmek boş gebelik korkusu sardı biraz. sen naptın durumlar nedir

cnm bende evde test yaptım pozitif bende haftaya gidicem doktora yaşadığımız belirtiler aynıydı demekki doğruymuş inşallah kalp atışlarını duyarsın bebeğini görürsün efham yapma hakkında hayırlısını diliyorum

Merhaba arkadaşlar ben yeniyim aranızda adet olam gereken tarih ayın 16sı yani daha 2 gün var. ayın 11inde erken gebelik testi yaptım sonuç negaitfti bugün normal bir gebelik testi yaptım(certain) sonuç pozitifti. İnanamayıp nova markalı bir test daha yaptım sonuç negatif. Kafayı yemek üzereyim. 1 senedir uğraşıoruz pozitifi görmek için :(. Ama bu ay göğüslerim normalden 4-5 gün önce şişti ve ağrıyor. Birde bugün öğle yemeğinde bir lokma aldım ağzıma birden inanılmaz midem bulandı ve yiyemedim. Oysa dışarıdan kendim sipariş etmiştim. Zaten böyle olunca test yapmaya karar verdim sizce hangisi doğru. Her ay kan tahlili yaptırıp negatifi görmektende bıktım. Utanıorum artık kan tahlili vermeye gitmeye. :(

bendeki belirtiler:
-gazım var beraberinde şişkinlik
-sık idrara çıkıyorum
-ayağımda yanma hissi oluyor
-göğüslerimde aşırı hassasiyet
-bağırsak hareketlerimde değişiklik var...

ama çok heveslenmek istemiyorum. regli günüme bir hafta var...

son adetim eylül 20 siydi 3 gün sürüyor ve düzenli regl oluyorum ekim 17 ile 20 si arası regl olmam gerekiyor ama bu ayki belirtiler her aykinden farklı akıntım vardı ama şuan kesildi göğüslerim çok ağrımıyo regl dönemimde daha çok ağrırdı çok yorgunluğum var sürekli uyku halindeyim ayaklarım da bitmeyen ağrılar var biliyorum çok erken olmasına rağmen sabahları midem bulanıyo :)) çok sabırsızlanıyorum bir hafta beklesem herşey halolucak ama dayanamıyırum acaba hamile olabilirmiyim yani inşallah öyleyimdir...

ya kızlar kusura bakmayın heycandan stresten unutuyorum parça parça oldu öyle bağısak hareketleim değişti şişkinlik ve kabızlık var ve bende hiç olmazdı birde sık idrara çıkıyorum ve rengi kokusu değişti..

Arkadaslar benim sag kasigimda batmalar olustu yumurtladiktan sonra yumurtlamadan oncede sag kasigim alt karnim ciz diye sizliyordu igne batiyormus gibi suanda ozellikle bugun agriyi birazdaha hissediyorum adetime 10 gun var ve akintim da devam ediyor kokusuz birsekilde sizce :)

Herkese merhaba aranıza yeni katıldım ve soracak danışacak çok şeyim var.4 yıllık evliyim ve artık Bebek istiyoruz geçen ay yaptığımız denemeler işe yaramadı.stres olmamalı , Kafaya takılmamalı denilse de yani senelerce dikkat edip korunduktan sonra artık niyeti belli olan bir şeyi kafaya takmamazlık edemiyorum .bu ay da adetime 3 gün kaldı ve kasıklarımda sancı gibi batmalar mevcut.herkes derdi hemen olmaz ama gerçekten hiç bu kadar kafama yakacağımı sanmazdım.umarım bu bir belirtidir ve hamileyimdir.gerçi kendimi en iyi rahatlatan bir düşüncem var ki hayırlısı önemli eğer hamile değilsem de vardır bir hayır elbet

Bnnax ins hamilesindir zaten ılkbelirtiler regl belirtisinden farksız ooluyoo ama 4 yılda uzun bi sure sonucta daha ılk aydan canınısıkmaya gerek yok Allahm hayırlısını nasıp etsinnn

arkadaşlar benim geçen ay adetimin ilk günü 4 ekimdi. 13-15 ekimde cinsel ilişikiye girdik. hamile kalmayı çok istiyorum. vajinismustan yeni kurtuldum buarada hemen cumburlop çocuk işine girmek istiyoruz:) kan testi yapmamak için kendimi zor tutuyorum. bu hafta yapsam size kanda ufakta olsa sonuçlar çıkar mı?

canım bu arada karbonatı ıdrarının uzerıne dokuyormussun çökerse hamile değilsin köpürürse hamilesin.
köpürme asidik ve bazik özellikte iki maddenin karısmasından olacagından başka sebeple köpürebilir çok ta heveslenme ama yınede ön bilgi olur sana. eğer köpürürse nöbetçi eczane ararsın..
Aaa ben şok ilk kez duydum karbonat testini :KK57:

Back